Тогавашният телефонен номер за връзка с мен.Мишо, а какъв е тоя сериен номер на етикета?
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Това също беше дискутирано, идеята е сумата да се вложи в последствие в издаване на книга-игра, която бъде определна като допринасяща за жанра; все още няма яснота дали ще е на Мишо или не.
Правилно си отбелязал за какво не е темата. Понеже темата не е и "Колко предлага Деян за Изпитанието" или "Каква цена определяте" ми се стори, че е адекватно и аз да се отклоня и да ти дам по-нормални препоръки. По коя линия в твоето съзнание е нормално да спамиш и да се лигавиш и в последствие да се оплакваш като кифла като получиш подобаващ отговор?
Благодаря за предложението, но нито темата е за "Иберия", нито знам какво е това, нито то има някаква стойност за мен.
За 6.50 можеш да получиш оригинала на "Иберия", доставка за твоя сметка.Определям цена от 6,50 лв за ръкописа на "Изпитанието" т.е. давам 6,50 лв за него.
Правя и контра оферта от стотинка и половина за Белара.
Под Белара сигурно имаш предвид Балара ? Ако е така, то знай, че няма такъв ръкопис в момента. След това темата не е за това, което пишеш. И накрая за моите 6,50 лв можеш да влезеш в книжарница и да си купиш нормална книга преминала обработка, редакция, страниране и т.н. докато в ръкописа няма подобен труд, вложен в него.
Оригинала на "Изпитанието", ако наистина е за продан, е продаден. Сега само уточняваме къде по линията 6,50 лв - 3 000 лв ще се стигне до сделка. Освен ако той няма емоционално-сантиментална стойност за притежателя му, което прави темата безсмислена.
Между другото, майка ми ме подсети сега, че започнах да пиша схемата на "Изпитанието" в Несебър.
Предполагам, че Любо Николов е предавал файлове от самото начало. Вече е бил утвърден преводач по онова време, би трябвало да е можел да си позволи да си улесни живота.Идеята за изложба подобна на Дъга звучи наистина добре, но машинописни оригинали вероятно съществуват най-много да 95-96-та, после компютрите стават достатъчно достъпни и масови.
Мишо, след Боговете на футбола не си ли продължил да правиш схемите на хартия?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas