• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Работилница
/
Проекти
/
Книгоиздаването в България

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
22 Мар 2013 16:37
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 32
Книгоиздаването в България #70627
И аз съм минал през самоиздаването. Като резултат, неизвестен брой мини сборници с разкази събират праха в старата ми стая. Може би трябва да ги пусна като безплатен бонус към нещо, за да не мухлясат.

На мен статиите ми харесаха. Имам една странна теория, според която е нужно да си успешен навън, за да те продават и в България.

Много съм доволен от варианта с тетрадките. На практика, всички участващи финансово се явяват директни копувачи от печатницата, така че авторът не е посредник. От друга страна, вярвам, че тиражът на Плътта ще е над 200, така че мога да очаквам близо 200 души да я прочетат.

„Тетрадките вървят по-добре"

Това трябва да си го сложа в подписа :).

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

22 Мар 2013 17:17
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 27
Книгоиздаването в България #70646

Рони# Мейдей писа: писа:
И аз съм минал през самоиздаването. Като резултат, неизвестен брой мини сборници с разкази събират праха в старата ми стая. Може би трябва да ги пусна като безплатен бонус към нещо, за да не мухлясат.

На мен статиите ми харесаха. Имам една странна теория, според която е нужно да си успешен навън, за да те продават и в България.

Много съм доволен от варианта с тетрадките. На практика, всички участващи финансово се явяват директни копувачи от печатницата, така че авторът не е посредник. От друга страна, вярвам, че тиражът на Плътта ще е над 200, така че мога да очаквам близо 200 души да я прочетат.

„Тетрадките вървят по-добре"

Това трябва да си го сложа в подписа :).

Тетрадките вървят по-добре, защото по принцип книжарниците където се продават тетрадки са места за това, книгите там са помежду другото. Хората отиват на такова място да си купят именно тетрадки, това търсят. Книжарниците от големите вериги, където се продават основно книги, това се и купува.

Абе, не знам доколко ти е странна теорията, но при положение, че си успешен навън, за какво ти е да се продаваш в България :dry:

22 Мар 2013 17:27
Ikaria_
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Книгоиздаването в България #70647

Branimer писа: писа:
Икария, а ако не е прекалено нахално, как се казва книжката ти, корица, изглед, инфо за нея можем ли да видим някъде, това онова :)

Ами... *изчервява се* ... то че не е нахално, не е, но книгата не е дигитализирана. :) Имам някъде корицата, но не съм много сигурна къде - дали на старо CD или на въшната ми памет. И в интернет няма много информация - само на този линк към Народната библиотека - www.booksinprint.bg/Publication/ ... c2dbd4fc7c - където за съжаление корицата липсва. По-голямата част от разказите са качени онлайн в този блог - elisabethdesade.wordpress.com/category/ човешки-разпятия/. Липсват два от общото съдържание.

Само да предупредя, ако някой много се забърза да ги чете (в което се съмнявам, че са въздълги, а при днешния динамичен начин на живот никой не чете дълги разкази), да не очаквате много. Писани са в периода между 14 - 18 години, някои от тях са доста детски, претенциозни, мъчила съм се да вкарвам философия, получило се е със съмнителен резултат. Имаше някакви сравнения със Стивън Кинг (смехотворно, може би единствено като влияние, един от любимите ми писатели е, но въобще не пиша като него). Моя приятелка пък счупи тъпометъра с абсурдното си изказване, че един от разказите й напомнял Лъфкрафт (wtf?!). Та... четете на ваша отговорност.
P.S. А заглавието е ужасно, някой ще си помисли, че е религиозен трактат. Исках да е Приказки от страната на кошмарите, ама не ми одобриха заглавието. ;)
P.S. Ще взема да получа някой бан за многословност и спам, така че дотук.

If I could find a real-life place that made me feel like Tiffany's, then I'd buy some furniture and give the cat a name.

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
Книги-игри
/
Работилница
/
Проекти
/
Time to create page: 0.174 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Карибски вълни 2: Съкровището на вълчицата (66 Мнения)
    • в Списание Книги-игри / Всичко за списанието
    • от Georgi
    • Today 10:29
    • Приключения в Балара (171 Мнения)
    • в Работилница / Проекти
    • от Efix7
    • 20 Сеп 2023 13:37
    • Премиерни дати (147 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Ал Торо
    • 19 Сеп 2023 15:09

За контакти