• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Продавам
/
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри

ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
05 Окт 2014 17:29
MHadjiev
Котарак
Котарак
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Topic Author
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #96943
Здравейте. Продавам си колекцията от книги - игри. По - голямата част от нея е купувана лично от мен навремето, страхотно запазени са почти всички от книгите и съм ги колекционирал с много любов. Не бих ги продал, но обстоятелствата го налагат. Колекцията включва както цели поредици, така и незавършени такива, който се интересува, ще види за какво става въпрос. Колекцията не включва стратове, а малкото списания Мегаигра, които имам, подарявам заедно с останалите книги.

ПРОДАВА СЕ ВСИЧКО НАКУП!!! Без отделни книги или поредици.
ЦЕНА - 1700 лв.

При ценоопределянето съм взел предвид рядкостта на някои книги, това дали са цяла поредица , състоянието им и т.н. Прилагам снимки и файл със заглавията и състоянието на всяка книга. За повече въпроси ЛС.

prikachi.com/images.php?images/14/7646014M.jpg
prikachi.com/images.php?images/22/7646022c.jpg
prikachi.com/images.php?images/24/7646024o.jpg
prikachi.com/images.php?images/32/7646032v.jpg
prikachi.com/images.php?images/37/7646037X.jpg
prikachi.com/images.php?images/33/7646033C.jpg
prikachi.com/images.php?images/39/7646039o.jpg
prikachi.com/images.php?images/43/7646043a.jpg
prikachi.com/images.php?images/47/7646047c.jpg
prikachi.com/images.php?images/48/7646048F.jpg
prikachi.com/images.php?images/53/7646053B.jpg

екселски файл с книгите - dox.bg/files/dw?a=866dfa9a80

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

06 Окт 2014 21:33
BatBoril
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 16
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #96965
Готина колекция :-)
Щеше да се получи невероятен търг, ако не ги продаваше накуп. Виждам някои книги за които бих дал 25+ лева и дори не визирам "Двоен агент"
Късмет с продажбата :-)

06 Окт 2014 21:54
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 766
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #96967
Мда и аз бих наддавал за някои заглавия и да добра колекция!

07 Окт 2014 17:00
MHadjiev
Котарак
Котарак
Скрий Още
Topic Author
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #97002
Предполагам, че сте прави, но по - скоро съм готов на по - ниска цена, отколкото да пускам търг и да продам само най - хубавите заглавия. Иначе благодаря , относно мнението за колекцията:). Ако не се намери купувач, някъде напред във времето може и да се върна носталгично към нея и да се опитам да я допълня, знае ли човек :-).

07 Окт 2014 17:19
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #97004
Просто пусни книгите на търг. Така е по-вероятно да получиш поне някакви пари, отколкото да чакаш някой да се изръси за сумата, която искаш.

Избери своето приключение

07 Окт 2014 17:44
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 127
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #97005

MHadjiev писа: писа:
Ако не се намери купувач, някъде напред във времето може и да се върна носталгично към нея и да се опитам да я допълня, знае ли човек :-).
Ако не си закъсал съвсем, не си ги давай, пари се печелят, книгите по-трудно ще ги събереш :-)

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

07 Окт 2014 17:50
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #97006

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:

MHadjiev писа: писа:
Ако не се намери купувач, някъде напред във времето може и да се върна носталгично към нея и да се опитам да я допълня, знае ли човек :-).
Ако не си закъсал съвсем, не си ги давай, пари се печелят, книгите по-трудно ще ги събереш :-)
Не, че не бих участвал в търг за да си сменя няколко книжки, но и аз да се присъединя...такава колекция в момента се събира доста дълго време (съдейки от опит :wink: )

07 Окт 2014 18:37
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 261
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #97008
Моят съвет е диаметрално противоположен. Базиран е на личнен опит, което не означава, че е приложим и за теб. Все пак през годините съм си говорил с много колекционери и ситуацията е сходна.

Ако си загубил тръпката към жанра по-добре ги продай. Ако в бъдещ момент страстта се върне, то не мисля, че процесът е необратим. Събирането на книжките често е по-голяма тръпка от самото им четене и притежаване. Познавам американци, които имат по над 10 000 комикса, а не четат и по 1 на месец...

Ако имаш други причини – средствата са ти нужни за обучение, лечение, помощ за семейството и т.н. – продажбата е още по-оправдана. Ключово разбира се е да не са за някакъв моментен каприз и след това да съжаляваш :side: Всъщност това е единственият случай, при който бих те посъветвал да си запазиш книгите.

Аз имах колекция от близо 4 500 комикса. В момента са не повече от 1 000 и то само защото не се е намерил купувач и за тях :lol: Най-трудна е раздялата с първите няколко поредици (книжки в твоя случай). След това всичко става много по-лесно и дори в даден момент е възможно да почувстваш облекчение и свобода. Всяко хоби, в което човек влага прекалено много време и усилия, неминуемо започва да се усеща като тежест в даден момент.

Комплектна продажба като твоята си мисля, че е много трудно да се реализира. За да даде някой толкова много пари, то той трябва да е доста сериозен фен на жанра. В този случай най-вероятно ще има част от книгите и едва ли ще иска дублиращи се бройки. Ако е нов човек наистина се съмнявам, че ще плати подобна сума наведнъж. По-скоро ще започне да ги си ги купува една по една от различните продавачи (не е като да няма обяви постоянно). Отново да кажа, че в този процес по събиране на колекция има страшно много тръпка, която по никакъв начин не може да се сравни с това да вземеш всичко наведнъж.

Успех ти желая! :thumbup:

07 Окт 2014 19:20
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 127
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #97009

comics_ross писа: писа:
Събирането на книжките често е по-голяма тръпка от самото им четене и притежаване. Познавам американци, които имат по над 10 000 комикса, а не четат и по 1 на месец...

Лов на съкровища?

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

08 Окт 2014 09:56
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 27
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #97031
[offtopic]Сори за офтопика, но мнението на Роската ми напомни един куриозен случай с мен преди години. Докато бях в гимназията яко събирах книги-игри, но щом станах студент реших, че съм голям и такова занятие не ми подхожда, та си поразпродадох голяма част от колекцията. Преди няколко години, естествено, започнах да я събирам пак и от един комшия си купих за 2 кинта "Демоните в NBA". Каква бе изненадата ми, когато разгърнах купената книга и в дневника й открих писано с химикал моя собствен почерк :lol: Чак тогава зацепих, че преди години я бях продал на същия този съсед :hi:[/offtopic]

08 Окт 2014 20:49
BatBoril
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 16
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #97052
Към 10:30 прочетох всичко написано по повод обявата и честно казано бая (използвайки тази дума си прося наказание, но не сещам за по-точна) се замислих. Преди около 16 години спрях да купувам новоиздадените книги, но постоянно нещо ме гризеше като минавах покрай щандовете, павилионите и дори будките по спирките където бяха изложени новите книги игри (какви страхотни времена бяха :-) ) Преди 3 години като на шега видях една книжка която нямах и я купих без да се замислям. Същата вечер реших да си припомня добрите години и се зачетох... Около 03:00 и видях края и отново се запалих ЗДРАВАТА. Първоначално започнах редовно да обикалям местата където продават стари книги, после започна здраво ровене по сайтове за антикварни книги докато накрая се регистрирах във форума. Като се замисля, ако ударя чертата това удоволствие ми е струвало стотици часове и без да преувеличавам по-голяма сума от исканите от теб за колекцията.
Честно брат, ако има начин си запази колекцията. Имаш книги от 1992. Над 20 годишна страст не се забравя така лесно.
И все пак, ако си взел окончателно решение - късмет с продажбата.

08 Окт 2014 21:31
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #97057
[offtopic]Понеже юетох нещо за сумата и при мен събирането на колекция не ми излезе малко и сигурно повече от тези 1700 лева, че и досега давам да си подменям някоя книжка...но то е малко като при хазарта - важна е тръпката. Удоволствието да намериш в някоя онлайн книжарница книжка, която търсиш отдавна или да наддадеш за обява в продавалник само и само, за да се сдобиеш с книжка, която нямаш...да не забравя и търговете във форума, които понякога са изключително напрегнати![/offtopic]

25 Окт 2014 00:54
milan195's Avatar
milan195
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #97689
Аз не мисля, че е много добра колекция. Липсват заглавия.

03 Апр 2015 14:36
MHadjiev
Котарак
Котарак
Скрий Още
Topic Author
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #104538
Нова цена 850 лв.

03 Апр 2015 15:12
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1108
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри #104542
Това все още е по повече от 4 кинта на книга. Все още ли не си склонен за частични продажби?

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Продавам
/
ПОВЕЧЕ ОТ 200 Книги-игри
Time to create page: 0.072 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Препоръки и интересни игри (10 Мнения)
    • в Общи приказки / PC игри и конзолни
    • от kiril_ps
    • Today 15:40
    • Продължения на книги-игри, които трябваше да се из... (18 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Вилорп
    • Today 14:44
    • Ти си Дедпул (14 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Radko
    • Yesterday 13:56

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg