Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Препоръчвам Трошача на всички, които не са го чели.
Любима трилогия.
Препоръчвам Трошача на всички, които не са го чели.
Любима трилогия.
Тъкмо щях да кажа "Само на мен ли са ми харесали?" ..
Вероятно гледаме на нещата по различен начин и не разбирам защо така недолюбвате Сим Николов, но на мен тогава и всичките Трошачи, и Окото на дявола (щото само тия си спомням в момента) ми бяха много любими.
Провокиран от темата за разказите, които са станали книги-игри , реших най-после да дам шанс на Сим и фамозната трилогия Трошача.
В първата книга "Трошача" става ясно, че ти си княз Архан, богат, хубав, силен, смел и т.н. владетел на малко, но богато и непобедимо княжество. Е един ден както си обикаляш с твоя приятел, война Торк,от езерото излиза каменен великан - разбирай ТРОШАЧА! Скоро разбираш, че името му отговаря на истината и губиш всичко, добре че е добрата Веста (има ли нещо общо с Прокълната земя???) , тук безумното е, че посредата на играта ти се дава да избираш 10 от 16 магически дара
Както и да е има премеждия, има история, няма да давам повече спойлери. Типична СИМка, добра идея, но кофти изпълнение. Все пак продължавам с Юмрука на Трошача!Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]само един май влиза в употреба
Съгласен съм с мнението напълно. Краят на Трошача ме изненада приятно. Това е една от най-добрите книги-игри на Сим. Има ги типичните за него избори, но историята е приятна, има вълшебни предмети, които се използват и без тях се мреСега ти остава и трета книга. Там всичко е на мноооого по-високо ниво.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas