Изведнъж ме връхлетя ново видение – видях хуаранг близо до входа на пещерата. Той се прицели с лъка си и стреля в мрачната дупка. Отвътре се чу нечовешки крясък, Ги Су извади меча си, а от тъмната паст върху скалите изкочи огромна бяла лисица с девет опашки! Кумихо! Истински демон от древността, който се спусна към хуаранг. Видението се замъгли за миг, а после видях куцукаща, грозна старица, която се заканваше да отнеме най-ценното на хуаранг. Миг след това образа ѝ преля в красива царствена жена. Бях сигурен, че това е кралицата, макар никога да не я бях виждал. Старицата и кралицата се сляха в едно също същество, а зад него се размахваха девет бели лисичи опашки. Кумихо! Майката-кумихо беше убила кралицата и сега се подвизаваше в нейния образ.
Беше истина! Хуаранг Ким Ги Су се беше забъркал в такава безподобна каша, че аз бях един от малкото способни да му помогнат.
Стегнах си малкото багаж и се отправих към столицата, за да организирам най-невероятното измъкване от най-непробиваемия затвор на най-строго охранявания затворник в историята на Шилла. Деяние достойно да изпита уменията на монаха-чародей Пак Йон Уол!
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas