Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Над част от книгите-игри съм работил заедно с моя добър приятел Григор Гачев. Включително и над "Ледената цитадела". Това е човек с много дълбоко мислене и удивителна фантазия. Заедно писахме и разказа "Бонанза".
Още утре ще питаме Григор познава ли начинаещ автор на псевдорелигиозни КИ - и така пазената в тайна самоличност на българския Дан Браун ще лъсне.А имаш ли някакви книги-игри, които са ти в главата или пък донякъде на хартия и си готов да ги споделиш с други автори? Например с Колийн Ливингстън? Аз напълно се съгласявам, че две глави мислят по-добре от една, а за Самсон съм много благодарен на моя добър приятел Григор Гачев (не знам дали става дума за съвпадение на имена), без който тази книга надали би се появила на бял свят.
Ами в момента той много ми помага с идеи в писането на "Сивия път". Освен това ме насърчава и казва, че съм за убиване задето напредвам толкова бавно.
Над част от книгите-игри съм работил заедно с моя добър приятел Григор Гачев. Включително и над "Ледената цитадела". Това е човек с много дълбоко мислене и удивителна фантазия. Заедно писахме и разказа "Бонанза".
Обмисляли ли сте да работите отново по някой проект?
комплиментите на Любо по мой адрес отразяват колко свестен и скромен и колко добър приятел е той, а не реалността
и помощта ми за „Сивия път“ се изчерпва с ръчкане - всички разкошни идеи са си негови
Off:@Pe6ka_S_Mnenie - питах Генерала за "Десетият праведник", но каза, че се намира сравнително трудно. Искаш ли да му поръчвам да го търси?
Колин, нейде в зората на демокрацията бях хванал по телевизията едно (или две?) предаване - "Замакът на таласъмите". Представляваше състезание между две деца, които се опитваха да преборят Тиквеняк Първи. Епизодите от приключението се разиграваха от актьори, а водеща беше една девойка. Какво беше това предаване, защо не продължи?
За първото предаване ме помолиха да напиша сценарий. След това сами си написаха за второто. Стана калпав. И дотам беше.Колин, нейде в зората на демокрацията бях хванал по телевизията едно (или две?) предаване - "Замакът на таласъмите". Представляваше състезание между две деца, които се опитваха да преборят Тиквеняк Първи. Епизодите от приключението се разиграваха от актьори, а водеща беше една девойка. Какво беше това предаване, защо не продължи?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas