• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Търся / Разменям / Купувам
/
Търся "Древният враг", 4 книга от поредицата "Магията на мрака".

• 1
  • 1
11 Сеп 2021 05:27 11 Сеп 2021 05:31 от Elan Morin Tedronai.
Elan Morin Tedronai's Avatar
Elan Morin Tedronai
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 32
Topic Author
Търся "Древният враг", 4 книга от поредицата "Магията на мрака&qu #138991
Единствено тя ми липсва от поредицата. За съжаление не можах да я намеря при Алекс Султанов в неговия книжен център. Надявам се някой да я има. Макар че знам, че е най-рядка и цената ще бъде висока.
Поздрави:
Чаво

Всеки ден, във всяко едно отношение, положението става все по-добро и по-добро. Винаги гледай напред.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

14 Сеп 2021 00:00
Mistik
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Търся "Древният враг", 4 книга от поредицата "Магията на мрака&qu #138996
Привет.
Имам я тази книжка (както и другите три) и по принцип си я пазя в колекцията. Но при подходяща оферта може и да има преговори?!
Мистик.

15 Сеп 2021 19:05 15 Сеп 2021 19:06 от Elan Morin Tedronai.
Elan Morin Tedronai
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Topic Author
Търся "Древният враг", 4 книга от поредицата "Магията на мрака&qu #139014
Виж, ако си я пазиш с другите 3 и ти е за колекцията? Ако търсиш само парите? Имаш ли и цялата колекция? Имай си я. В никакъв случай аз нямам интерес да ти чупя колекцията. При мен тя е липсващата и един приятел от Добрич ми ги продаде всичките, но при него се дублираха и беше благородно да го направи. Нямаше интерес от това да ми вземе парите, но някакви пари му дадох със сигурност, защото ми даде много книги-игри, които ми липсваха. Други от колекцията ми намерих именно при Александър Султанов. С него страшно много размених от личната ми библиотека. Приятели също са ходили при него и са попълвали колекциите си. Наистина има страшно много и ми даде много. Нея специално обаче каза, че е 1 бройка и няма как да ми я даде. Така че да не се отплесвам: ако точно тази твоя бройка ти е 1 от 4 части "Магията на мрака"? Няма как да ти троша колекцията с цел да попълвам моята. Не съм заинтересован, че и да давам повече от 15-20 за 1 книга-игра. Има го списъка от Дамян Христов от Интернет и грижливо ги зачерквам, но толкова сигурно струва всяка като "Водопадът на Дъгата" и последните 10 на Плеяда. Независимо, че съм взел всичко от "Книжен Пазар", което съм могъл и за което и съм получил отстъпки. Това и казах на човек в другата тема за "Кървав Меч", че съм взел "Стените на Спайт" за 15-16 лева, но преди 3 години. От щанд в платформата при лична среща. Това е максимумът, който бих дал за такова заглавие. На теб бих ти ги дал, но взех втората и третата ("Езерният град" и "Вълшебният капан") при изключително намалени обстоятелства за 15 лева заедно с поръчката от "Еконт" да ми излезнат 20, но са 2 книги игри и неповече за тази цена. Иначе съм му давал и 20 лева за поне 5 книги-игри и нямах никакви оплаквания но "Древният враг" наистина е скъпа, но неповече от тази цена за 1 книга-игра и точно за тази бройка. Нямам намерение да троша колекция, че и да се раздуват нещата излишно. Затова и активно неща като "Звездни куриери", "Трилогия за Дъгата" и "Годзила", както и последните 10 от Плеяда не съм си правил труда да ги търся, а и да ги искам от Алекс. На фона на това колко ми даде и колко много намерих и все пак дадох пари, но си заслужаваха поръчките от "Еконт". Няма как да представя оферта ако искаш повече от 15 лева. Имай я за себе си. От колекцията ти е.
Поздрави:
Чаво

Всеки ден, във всяко едно отношение, положението става все по-добро и по-добро. Винаги гледай напред.

15 Сеп 2021 19:58
Mistik
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Търся "Древният враг", 4 книга от поредицата "Магията на мрака&qu #139015
Ясно, можеше и по-накратко друже. И аз съм събрал огромна част от Стара и Нова вълна (от най-първите и редовно купуващи фенове навремето бях и още съм!) и не търся чутовна спекулация, просто предложих вариант ако е много необходима, но при условията ти нямаше как да я жертвам. Преди време ми я затри един приятел (четена и играна неведнъж), после я намерих за пари колкото ти даваш, така че сега щеше да е значително по-сериозно оценена. Такива редки заглавия при Ейдриън Уейн и други са минимум двойно и нагоре на твоята граница и се взимат само при пределна наложителност. Заключваме дискусията и моята част си остава в колекцията, събирай откъдето има липси за теб и Игрите с нас!
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Ал Торо, Elan Morin Tedronai

16 Сеп 2021 00:47
Elan Morin Tedronai
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Topic Author
Търся "Древният враг", 4 книга от поредицата "Магията на мрака&qu #139018
Разбира се. Няма как да я жертваш. Доста над 15 лева може би струва със сигурност. Освен ако не ти се дублираше. Тогава може би би направил отстъпка, но сега е част от колекцията ти. Ако друг я има за около тази цена 15-20 лева и е навит/а, но наистина не ми се вярва, защото е най-рядка. Тогава, когато взимах "Езерният град" и "Вълшебният капан" си взех от човека още няколко заглавия за 5 книги-игри за 30 лева доколкото си спомням и така ми направи намаление да ми ги даде двете за 15. "Древният враг" обаче е най-рядка и трудно намираема. Няма смисъл. Наистина някой може да заключи темата, няма как да ти чупя колекцията и да наддавам над спекулацията, защото не мога да извадя повече пари, а и не ми се струва достойно с оглед на това колко съм дал до момента за Старата Вълна. Ако има други, които я дават или им е единствена бройка и искат да се отърват от нея, може да кажат.
Поздрави:
Чаво

12 Дек 2021 12:06
traykov85
Тарикат
Тарикат
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Търся "Древният враг", 4 книга от поредицата "Магията на мрака&qu #139419
Ако офертата за нечутовна спекулация е още активна, аз съм готов за евентуална сделка, Мистик. Пиши, ако имаш интерес, моля. Поздрави, Трайков.

• 1
  • 1
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Търся / Разменям / Купувам
/
Time to create page: 0.063 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Кой какво слуша в момента (1001 Мнения)
    • в Общи приказки / Музика
    • от Efix7
    • Today 19:43
    • Пъстра Никса 2022 (2 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от turbobobi
    • Today 09:57
    • Трошача (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Вилорп
    • Yesterday 21:00

За контакти