Ами чудесно беше. Надявам се да е същото и в неделя.Искам да попитам: Как ти се стори премиерата? Какви емоции предизвика в теб? Ако може кратки впечатления от нея.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Херцог Демерал наистина е сборен образ. Колкото до Буше от "Десетият праведник", за неговия образ донякъде ми е повлиял Дегре (в изпълнение на Жан Рошфор) от френската филмова поредица "Анжелика, маркиза на ангелите". Но това рядко се случва. Обикновено героите, за които пиша, са напълно измислени.Привет Колин.
Навремето херцог Демерал ми направи доста силно впечатление в "Нокти срещу Огън", беше интересен и запомнящ се герой. В тази връзка, имал ли си прототип за него, или е по-скоро сборен образ? Имаш ли някакъв подход когато изграждаш героите си? Полицейският инспектор от "Десетият Праведник" също ми се стори интересен типаж.
Щото си знаем "матриала".
Няма да споря, но разполагам с още много сюжети за ненаписани романи, които биха могли да се превърнат в книги игри. Например "Космоиграчите". Или, да речем, "Спящи заводи" - една антиутопична история в бъдещето, където властват големите корпорации, а един детектив (аутист със свръхмощна мозъчна протеза) се оказва замесен в борбата между тях.Да се присъединя и аз към Ал Торо. Когато четох за пръв път "Десетият праведник" имаше толкова моменти, когато съм си мислил - "ех сега Любо Николов ако е имал повече време можеше да вкара някакви избори и да стане много добра книга-игра". Така че една книга-игра в сетинга на "Десетият праведник" най-вероятно ще е нещо, което ще се хареса на порасналите деца от 90-те
По принцип избягвам да коментирам другите автори. Но е естествено да харесвам ранните Блонд и Уейн, както и Върдж.Кои книги-игри от други автори са ти направили добро впечатление?
Какво мислиш за работата в тандем, пробвал ли си с някой автор да напишете нещо заедно?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas