Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Та, какво да очакваме в най-скоро време от теб? Още неща за Грешната земя или нещо ново и неочаквано?
Обмислял съм го. Може би по-скоро да отложа, отколкото да се откажа от Мрак. Цялата история за Мрак си има за мен своя чар, но си носи и съответните слабости. В комплект с по-голямата ми мотивация да пиша по една от другите две истории цялата работа върви към изтикване на Мрак някъде далеч по-назад в списъка с приоритети.Обмислял ли си варианта да се откажеш от Мрак и да пишеш на друга тема, вместо да упорстваш с тези седем крале?
Какво толкова ценно има за теб в Мрак, че да не може да бъде зарязана темата като грешка на растежа и да продължиш нататък без излишни тежести?
Имам един проект, който е някаква странна смесица между научна фантастика и постапокалиптичен. В другия проект, по който всъщност за момента най-много съм написал, има елементи на крими и трилър. Уестърн не знам дали бих се наел да пиша. За другите жанрове ми трябва конкретно вдъхновение, но честно казано не съм и мислил много за тях досега.Извън фентъзито, кой друг жанр те привлича като Автор на КИ (какво би написал - уестърн, крими, екшън и пр.)?
С много музика Освен това на фази - имам такива, в които съм много продуктивен, имам и дни пълна суша. Някой път си правя предварително схема, друг път схемата я изграждам и доизкусурявам паралелно или дори след текста. Зависи как тръгне.Как протича процеса на писане при теб?
Би ли написал КИ на език различен от български? Ако да, кой?
Близо половин година мина след горепосочения пост. Ще споделиш ли с нас как се развиват проектите, заел ли се с нещо ново (какво е то?)?
Имам един проект, който е някаква странна смесица между научна фантастика и постапокалиптичен. В другия проект, по който всъщност за момента най-много съм написал, има елементи на крими и трилър. Уестърн не знам дали бих се наел да пиша. За другите жанрове ми трябва конкретно вдъхновение, но честно казано не съм и мислил много за тях досега.Извън фентъзито, кой друг жанр те привлича като Автор на КИ (какво би написал - уестърн, крими, екшън и пр.)?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas