Това е Катя Илиева. Студентка е в Софийския, трети курс, специалност „Етнология“ – пълна отличничка. В сряда и петък ходи на тае-бо. В свободното си време чете, играе компютърни игри или се разхожда из планините. Най-много харесва Родопите. Тя е наистина мило и добро момиче – от малкото хора в наши дни, които спадат в тази категория.
В момента лежи по очи на пода в малка стая, а косата закрива лицето ѝ. Заради кървавата струйка, която се стича от главата ѝ по цимента, може да се предположи, че е мъртва. По раздърпаната ѝ рокля, скъсаната презрамка и оголената гръд може да се предположи, че е била изнасилена.
В действителност, и двете предположения са грешни, но това ще бъде само временно, ако някой не ѝ помогне. Точно това смятам да направим.
Може би тук е моментът да се представя. Аз съм Ангел. Не го приемай символично, просто така се казвам. Добре де, и другото значение не е изцяло погрешно. Може да се каже, че в момента съм нещо като неин ангел пазител, но повечето неща за нас не са баш така, както ги пише в дебелата черна книга...
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Значи кранът е на стената т.е. тръбата първо отива до крана и после се връща обратно към тавана и душа, разбрах, благодаря!Тръбата е дълга 10 сантиметра и идва от черен варел на покрива, директно през плочата. Пуска се с освобождаване на кран, който явно е останал от другата страна на камерата:
www.deplan.bg/images/category-thumb/uplo...ct_images/2082/1.png
@Ефикс, предвид горното мнение, може би ще е най-добре за теб да пропуснеш целия брой, че май колегите ме понадминаха този път
Значи кранът е на стената т.е. тръбата първо отива до крана и после се връща обратно към тавана и душа, разбрах, благодаря!
@Ефикс, предвид горното мнение, може би ще е най-добре за теб да пропуснеш целия брой, че май колегите ме понадминаха този път
ПП: Ефикс, Списанието е истината! Ако в новия брой не видя Керус 2, обаче няма да си го купя!
Любимият, на почти всички, автор от новата вълна се завърна след половин година изгнание и вече е въвлечен в евтини драми и обяснения. Точно за това говоря! Да пазим най-ценните си автори от простолюдието!!!
Предлагам всеки коментар във форума, ако е от човек, не написал никаква творба, да е скрит, докато не бъде одобрен от управата!
ПП: Ефикс, Списанието е истината! Ако в новия брой не видя Керус 2, обаче няма да си го купя!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas