• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
Въпроси към автори и художници
/
Въпроси към psicho_lg

Въпроси към psicho_lg

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
28 Май 2018 17:37
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 217
Въпроси към psicho_lg #127837
Здрасти Кире :)
Вдъхнови ме едно лице известно във форума, като the_arsonist . Ръчка ме достатъчно упорит и накрая преодолях мързела си и прописах, въпросния човек се зае и с редакцията на разказа. Известна вина имаш и ти тъй, като доколкото разбрах си бил зает и не си имал време да редактираш разказа си за демона
Силно се съмнявам, че се ползвам с някаква популярност. За ПГ не смятам да се пробвам, там нещата са поставени по съвсем друг начин.
Да, ако имаш предложение казвай за тарифата ще се споразумеем :silly: :woohoo: :evil: :hello:

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко
Следните потребител(и) изказаха благодарност: the_arsonist

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

02 Юни 2018 14:07
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 235
Въпроси към psicho_lg #127881
Благодаря за отговорите, но те не изясняват, какво стои зад това "колкото повече, толкова повече". Опитвам се да разбера, дали изхождаш от някаква пазарна или някаква друга логика. Лично аз, не смятам, че наводняването на пазара би способствало за генерирането на "траен интерес" - справка, близкото минало в което масовото издаване и преиздаване, уби и интереса. Жанрът, разполага с достатъчно нови и стари заглавия, така, че дори и новак да се запали, ще може да открие, доста неща, които не е прочел до момента. Според мен е утопично, да се гони едновремешната цел, като брой на издадените книги, а от там и да се разчита на това за по-голямото популяризиране. За качеството и критериите, които следваме - по-скоро съм съгласен, че биват своеобразни. И все пак, "вторачването във всяка запетая", идва от това, че ние (ветераните), наблюдаваме днешния пазар с други очи. И изискваме повече от качеството, при което глупостите и клишетата ни дразнят.

4.По голямо откога? Ако говорим за 2011, разбира се, че да. Най малкото повече от старите пушки са разбрали за завръщането на жанра, а и се предполага, че някой и друг нов се е зарибил. Ако броим читателите на Никола е несравнимо по голям

Написал съм кога - към момента! Говоря за по-голямо търсене изобщо. Сега - in this moment. Което да изисква издаването на повече КИ, отколкото си излизат по принцип на годишна база. Защото ако има търсене, ще има и предлагане, докато в случая сме свидетели на едно дозирано предлагане, което според мен е съобразено с нуждите на момента. И не налага, кой знае каква промяна. Та ми беше чудно, какви са аргументите ти в противната насока. И друго - много от старите пушки се върнаха, вярно, но ... след известно време много от тях си и отидоха. Това се случи и с доста новозапалени (по)читатели на жанра, та не съм сигурен дали боравим с точната аритметика, обосноваваща необходимостта от едно по-ударно книгоиздаване на КИ.

"Intellect is invisible to the man who has none".
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Добромир

02 Юни 2018 23:59
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 217
Въпроси към psicho_lg #127886
Логиката на - Колкото повече толкова повече е чисто егоистична. Като върл любител на жанра искам да има повече книги :)
Сега сериозно - и предния път съм написал, че идеята не е да се наводнява пазара, а да се издава регулярно. Сега се издава два пъти годишно. И ако искаме жанра да се развива не трябва да разчитаме само на някакви единици дето ще се зарибят, колкото нас и ще търсят стари книги. Според мен, ако някой хареса жанра трябва да има в обозримо бъдеще надежда, че ще може да прочете нещо ново, а не да се надяваме, че ще тръгне по сергиите да търси двайсет годишни книги. Търсенето се създава, както с издаването което писах по горе, така и с реклама. Никсата беше направил нещо много хубаво преди години, един негов клип се виждаше в замундата от всеки влязъл там доста време. Ефикса беше наспамил десетки форуми. Никола и в момента прави невероятна рекламна кампания. Както съм казвал и друг път сегашното положение ще доведе до това, че когато един слънчев ден на Никсата и Торо им писне новата вълна ще умре. Но такава е тъжната реалност всичко се прави на любителски начела. Що се отнася до връщането и махането. Това, че някой е напуснал форума не значи , че е спрял да чете книги.
ПП. Наясно съм, че каквото и да кажа това едва ли ще промени нещо. Издателите решават, каква политика да следват. Това обаче няма да ме спре да си изразявам мнението :hello:

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко
Следните потребител(и) изказаха благодарност: kiril_ps, sipko1

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
Въпроси към автори и художници
/
Въпроси към psicho_lg
Time to create page: 0.046 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Най-слабият български автор. (55 Мнения)
    • в За книгите-игри / За авторите и художниците
    • от Mindcrime
    • Today 04:51
    • Флууд (5573 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Общи приказки
    • от ringlas
    • Yesterday 17:47
    • Пъстра Никса 2022 (1 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от turbobobi
    • Yesterday 13:51

За контакти