Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Второ, очевидно беше поначало, че отговорът на подвеждащия въпрос касае само евентуалните бъдещи продукти на Мегара, които са съвсем отделно от вече наличната серия на Джейми и Марк. А дори и за тях, едва ли авторите ще им отстъпят пълните си права - не и за книга, която ще пишат те самите.
Mark Smith and Jamie Thomson are not from Megara: they're the original authors, and they created The Way of the Tiger from their brilliance. Joining them will be Megara member David Walters, crafting the book 0 prequel under the guidance of Mark and Jamie, and (with stretch goal funding) co-authoring book 7 to help them bring this missing book to life
На практика е написано, че се прави кикстартър и се събират пари за цяла серия от включително две несъществуващи книги - при положение, че няколкото преордъра са само и единствено за първа книга (Отмъстител) и изобщо не се отразяват на финансирането и издаването й.
Book 7 is a special case. If funded, the book must be written up to the length specified by the stretch goals, and then properly illustrated based on the result, which will take time. (Book 0 may be new as well, but writing is complete.)
По темата с лъжливото писмо, първо, не мисля, че е написано от Ян.
Това смърди на работа на Лисичков или някой друг - и преди са правили такива глупости, меко казано, които се помнят. Второ, очевидно беше поначало, че отговорът на подвеждащия въпрос касае само евентуалните бъдещи продукти на Мегара, които са съвсем отделно от вече наличната серия на Джейми и Марк. А дори и за тях, едва ли авторите ще им отстъпят пълните си права - не и за книга, която ще пишат те самите. Не че има значение, де, както съм написал в предния си пост, неразбираем за хора като Майндкрайм и Лисичков.
Джейми потвърди, че е имал разговори с Уейн, а правата на Магара са само за английските версии.
Не мисля, че в случая е особено важно дали ще е без пари или не (в смисъл - тяхна работа си е). Не мисля, че някой друг в БГ е тръгнал да издава точно тази поредица.
Уейн има разрешението на Джейми да издаде ПТ на български . Не мисля, че в случая е особено важно дали ще е без пари или не (в смисъл - тяхна работа си е). Не мисля, че някой друг в БГ е тръгнал да издава точно тази поредица.
Явно трябва да решим въпроса за авторските права. Мисля че модератора трябва да направи една анкета. От рода на:
Да питаме авторите за авторските права:
1. Да
2. Не
3. Не ми пука, но предпочитам да ги питаме
След като установим това нека драснем или не драксаме писмото. И може да открием банкова сметка или някой да даде, все още няма такъв мераклия. На мен ми трябват към 3 месеца за да преведа всички пари без да ме заболиВажното е да имаме място което да пълним и да знаем на какво може да се разчита, защото е важно кой ще застане зад пари, кой зад помощ и кой зад работа, защото вторите не могат да работят без първото
, уви.
Оказа се че блица е започнал и вече е питано. Сега очакваме отговор от авторите, ако благоволят.
![]()
Не мисля, че в случая е особено важно дали ще е без пари или не (в смисъл - тяхна работа си е). Не мисля, че някой друг в БГ е тръгнал да издава точно тази поредица.
А важно си е, важно си е. Сега освен с Лахданан да го запознаем Джейми с нашия некомерсиален любителски проект и ако е безплатно, какво ни пречи да го осъществим и с негово съгласие. Не че и да не беше нещо би ни попречело де, при положение, че няма да го продаваме. Ама да сме....как го каза Уейн.... "морални".![]()
Човека ви казва че не разбира за какъв провален проект и нечестни работи говорите след,като инициативата я е започнал той.Останалото няма да го превеждмам,че правилата на форума забраняват
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas