Купи си очила
Аз го ненавиждах заради абсолютната липса на логика в изборите и последствията им. И лудите цикления на едно и също място.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Когато не можеш да усетиш, че си минал през епизод 14 поне 50 пъти защо не.
Логика в книгите на Сим има. Просто трябва да забравиш реалната логика и наистина да се потопиш в света на книгата. Да вникнеш в него. Да разбереш логиката му. Тогава логика има. А и отделно, в един лабиринт, каквито обикновено са картите на Сим, не можеш ли да минеш на едно и също място няколко пъти? Можеш, дори е нормално да се случи 1-2 пъти, докато разбереш за какво иде реч. За едно и също поле да напише 20 епизода ли, че да е различно? Много добре знаете как. Книга на Сим изглежда трагична на първи прочит, ако не се опиташ да вникнеш. Сториш ли го обаче, ти се вижда интересно и магично. При втори прочит вземаш да разбираш всичко, което се случва в света му. И на третия си напълно подготвен за приключението и то става едно незабравимо усещане. А има основа да преиграваш книгата. Твоите вълшебни три пъти ги има, Нед.Купи си очила
Аз го ненавиждах заради абсолютната липса на логика в изборите и последствията им. И лудите цикления на едно и също място.
Аз с удоволствие ще си купя нова КИ на Сим - не се майтапя.
Аз също попаднах на Майстори на меча, но не ми хареса реализацията, въпреки потенциала на идеята. Тя е по-добра от 5-те книги-игри на Сим, на които съм попадалАз харесвам "Майстори на Меча" повече от която и да е книга на Сим и не само на Сим, тази книга-игра ми е една от любимите. Коприната също ми хареса, вярно кратка и недовършена е, но не е лоша.
Колкото до книга на Сим и аз бих си купил негова книга-игра.
Снощи хващам тази книжка на Сим...косите(които нямам) настръхват само при мисълта за Сим, но решавам да дам шанс...започва добре...като епично фентъзи. Получаваш 30 т. живот и 10 сила, които в последствие използваш само в една! битка...избираш си на сляпо 18 от 29 предмети и ...почва едно лутане в кръг, както са писали и други. Над 90% от изборите зависят от късмет...а това как да се измъкнеш от цикленето в кръг също, това прави книгата трудна, да...но и адски безинтересна! Не знам, можеше и да е по-зле, но честно бих предпочел някое линейно приключение с интересна история, отколкото безсмислено обикаляне в кръг...докато научиш кои епизоди да не ходиш
Листата те шибат в лицето като малки зелени човечета.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas