Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Говориш за игра от типа на професор Хършъл Лейтън ли ?
Например, но без това да е наистина вътре: да дешифрираш прост йероглифен код, който обаче има няколко решения. Тези решения ще те насочат към различни епизоди. Някои са пагубни за героя, други ще го изпратят по една сюжерна линия, трети - към друга.
Много зависи от качеството на изпълнение. Иначе звучи добре.
Например, но без това да е наистина вътре: да дешифрираш прост йероглифен код, който обаче има няколко решения. Тези решения ще те насочат към различни епизоди. Някои са пагубни за героя, други ще го изпратят по една сюжерна линия, трети - към друга.
Първо, добре дошъл
Второ, цитирам един пасаж, който не ми звучи много логично. Ако наистина има няколко решения защо да наказваш читателя с летален изход на героя му? Освен ако под "решение" не визираш грешно такова, което е дадено като избор и играещият се е спрял на него?
Мрачна научна фантастика звучи добре :thumbup: Аз бих предпочел да наблегнеш на литературата и да има не повече от 1-2 ребуса (най-добре да няма). Разбира се това е много субективно и не значи, че няма да допадне на останалите.
Всъщност каква част от този проект е готова?
Като цяло проблемът с тях е, че ако на човек му омръзне, може да ги зареже. По тази причина мисля, че не бива да са много сложни.
Привет и от мен.
Като цяло проблемът с тях е, че ако на човек му омръзне, може да ги зареже. По тази причина мисля, че не бива да са много сложни.
Аз съм един от хората, които обичат сложни загадки, един вид обичам да си пържа мозъка с разни пъзели, така че ще имаш поне един човек, който ще се изкефи на макс, стига да са направени добре.
Един писател, чието име не си спомням беше казал: Добрият писател измисля сюжети, вселени, герои, драматични обрати, а наистина добрият писател просто сяда да пише.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas