Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Със сигурност може. Ама това ще се явява един вид мод, не пач. Аз не съм фен на модовете, щото се явяват фенска намеса в творението на автора. После няма да играем вече системата на Блонд, а някаква наша си. Разбира се това е чисто субективното ми мнение. Много хора ще харесат подобрението и ще се изкефят. Не се сещам за по-плачеща за поправка книга от цитираната.Ей-сега като видях темата за "Приказки от храма на чудесата" и не можах да не си помисля - колко хубави иначе КИ имат окепазени сметки и не можем ли да седнем и да ги оправим тия сметки, че да носят повече удоволствие за четене?
Е, няма такава гняс. Завърших с близо 50 предмета, които носих ГАДЕ?!?, -154 живот, бях най-размазаното зомби евър(смятайте, дори не съм бил близо, а не мога да кажа, че това беше от някаква съвършена грешност на изборите).
Основният проблем - трудността. Книгата е невъзможно да бъде премината успешно от пръв път. Не се наемам да прогнозирам колко преигравания средно са нужни за успешния завършек. Освен изкключително трудното условие да си убил всички зомбита, ресурсите в играта са крайно недостатъчни. Струва ми се че балансирането не е било направено както трябва. Имах късмета да започна с 38 точки живот, бързо си набавих хубави оръжия, включително пистолета и помпата, имах покровителството на съдбата, която предоставяше високи зарове и въпреки това крайният резултат беше трагичен. След като умрях посредата на книгата, реших че няма да почвам отначало а ще продължа да играя, като записвам отрицателни точки издръжливост. Финиширах с 278 убити зомбита и -94 живот. -94 е нещо като да ми трябват 3 продължения с изцяло напълване за да остана поне жив.
Абсолютно подкрепямЕто и вариант за следващ конкурс: Разпишете ваша версия на правилата на КИ, които смятате за неефективни/недописани/счупени/глупави.
30 (нормална трудност) и 40 (лесна) точки издръжливост за Пътя на Тигъра 1.
20 нека остане за Хардкор играчи - 3 пъти умирам в битки вече.
Въпрос на подход, зарове и пр. Аз там лично не умрях в битка нито веднъж, дори при първото изиграване, въпреки че се натресох и на Вехтия Бог. Друг е въпроса, че умрях 5-6-7 пъти на други места, извън битка, ама карай![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas