Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Накрая има 16 постижения, въпросът ми е колко е максимално възможния брой, който може да се събере от една игра?
Радвам се, че тези неща са допринесли за изживяването ти Вкараха малко повече upkeep и математика спрямо изходния вариант, където имаше фиксирано време за всяка локация, но мисля, че крайния резултат си струваше от гледна точка градът да се'усеща' по-реалистично в географски смисъл, и да стимулира по-тактически настроените играчи. А дори тези, които не си падат много по смятане на Време, надали ще възразят, че получават бонус карта на БелерияРазръчках доста "Зъби 2" и останах доволен. Браво! Според мен има огромен напредък спрямо предходната част.
1. Движението по карта е супер. Не е просто един епизод изобразен графично, на който да направиш избор, а се използва време и придвижване между съседни локации. Още по-приятно изненадан бях и когато установих, че може да се влияе на времето за придвижване!
2. Плаващите кодировки, с които се преиграва дадена локация, чудесно допълват точка 1.
Преиграването беше една от мотивациите ни да ги вкараме; другата е - с книги като Зъби 2 лесно някой играч може да мине приключението и да реши "Е, това беше" без дори да подозиера, че книгата крие поне още няколко "успешни" варианта. Благодарение на Постиженията, можем да му покажем, че има още какво да му предложим (виж още: "Паднали ангели"4. Някои от постиженията са много добри и дават допълнителна мотивация за цялостното "разръчкавене".
Отчитам го като пропуск Факт е, че работата по Зъби 2 беше огромна и явно на никой не му е хрумнало овреме да добавяме още повече неща. Но ако, живот и здраве, за Призвание герой 17 правим Зъби 3 и някой ми напомни - обещавам да вкараме система за "конвертиране" на Елия от 'Палата на чудесата"... Освен ако книгата не е прикуъл. Или в алтернативна вселена. Или да играеш със злата близначка на Елия, която се е завърнала от бъдещето за да... Всъщност, само Стефан (сигурно) знае какво още ни се готви в този святМалко нелогично ми се стори, че в правилата не се предлага на играча да започне с характеристиките и предметите от предната книга, особено когато между двете събития не е минало толкова много време.
Благодаря на всички писали до момента и се радвам, че продължението на "Зъби" провокира интереса ви!
Интересно ми е дали някой е успял да завърши с постижението "Жажда за живот".
Перспективата, тая палавата вампирка в безпомощно състояние да я превозва Торо посреднощите, изобщо не ме мотивира да следвам тази сюжетна линияИнтересно ми е дали някой е успял да завърши с постижението "Жажда за живот".
Перспективата, тая палавата вампирка в безпомощно състояние да я превозва Торо посреднощите, изобщо не ме мотивира да следвам тази сюжетна линияИнтересно ми е дали някой е успял да завърши с постижението "Жажда за живот".
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas