Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Това е разказ-игра (100 епизода), който предшества Пътят на Светлината. Безплатен е.Path of Heresy в Google Play: play.google.com/store/apps/deta ... thofheresy
От утре търсете Леденият вихър на смъртта в Google Play: play.google.com/store/apps/deta ... id.rekata3
Напълно те разбирам за високите цели, но от опит ще ти споделя, че когато имаш високи нефинансови цели и ги постигаш, и се появи някой с не-особено високи, но пък съвсем финансови цели в същата сфера и също си постига неговите, обикновено започваш да си задаваш някои въпроси. Моят опит не е от сферата на книгите-игри.Човекът с пачките не го чакам и не ми трябва - целите тук са по-високи от финансови - разпространяваме нещо стойностно и развиващо. България и без друго е малка и гадна за почти всякакъв бизнес, още повече за свързан с култура такъв, без извинения.
Поне в моята статистика, това изобщо не е вярно, дори е точно обратното, неиздаваните на хартия имат повече сваляния. Изключение прави Реката, като там мога да приема, че наистина името на автора вдига популярността. Ето справка за Total Downloads:Ако книгите-игри не бяха излизали на хартия, нямаше да имат долкова сваляния и дигиталните им варианти.
Dating a Witch Gamebook 7,240 *English
Книга-игра: Камите на дракона 5,859
Книга-игра: Леденият вихър 52
Книга-игра: Лудостта на бика 8,619
Книга-игра: Нокти срещу огън 6,366
Книга-игра: Пегас 880C 3,310
Книга-игра: Редникът от рота 1,711
Книга-игра: Реката 4,825
Книга-игра: Тревожно обаждане 617
Относно интереса, сещам се за поне няколко пъти да съм предлагал Спасението на Аврея, предполагам включително и по форумните теми.
Рони, вниманието на мобилния потребител, особено за Андроид, е нещо, което трудно печелиш. Тези 10% са може би оптимистични, едно отваряне определено не е 1 четене. Няма как да се даде точна оценка. Ще ти обърна внимание на статистиките на Delight Games - имат три порядъка разлика между свалена безплатна и продадена книга. 1:1000, струват няколко лева и се свалят от потребители, чиито телефони струват стотици, т.е. не си говорим за пари. 999:1000 не си правят труда да кликнат 3 пъти, за да си вземат следващата книга, а бих казал, че имат МНОГО добри неща. Анализирай си я както прецениш. Според мен от тези милиони сваляния имат не повече от няколко десетки хиляди читателя.Никой не знае колко точно от свалилите са изиграли приключението поне веднъж, със сигурност не е 100 %, но 10% ми се струва занижено. В статията с линка пише, че 22% от приложенията се използват само веднъж. Има и хартиени КИ, които съм чел веднъж, смятам, че са си изпълнили ролята.
Не съм на мнение, че апликациите на Георги не са читави. По нищо не отстъпват на
Не знам защо се очаква от Георги да направи всичко по апликацията. Дори Тин Ман Геймс не действат по този начин, а на авторите се дава помощна програма, която да улесни кодирането. А именно тази програма на Екс е много удобна (много по-лесна за ползване от ЧойсСкрипта, който Чойс ъв Геймс ползват). Специално за последните 2 приложения трябваше доста да копирам и пействам.
ПП. Мисля, че от първия пост на XS mind нещата могат да отидат в тема за електронните книги.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas