Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ами поласкан съм, изненадан, защото е отзивите са полярни за нея дори от близки хора, а Зъби, примерно, имаше изцяло положители отзиви. Изненадан съм, защото много харесвам някои от книгите-игри тази година и предполагах че ще изпреварят "Рандеву". Точно Катарзис за мен не е от тях - не съм впечатлен нито от играта там, още по-малко от литературата.След като излязоха резултатите от първия тур на Златна НИкса 2017, бих искал да разбера как те кара да се чувстваш класирането на Рандеву на балотажа?
Конкретно относно обема, за мен никога не е бил водещ фактор и е трудно да се постави смислена граница - например и "Ледената цитадела" и "Герои" са наполовина по-малки от други книги през последните години. Лично аз гласувам по кефометър и качество и съм подкрепил и друго сравнително малко приключение. Но не виждам лошо хората да вземат предвид и това - определено Е параметър. Всеки си гласува както си прецени, няма лошо в това и не е нужно да има универсален критерий.Особено като се има предвид, че е изпреварил по-внушителен като обем КИ.
Краткият отговор - в момента не.Готов ли си да бъдеш Гоуст Автор и по други проекти, освен Българ?
Мислиш ли, че е възможно липсата на отрицателни отзиви за Зъби, а и по принцип за произведенията в ПГ, да се дължи на отношението на разни хейтъри към СКИ?Ами поласкан съм, изненадан, защото е отзивите са полярни за нея дори от близки хора, а Зъби, примерно, имаше изцяло положители отзиви.
Имам си и 2 книги-игри, по които да си работя, така че...
Май не мога да вникна в теорията тук, а и от там да отговоря на въпроса. За Зъби има отзиви, няма много негативни. Хейтърите не би ли следвало по-скоро да генерират негативни отзиви? Честно казано нямам усещането да има хейтъри на СКИ, може би не повече от няколко човека, които не са активни на форума. Това че някой спори или дори се заяжда с мен или друг не го прави хейтър на СКИ. Или пък ако някой системно предпочита книги-игри на друг издател - още по-малко.
Мислиш ли, че е възможно липсата на отрицателни отзиви за Зъби, а и по принцип за произведенията в ПГ, да се дължи на отношението на разни хейтъри към СКИ?Ами поласкан съм, изненадан, защото е отзивите са полярни за нея дори от близки хора, а Зъби, примерно, имаше изцяло положители отзиви.
Ако трябва да гадаеш, колко вероятно ти се струва това, в проценти от 0 до 100?
Да, това е първата, а втората, която е и вероятно първа по приоритет, е Големият купон.
Имам си и 2 книги-игри, по които да си работя, така че...
Ха, това е ново и за мен. Коя е втората? (Ако приемем, че първата е следващия Котарак).
Дай малко повече инфо.
Хейтъри на СКИ не знам дали има, но често посочването на проблеми се определя като хейт. За мен, от нещастници.
Май не мога да вникна в теорията тук, а и от там да отговоря на въпроса. За Зъби има отзиви, няма много негативни. Хейтърите не би ли следвало по-скоро да генерират негативни отзиви? Честно казано нямам усещането да има хейтъри на СКИ, може би не повече от няколко човека, които не са активни на форума. Това че някой спори или дори се заяжда с мен или друг не го прави хейтър на СКИ. Или пък ако някой системно предпочита книги-игри на друг издател - още по-малко.
Ако трябва да гадаеш, колко вероятно ти се струва това, в проценти от 0 до 100?
Може би ако разясниш въпроса ще мога да дам по-адекватен отговор, ако този не върши работа![]()
Не се притеснявай за това, няма да ти се наложи. Освен ако не си направил повече от един облог, и другите не зависят от мен.както са тръгнали нещата ще загубя облог, според който ще пиша книга в съавторство с Уейн, така че бъдещето е неясно.
Е не, това не е хейт. Ако трябва да допускам защо не си дал отзиви, бих заложил на съвкупност от фактори - първо не бих те определил като "фен" на книгите-игри, по-скоро като създател имаш интерес от направеното от другите, а не като потребител и като цяло не си особено емоционален към въпросните книги, за да изпитваш нужда да дадеш отзиви; второ, вероятно очакваш, че няма да има ефект от тях, т.е. че авторите ще те игнорират като заядлив - тази точка е подсилена от начина, по който е зададен въпроса - т.е. че ще са думи на вятъра; трето, което пак може би е в посока "думи на вятъра", е че вероятно не виждаш потенциал в авторите и респективно няма смисъл някой с отзиви да се опитва да ги прави по-добри.Хейтъри на СКИ не знам дали има, но често посочването на проблеми се определя като хейт. За мен, от нещастници.
Възможно най-ясната формулировка на моя въпрос: вероятно се досещаш, че виждам достатъчно на брой проблеми и в зимната нощ, и във втората част на вампирската история. Защо, според теб, не съм ги споделял открито?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas