• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Работилница
/
Проекти
/
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»?

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
20 Юли 2021 18:25
qrsoft
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 34
Topic Author
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138749
Rahvin само си чешем езиците, което не е никак конструктивно. Нека да направим нещата така. Ти ми намери студент, който учи в НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов», а аз след като се свържа с нето, то после на лично съобщение или тук в темата (както ти искаш) ще дам подробен отчет на това което съм говорил с въпросния човек. Ще представя и какви са ми били ползите (за начинанието) от съответния разговор.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

20 Юли 2021 22:36
Leidrin's Avatar
Leidrin
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 150
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138750
Отново ще помоля за извинение, може би остарявам, но продължавам да не разбирам какво всъщност е начинанието, нито неговите цели. Може и умственият ми багаж да си е толкова, знам ли? И все пак, понеже използваш определена терминология, с известен размах и увереност, да си задам въпроса така:
Към какво се стремиш, защо и как възнамеряваш да го постигнеш? На това май му викаха мисия, визия и цели.
В бизнеса, най-ценната разменна единица е информацията.
Ти очакваш от нас да споделим с теб конкретна информация, без да предлагаш какъвто и да е неин справедливо остойностен еквивалент. Иначе казано, очакваш да получиш нещо срещу нищо.
Да речем, че познавам млади и начинаещи артисти. Защо да ги свързвам с теб? Какво точно да им кажа, за да предизвикам интереса им? С мета обяснения няма да стане, нали?

For them, for us, for Sommerlund and the Kai.…
Следните потребител(и) изказаха благодарност: George-AL

21 Юли 2021 00:03
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 585
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138751
Няма как да намеря студенти нито студентки. Дори от УНСС не мога да намеря.
Кюарасофт имам предложение за теб, защо не пробваш да накараш един художник срещу пари да ти нарисува нещо. Аз познавам доста всички са ексцентрични задници, а тия дето са от женски пол като им кажеш нарисувай ми шлем и те ти тряскат един тракийски шлем и тракийски меч такъв какъвто са учили едно време в първи курс....
Всеки път е страшна мъка да обясня какво искам и как го искаш. Това като да обясняваш на жена че кучешкия стил включва и чупка в кръста... на някой не им трябва обяснение щото синго знаят, на други им трябва ама не разбират, някой лягат на леглото... художниците са същите, тия дето им сече акъла са редки като футболисти които имат дар слово и могат да си напишат името....
В твоя случай искаш автори и художници в корелация и там нейде още едно червячно колело дето променя движението и цялото това нещо трябва да се разбере кой кум кой сват кой на булката брат ... Ако има и гейм дизайнер ще се вика полиция щото ще се сбиете, примерно хужника с гейммдизайнера, художника с теб и т.н.
В другия вариант който съм виждал всички имат адския талант ама дай да се наковем с трева или с пиячка ше животът и без тва е труден а ние сме отрепки.... там поне е забавно особено ако донесеш материал да си почетен гост хонорис кауза.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

21 Юли 2021 05:30
qrsoft
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 34
Topic Author
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138752
Leidrin много точно си усетил ключовият момент в нещата, а именно "нещо срещу нищо". Мога много подробно да опиша плана си за действие в детайли, но това просто ще е информация от вид нещо срещу нищо. Затова залагам на една вече много по-прецизна схема в която аз казвам сравнително малко за проекта, като и от ответния отговор очаквам малко - не да бъда директно свързан с човек (учещ в НАТФИЗ, което не означава непременно че учи за артист - там има и много други специалности), а само да ми бъде декларирано подобно познанство. После нещата съответно продължават с постепенно разкриване на картите от двете страни.

21 Юли 2021 08:30
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138753
Звучи като плот на фантастичен роман от соца. Единия ще носи плейбой в ръка, другия пазарска чанта пълна с зелки.

Ще се обменя информация между двете страни....

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Ал Торо, lordbulb

21 Юли 2021 10:55 21 Юли 2021 11:22 от Вилорп.
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1104
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138754
Кюрсофт, заповядай:
Доц. Росица Илиева, Ръководител, катедра „Аудио-визуално производство” Тел: + 359(2) 9231 292
Студентски съвет: Тел: + 359(2) 9231 401 e-mail: ssnatfa при gmail.com

и
natfiz.bg

дописка: theatre.art.bg/%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%...B5%D0%BA%D0%B5__6400

дописка 2: natfiz.bg/romeo-i-zhulieta/aleksandra-majdavska-2/

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Ал Торо, qrsoft

21 Юли 2021 11:37
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 161
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138755
Той, момчето, се надява на лични контакти, не на сърч в гугул, но както и да е :)

Игри, както никога досега. И няма да спрем!
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Rahvin

21 Юли 2021 12:56 21 Юли 2021 13:03 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138756
@ Дамяне, лични контакти обикновено остават на ниво лично контакти, ако не можеш нищо да предложиш.
ОСвен това какво значи лични контакти. Спас да го заведе за ръчичка, при въпросната Росица Илиева и да й каже "това е един човек когото не познавам добре, не знам какво иска от теб, не знам какви пари ще ти предложи (вероятно никакви), но той много настоятелтно търси артист от Натфиз и аз ти го препоръчвам?!!" Човек свързва някого обикновено когато прави услуга. А това рядко се прави за човек когото не познаваш, най-малкото залагаш си името.

Ето Спас сега му е дал име. Не познавам въпросната Росица Илиева, но съм сигурен че един от първите й въпроси ще бъде какво искаш да направя и за каква сума пари говорим?
Повечето професионалисти първо те питат колко пари даваш, защото работят по ясни тарифи.

@ куарсофт нещата трябва да се обясняват, защото нито ги обясняваш ясно, нито - подредено. Разхвърлял си в няколко различни теми, накакви идеи за нещо мета-, не си номерирал темите, никой освен теб не знае какво имаш предвод с мета-
разхвърляш някакви философски съждени, които са страшно общи и неприложими,
говориш за софтуери, там където хората очакват да им говориш за книги, после пък се оказва, че то не било софтуер, а тестов редактор, като не си правиш труда да обясниш какво прави един тестов редактор.
Накратко обясненията ти са суперлитарни, невероятно отвлечени и в същото време искаш да има диалог и хората да ти дават мнение.
Като цяло - щом те питат неща, които си обяснявал, значи смятай колко добре си ги обяснил.

П.С. впрочем аз не изпитвам никаква потребност на мен да ми се обяснява нещо. Като цяло съм пас спрямо идеята ти.
Само отбелязах, че тръгваш с твърде голям размах, но говориш отвлечено за общи неща, а същевременно нямаш идея как да ги реализираш.
Все едно аз да говоря колко е хубаво да съм космонавт, ама ако може някой друг да даде парите са Космическата програма.

Истината ще те направи свободен
Следните потребител(и) изказаха благодарност: the_arsonist

21 Юли 2021 13:18
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138758
Бас държа че Росица Илиева е шубе да говори за каквито и да е пари за да не я записват със скрита камера.
Ще каже че е много заета, да се обади пак по обед след шест години тогава може да имсе открехне прозорец ама не гарантира...
Кюарасофт е поредния големец. Имаше наскоро един майстор на късия разказ, който минказа аз давал за реклама 5 бона, после ги увеличи до десет, пита ме аз какво давам. Аз му казах че пари за реклама значи пари на вятъра, ама той ми каза че не разбирам... Сайт трябваше да направи... мисля че го регистрира след три месеца и прати линк сякаш е убил Линейската хидра ...
Да не говорим ако го накараш да отговаря за простотиите които говори и обещава...

21 Юли 2021 13:49
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138760
То за пари по телефона не се говори. По телефона (ИНтернет) си уговаряш среща. Срещата е делова. Човека ти казва какво искаш да направим и ти казва - това и това са тарифите. За голяма поръчка има отстъпка.

Кой или какъв Кюарсофт не искам да съдя - само казвам, че подхода му е сбъркан. Тръгва с голям размах, говори много елитарно и филосовски, пред публика, която като цяло е повече по "народното" говорене и иска да създава някакви елитарнип продукти за страшно стеснен пазар. Това си е негова грешка, той има правото да я прави. Щом не пречи на останалите - нека.

От реклама има голям смисъл, въпроса е как се прави. Има хора, които правят икономична реклама и с малко усииля постигат добър ефект. Има хора които хвърлят много пари и не постигат добър ефект. То си трябва мислене какъв продукт рекламираш и към какъв таргет (Боже мразя тази дума) го насочавш

Истината ще те направи свободен
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Rahvin

21 Юли 2021 15:15
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138765
Прав си Джордж.
Представи си ситуацията с Вилроп само дето го питат абе тоя как се казва.
Той е с псевдоним, много е тайнствен.
О, какъв е псевдонима?
Ооооо... не знам как да го изрека.
Е кажи де.
Еми Курсофт...
Абе да бе?!
Еми...
Верно??!
Еми да.
Е няма ли кой малко да го барне, да го втвърди?
Е той не казва, много е тайнствен.
Ех, с тоя псевдоним далеч няма да стигне, виж ако имаше логото на БиБиСи....

Следните потребител(и) изказаха благодарност: Вилорп, the_arsonist

21 Юли 2021 18:11
Leidrin's Avatar
Leidrin
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 150
Познавате ли студенти от НАТФИЗ «Кръстьо Сарафов»? #138768
Момчета, разводнявате темата.
Към нейният автор - отговорът на въпроса ти - не съвсем. Но познавам млади артисти. И какво от това?
Ще се учудиш колко точно мога да напипам естеството на цялата тази тайнственост и я намирам за напълно излишна.
И съвсем директно - реалните приходи и ползи от това, което можеш, но не искаш да опишеш много подробно, ще са пренебрежимо малки, сравнени с хвърлените усилия, време и разходи. Да, разходи, в бизнеса няма безплатен обяд и е невъзможно да получиш нещо срещу нищо.
И още по-директно - никога не е късно да преоткриеш колелото.

For them, for us, for Sommerlund and the Kai.…

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
Книги-игри
/
Работилница
/
Проекти
/
Time to create page: 0.067 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Трошача (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Вилорп
    • Yesterday 21:00
    • Юбилеен конкурс 30 години книги-игри в България (16 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от harlequin
    • Yesterday 11:00
    • Пролетна форумна среща на йеденйе и пийенйе! (3 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Форумни срещи
    • от Monevwww
    • Yesterday 10:44

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg