Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Алекс, изключително издание! Много благодаря, че ми го пратихте. Сега има толкова възможности за издаване на красиви и качествени книги и се радвам, че сте се възползвали от тях! Най-сърдечно ви пожелавам здрави и много енергия, за да постигате мечтите и успехите си!
Весели празници! Поздрави и на всички фенове!
Нищо не си изпуснал, това за което питаш се появява само на едно място - там където си го намерил И да, очаква се да "счупиш" правилата за него
Второто нещо е въпрос
Гледам описанията на събитията и се питам - нямаше ли да е по-добре да са върху самата карта? И без това си е тежка откъм числа играта, защо да не се олекоти малко? Хем ще се спести място, хем ще е по-добре обяснено? Примери - одобрявам много да има примери в игрите. Разбира се, не може за всяко правило да се дава пример, но за важните правила в играта е задължително! Пише го в дебелите книги по гейм дизайн.
.....за ВОС по същия начин може да се обясни = враговете и всичко останало също. И определено, за правилата в началото е би могло да се измисли нещо като build-in tutorial. На мен ми дойде малко тежичко в началото да се изсипват всички правила ..... просто не знаеш откъде да започнеш и съм направо като ошашавен на епизод 1
Въпрос: Ако наистина съм прекосил половината Галактика, за да стигна до тази планета, защо трябва аз да слизам там долу, а не изпратя първо няколко робота на разузнаване? Поне да събера предварителна информация или да имам картата на комплекса?
Въпрос: Защо на епизод 10 има препратка да се върна назад, към епизод 6, откъдето дойдох? Не виждам логика - нали всичко по локациите се случва само веднъж? Тази препратка само за объркване ли е сложена там или да се прикрие "салама" от епизоди? Наистина не разбирам тази логика.....
....напада враг-защитник. Побеждавам го и започвам да се чудя - защо ме напада, защо е враг, защо не мога да го преровя и да видя какво има и какво няма, как комуникира с другите, като него, защо не мога да го обезвредя и разпитам и т.н. Но добре, приемам, че тези са лошите и ми е казано - биеш ги и не питаш защо.
....локациите е можело да се изнесат номерата на епизодите на картинките и отдолу просто да се пише - виж къде се намираш и избери нова посока на движение, преминавайки на съответния епизод. Спестява място, подобрява графичния дизайн...
Може да обявя официално, че се работи по продължение, за радост или ужас
Нещо повече за него или е все още в твърде начална фаза?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas