Получени "Благодаря": 1000
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Знам за какво говориш.Точно Подозренията ми идваха проблемни. Особено с едната кодова дума, ако обера яко Селска чест не мога да стигна до нужната бройка Подозрения, за да продължа играта
![]()
Всичко минава през еп. 111То така и така след това се отива на 111 и не се чупи играта.
Много е заплетен лабиринта от избори, при моя метод на разузнаване при преиграване след поредния неуспех, правих записки на всичките решения, защото едно решение може да предопредели какво се случва после, а най-трудното ми беше да събера 5те точки подозрение. После видях че това зависи от няколко ключови избора в ключови моменти.Та, Ивановден определено е един от най-интересните разкази КИ, които съм зачитал, но по някаква причина не успях да схвана хептен замисъла му. Хайде, в началото се напивах и успивах сам себе си, после реших, че проблемът идва от единия начин на игра, та започнах да играя и с другата кодова дума и до никъде.
В крайна сметка знаем ли защо поредицата секна? Някакво по-официално становище, нали. Търсих в нета, но нищо, още стоя само с този текст за (надяваме се временно) сбогуване от самата книга?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas