• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
Въпроси към автори и художници
/
Въпроси към Ейдриън Уейн

Въпроси към Ейдриън Уейн

• 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • ...
  • 12
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
11 Ян 2017 01:23
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 507
Въпроси към Ейдриън Уейн #118889
Мааазно. Вероятно се усещаш колко плосък изглеждаш, но е по-гадно да кажеш истината. Съжалявам, просто ме дразниш.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

15 Ян 2017 09:50
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #118964
Защо е необходимо да споменаваш, че си изкарал "няколко пъти повече от Торо" от писане на книги-игри (ако това искаш да кажеш)? Ти, който си писал при Старата и при Новата Вълна и Ал Торо, който има две-три книги-игри (зависи кое броиш), издадени по-скоро за удоволствие (защото, за разлика от теб, Ал Торо никога не е казвал, че от 15-годишен работата му е писането).

Откъде са дошли парите, с които си започнал да практикуваш това: "Изкарвам пари с добри инвестиции"?

Можеш ли да дадеш пример за добра своя инвестиция?

Мислиш ли, че барон Мюнхайзен е продължил да разказва историите си, след като е разбрал, че мнозина не вярват на нито едно твърдение в тях и възприемат разказвача като шут?

Ако творецът не получава критика, кое би го подкрепило в опитите му да създава все по-добри творби (освен вроденият му перфекционизъм )?

В друга тема сподели: "Не че не мога да се аргументирам - мога по-добре от всички, ако е нужно - но защо да си правя труда изобщо да се бъркам на някого с критики." Което поражда въпроси.

Някога печелил ли си национална, европейска или световна награда по дебати? Може би вродената ти скромност пречи да споделиш с нас тези постижения, но моментът е тежък за България и тя има нужда от всички свои герои и народът ни има нужда от светли примери, така че Atlas, Rise!

Можеш ли да посочиш нещо твое, което според теб да показва, че можеш да се аргументираш добре (при нужда или просто защото ти се е приискало)?

Кога и защо за последно ти се е приисквало да работиш, каква работа си свършил и колко пари си изкарал от нея?

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Лисичков, nixata, comics_ross

15 Ян 2017 15:16
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Въпроси към Ейдриън Уейн #118977
О, колко лошо, че не бих си мръднал пръста, за да уважа с нещо индивиди, които обиждат другите на отрепки.

Най-доброто, което бих могъл да направя тук, е да се правя, че не ги виждам. Ако ми паднат наживо - тогава вече ще си говорим.

15 Ян 2017 15:37
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #118978
На онова младежко изложение на "Цариградско шосе", когато излезе "Отново заедно" и вече се бяхме изяснили колко се уважаваме, ти все пак дойде да се натрапваш и с мазен глас да внушаваш че "Майкъл и сам много добре знае, че ОЗ е голяма издънка и е много скучно нещо". Тогава бях много ясен, че не искам да си в компанията ни, защото те смятам за отрепка и ми е неприятно да си общувам с теб. Не е като да не съм се аргументирал защо те смятам за отрепка.
Ако някой ден пак дойдеш да се натрапваш някъде, пак ще ти го кажа. Натъртвам на "пак", защото непрекъснато се опитваш да внушаваш на хората, че аз и Никсата злословим по твой адрес, но никога нищо не ти казваме в лицето. А Бог знае, че съвсем не сме такива лицемери и страхливци.

Мислиш ли, че като не отговаряш на въпросите ми, си помагаш? Хората виждат, че повечето от тях са смислени и логични, особено отправени към човек, който непрекъснато се хвали с постижения в много поприща, но рядко се занимава да прилага доказателства.

Hater

15 Ян 2017 16:49
meilanxold's Avatar
meilanxold
Котарак
Котарак
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Въпроси към Ейдриън Уейн #118983
Уейн,, когато с Блонд сте започнали, имахте ли думата относно кориците на книгите? Как ставаха нещата? Би ли разказал?

На пода лежал и едва дишал труп, редом седяла жената на трупа, а братът на трупа лежал в другата стая в безсъзнание.

15 Ян 2017 20:50 15 Ян 2017 20:50 от Ейдриън Уейн.
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #118998
О да, добре, че ме подсетиха: също така и не отговарям на страхливци.

meilanxold писа: писа:
Уейн, когато с Блонд сте започнали, имахте ли думата относно кориците на книгите? Как ставаха нещата? Би ли разказал?

Нищо интересно по тази линия, уви. В Плеяда/Мега всичко ни се сервираше наготово и със задна дата. Обикновено направо си виждахме книгата по сергиите, неочаквано, и се изумявахме как изглежда, разпознавайки я само по имената си.

В Хермес 97-98ма вече имахме малко повече думата какво и как - но не помня да съм се възползвал, освен донякъде за Майстори на Меча 2 (за илюстрациите - не за корицата).

18 Ян 2017 14:02
Sando
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 70
Въпроси към Ейдриън Уейн #119143
Имате ли планове да напишете нещо ново и оригинално? Не мисля, че с изказаните намерения за реновиране на почти всичко издадено до момента си правите добра реклама.

18 Ян 2017 14:13 18 Ян 2017 14:16 от Ейдриън Уейн.
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #119145
О, нищо не си видял още... :) Тепърва ще се обсъжда този въпрос на съвсем друго ниво.

И не, не мисля, че е лош подход, нито че имам нужда да си правя реклама, нито че тази е лоша.

При все това: разбира се, че е добре да се пускат и съвсем нови неща и ще правя всичко възможно да се разписваме и по тази линия.

19 Ян 2017 11:09
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Въпроси към Ейдриън Уейн #119156
Уейн, евала за "Пурпурния Змей" Снощи го опатках на бързо, че е кратък. Беше ме страх сега като пораснал да пробвам една от любимите ми книги но не сгреших. Хумора и сега е на много високо ниво! Не мисля да давам аргументирани примери къде съм се разсмял, стига да ти донеса малко радост с това че съм останал достатъчно доволен от книгата
Поздрави

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Ейдриън Уейн

19 Ян 2017 12:33
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1183
Въпроси към Ейдриън Уейн #119159
Защо се разпадна тандема Блонд-Уейн?

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

19 Ян 2017 12:40
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #119160
Осмисли и си ревизирай въпроса, защото така няма смисъл.

Защо 95-а Блонд започва да пише и самостоятелни книги - защото вече бяхме завършили гимназията в Търново и не бяхме заедно (аз в Търново, той в София) - това го има в много интервюта, ама кой да чете.

19 Ян 2017 12:51
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #119163
Спрели сте да поддържате връзка помежду си* и е нямало как да пишете заедно щом не сте в един град?

*не сте имали интернет

Цвят за модериране

19 Ян 2017 12:56
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #119165
94та нямаше интернет. :) Тогава още си пишехме на пишещи машини книгите даже (ужасът).

Така че, да, нямаше как да работим заедно. 97ма, като отидох и аз в София - почнахме пак: тетралогията Магията на Мрака, Патрул за Ада и т н.

19 Ян 2017 13:43
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #119168
Кога започна да пишеш на компютър книгите?

Цвят за модериране

19 Ян 2017 13:55
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #119171
97ма чак, даже 98ма май.

Всичко преди това се пишеше на ръка, след това преписваше на белова - и след това набираше на скъпозакупена пишеща машина. Трябва да съм бил голям фен да правя всичко това за без пари, реално.

• 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • ...
  • 12
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
Въпроси към автори и художници
/
Въпроси към Ейдриън Уейн
Time to create page: 0.080 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Корици на несъществуващи книги-игри (38 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Yann Gamgee
    • 13 Юни 2025 16:40
    • Дигитализирани заглавия (31 Мнения)
    • в Работилница / Дигитализиране
    • от Yann Gamgee
    • 13 Юни 2025 11:52
    • Пролетен панаир на книгата 2025 г. (26 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от Efix7
    • 12 Юни 2025 15:46

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност