Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Първото изречение е ужасно тромаво. Не съм учител, не мога да ти обясня защо точно е тромаво. Вероятно някой вогон би го намерил за изящно.Когато алармите писнаха първата ми мисъл бе възможно най-бързо да отида до мостика, но още докато са протягах за кобура с гаусовия пистолет реалността се стовари отгоре ми. Легнах отново на тесния нар стърчащ от стената на килията и ударих с юмрук сензорния екран на комуникатора над главата си. Писъците на алармата спряха, но не и тревожното мигане на осветлението. Капитанът и оная пасмина дупелизци да му берат грижата си казах тогава, макар че пухкавия капитан Пикар не заслужаваше такава съдба. Никой не заслужаваше съдбата сполетяла екипажа на AD-143, най-малкото пък аз.
И още:Когато алармите писнаха първата ми мисъл бе възможно най-бързо да отида до мостика, но още докато са протягах за кобура с гаусовия пистолет реалността се стовари отгоре ми. Легнах отново на тесния нар стърчащ от стената на килията и ударих с юмрук сензорния екран на комуникатора над главата си. Писъците на алармата спряха, но не и тревожното мигане на осветлението. Капитанът и оная пасмина дупелизци да му берат грижата си казах тогава, макар че пухкавия капитан Пикар не заслужаваше такава съдба. Никой не заслужаваше съдбата сполетяла екипажа на AD-143, най-малкото пък аз.
Това би следвало да се разбие на две изречения, всяко с подходящ препинателен знак. Например:Защо още си тук, тичай към епизод 1.
Аз пък харесвам темата. Давай, Спасе. Имаш поне един сигурен читател в мое лице. Най-малкото за да ти критикувам военните познания. Ама вярно казва Майкъл, трябва повечеко да се постараеш.Според мен, Вилорп да пише на такава тематика ще е беля. Той изобщо не се старае (не си личи старание) да пише дори прилично, пердаши си както си знае.
Ако играта е интересна, ще се получи интересна игра, а нивото на писане ще трябва да бъде преодоляно/преглътнато от читателя (както сте преодолявали често написаното от мен).Моите забележки не са точно към правописа, дори не точно към стила, а изобщо към замисъла. Велики писатели няма да ставате, но за да се получи игра, трябва да сте си подредили нещата, да има някаква логика.
Стойността на книгата-игра по десетобалната (спрямо книга) = стойността на литературата/2 + стойността на играта / 2 + (стойността на литературата * стойността на играта - 50) / 10Нали по принцип за книгите-игри винаги си защитавал, че е важна играта, а не нивото на литературата. Книга със слаба литература, но интересна игра, пак ли ще е пълен боклук?
Стойността на книгата-игра от 1 до 10 = стойността на литературата/2 + стойността на играта / 2 + (стойността на литературата * стойността на играта - 50) / 10Нали по принцип за книгите-игри винаги си защитавал, че е важна играта, а не нивото на литературата. Книга със слаба литература, но интересна игра, пак ли ще е пълен боклук?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas