Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
ok, за крепостната стена съм съгласен, но "голяма", "крепостна" и "която опасва града", му идва множко, най-малкото "която" е излишна - "опасваща града" е по-добреБлагодаря за темата. Има нужда.
Не съм съгласен за:
- крепостната стена - може да разделя квартали в града, да прегражда проход или да е "велика китайска". може и да опасва нещо друго вместо град. освен това пояснението отвежда читателя на конкретно място.
- по-скоро трябва да е широките МУ скули и проницателни сиви очи
- описанието на дрехите също стои като отрязано от героя и не става напълно ясно за кого става дума.
Бих искал да се обърне внимание на думи като "една", "един", "едно" и начина за избягването им.
Пример:
"Държах си аз една лопата и като ми излезе една катеричка така я праснах, че..."
Или (далеч по-наболялото): "християните имат една характера черта - вярват в един триединен бог"
Тук не става ясно на кого са тези скули и от къде са се появили в празното пространство. Вярно е, че в предното изречение се говори за воина, ама все пак... Ако мога да си позволя една аналогия, това е като художник да оцвети половината картина и да остави другата половина на крайния потребител, защото се подразбира какви цветове трябва да има на липсващите места.Широки скули и проницателни сиви очи внушават уважение.
Безглаголните изречения даже в английския са екзотика, за българския да не говорим. Отново самоцелно рязане.Шлем, стоманената ризница и меч без скъпоценни камъни
А ти най-накрая се научи да поставяш точки в края на съобщителните изречения, многознайко. Това, че имотиконите приличат на точки не означава, че ги заместват.Старай се поне да си печаташ постовете като хората, за начало
Какъв месловен поток, какви пет лева, "е" и "и" са в противоположни краища на клавиатурата... Второ, мисля, че на собствените си дедуктивни умения трябва да обърнеш внимание, ако нещо като гореспоменатото ти затруднява четенето. Не знам какви модерности и трябвания те гонят, но мисля, че е хубаво да си пуснеш текстовете тук-там и извън този форум, за да добиеш малко перспектива.
А ти най-накрая се хвани да напишеш нещо, за да видим колко абсурдно ще е. Много е лесно да даваш акъл от страни. Разбира се, това е нещото, което можеш да даваш до безкрайност, без да имаш и капка от него. Само не се саморазпознавай в това твърдение, моля.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas