Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Доказваш неприетата теория, че жените са по-кръвожадни от мъжете!^
Споровете бяха големи. Изводът - пиши си както на ТЕБ ти харесва, няма начин да угодиш на всички.
Още един глас за "пиши така, че да ти харесва на теб". На останалите или ще угодиш, или няма.Ммм, да... Прав си. Жалко, че не познавам такъв род човек, но ще залагам най-вече на онова, което съм чувала и което усещам като вътрешна нагласа.
Само не можах да разбера какво е за предпочитане - дълги описателни епизоди или къси? И как би се харесала - от първо лице или второ? Защото аз я почнах от първо, понеже ми е най-лесно да пиша в първо. Не знам колко хора биха предпочели това лице - да не съм само аз единствената, която си го харесва.
Ех, жени..... Едва ли някой си води гаджето/жената на фронта. Още по-малко нациското либе ще е нейде близо до Сталинград... Освен, ако не се е преоблякла като руска дуня и не е пропълзяла по неведоми пътища до нациския лагер и е успяла незабелязано да открие Кьониг Но може примерно да се вмъкне елемента на споделяне на преживяното ежедневно с изгората далеч от фронта под формата на писмо. Там и може да се развие втория фронт от военните действия - емоционалното развитие на героя. Дори в самите писма може да се вмъкне игралния елемент - ако ще й напишеш това, запиши си еди си коя кодова дума, ако ще напишеш в писмото онова запиши си другата кодова дума. Като кодова дума ще значи как въздейства на героя самата война. В хода на последващо сражение системата ще пита коя кодова дума има героя. Така емоционалната му обвързаност с видяното от войната би могна да го тласне към по-жестоки или пък по-филанстропски действия. Така дори самия читател ще има своего рода зрънце прдстава за себе си как би повлияла войанта на собствения му мир... Успех!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas