• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Пътят на Тигъра
/
Корица

Корица

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
02 Сеп 2013 17:27
Лисичков's Avatar
Лисичков
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 87
Корица #76651
Поне сподели кой е художникът, който си избрал.

We Are Motörhead And We Play Rock & Roll!

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

02 Сеп 2013 17:29
Blackjack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Корица #76652
Защо опозиция? На мен корицата ми е ок - само концепцията да се сложи тази героиня не я разбирам - особено пък ако е черната елфа....

02 Сеп 2013 19:17
Шангри
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Корица #76656
По-рано го имаше написано, че е черната елфа.

"Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника."

02 Сеп 2013 20:37
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 594
Корица #76657
Боже колко мъка има по тоя свят.... на който не му харесва корицата да си залепи друга.
Аз лично като човек съм много доволен, че Уейн реши да поеме тази инициатива. Ако аз я бях издал с моите 1200 лв. корицата, щеше да е най - малкия проблем мисля...
Като стана дума за дизайн аз имам също една интересна идея, ама преди да я направя реалност след към 2-3 месеца ще си държа устата затворена :)
Излиза не коя да е КИ а една от емблематичните дългочакани такива, игра която никой не вярваше, че може да бъде издадена. Дори преди години като говорих с Лисичков той любезно ми подхвърли идеята, че ако ние не я издадем няма кой да я издаде. За което му благодаря. Той ме замисли за Инициативата преди може би повече от 7-8 години като си говорих с него до към 2 часа посред нощ.
В крайна сметка очаквам, че и втората част ще види бял свят. Превода е много на ниво има някой леки пипвания ама те са по скоро за цвят и мирис не толкова съществени откъм реална страна.

Учудващо е че всъщност всичко стана с платени права, което общо взето ме изненадва напълно. Аз не бих платил нищичко, но щом всички по веригата автор - художник ще получат пари аз съм ЗА :)

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

02 Сеп 2013 21:38
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1043
Корица #76670
Аз съм доволен от корицата, а и не съм чак такъв фен на поредицата, може би затова не я приемам много навътре. Със сигурност я чакам да излезе и ще си я купя! Вече като я държа в ръце ще преценя дали е добре направена и ме е грабнала. На първо време съм приятно изненадан, че изобщо нещата се случват, и на това също съм доволен.

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс

03 Сеп 2013 09:55
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 137
Корица #76715
Добро утро и от мен :yawn:

Искам, начи да казвам, чи курицата й чудйесна, кат за бес пара!

Най-добре в цялата работа идват фона и шрифта, честно казано. Кръгчето с тигрето си има един проблем, който го има всяко детайлно, но смалено лого - не се вижда добре. Къде-къде по-удачно щеше да бъде просто една тигрова муцуна (която да е ясно различима при тоя размер), ама май вече е минало.
Опс, пардон, не "вече" а "по начало" - Уейнчо много - много не чува като му се говори, както сте забелязали... :mrgreen:
Тъмния кръг с детайлната илюстрация е като на свинче-звънче - вижда се, че е истинска картина, като просто е добавяно около нея.

Искам да поздравя автора (сещам се кой е) - като за без пари наистина е свършил идеална работа. Все пак нормално е Уейнчо да търси максимално намаляване на производствената цена, така ще му остане по-голям марж. Да не говорим, че тука и "л*йно в станиол" да ни предложи, пак ще го купим, стига да пише "книга-игра" на него. :lol:

П.П.

Лисичков писа: писа:

Rahvin писа: писа:
Боже колко мъка има по тоя свят.... на който не му харесва корицата да си залепи друга.
Аз лично като човек съм много доволен, че Уейн реши да поеме тази инициатива. Ако аз я бях издал с моите 1200 лв. корицата, щеше да е най - малкия проблем мисля...

Да, Уейн прави нещо с твоите пари, ще издаде нещо там, да го има. Но как го прави, какви усилия влага...показаното до момента е като за Бог да прости.

Рахчо, Рахчо, не те знам кой си, откъде си и с какво се занимаваш, ама по белия свят обикновено който дава парите, поръчва и музиката. Т.е. при производствена цена между 3 и 5 кинта сещай се какво трябва да получиш при реализиран тираж, освен твоите си 60 книги... Ама имал си пари - дал си, остава да сме ти благодарни, щото със или без права, "Пътя на тигъра" иде на български!

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

03 Сеп 2013 16:23
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 34
Корица #76733
Корицата ми харесва, много е свежа! Само надписът долу е излишен. Уейн, моля те, един единствен път направи нещо, което да не е "световно", "бестселър" или от сорта. Имаш навика да вкарваш твърде много надписи на корицата.

03 Сеп 2013 16:36
Лисичков's Avatar
Лисичков
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 87
Корица #76736

Рони# Мейдей писа: писа:
Корицата ми харесва, много е свежа! Само надписът долу е излишен. Уейн, моля те, един единствен път направи нещо, което да не е "световно", "бестселър" или от сорта. Имаш навика да вкарваш твърде много надписи на корицата.

LOL!! Световният бестселър с картинка за 10 долара или безплатна на корицата.

We Are Motörhead And We Play Rock & Roll!

03 Сеп 2013 17:39
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 38
Корица #76737
Е хайде стига де - всички правят корици със сток-фотота. Ето една съвсем нова на Колибри, на която двата римлянина на преден план са от същия сайт, откъде е дриадата даже:

Новият ми сборник, който излиза след 3 месеца също ще е със сток-фотота. Няма лошо, стига да е добре направено :)

03 Сеп 2013 18:37
xsmind's Avatar
xsmind
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 25
Корица #76741
Това с евтини снимки на корица не е от вчера, не е само у нас, и не виждам защо е проблем, примерно това съм аз: www.openroadmedia.com/the-rainbow-abyss
"Одрах" ги цели 25$ или там колкото струваше едногодишен Pro Membership на Flickr навремето.

Като цяло от дискусията се сетих нещо полезно, ако имате някакви идеи за снимка-корица, може да пробвате да убедите най-близкия си приятел LARP-ър да се облече в съответното бойно снаряжение, аз да го снимам по подходящ начин и после с леки доработки да се получи желаната корица. Вероятно ще излезе по-икономично и от микросток агенция, понеже аз не пия много.

Roger, roger!

03 Сеп 2013 21:45
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 603
Корица #76749
Аз съм доволен от корицата. Не ме кефи като се лепят чужди картинки, ама е по-добре от някоя некадърно нарисувана, авторска. Дървенцата много ми допадат - придават необходимата източна атмосфера, тигърчето не е лошо, надписите не ме дразнят. "Световният бестселър" също не е лошо решение. Подобни работи привличат читатели, колкото и елементарни да изглеждат на пръв поглед.

04 Сеп 2013 06:07
Coblin King's Avatar
Coblin King
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Корица #76757
Искаше ми се да се изразя по-меко, но май не ми се намират думи. Та ще давам направо. Корицата е ужасна, бе хора! Шарения до шия, някакви напълно противоположни графични елементи и три различни по форма или цвят шрифта, всичките грозни.
Бамбукът отзад е за минималистиична и изчистена корица и може съвсем сам да си е собствена корица.
Кръгчето в средата пък е като измъкнато от фентъзи роман и е изрязано ужасно дебилно. Но ако настоявате за овалната форма, можеше да се сложи в една интересна рамка и да се избере доста по-тъмен цвят за основа.
За текстовата част не ми се влиза в подробности. А и за "логото" изобщо не ми се говори.
Спирам дотук, може би трябваше да си мълча. Сега някой може да каже че злобея. Няма лошо, приемете че това е лично мое мнение и си пийте бирата спокойно.

My deviantART page.

04 Сеп 2013 09:09
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1188
Корица #76762
Заключвам темата да поразчистя!

дописка: Поразчистих, надявам се сега темата да е по-прегледна, останалите дискусии са във флуда.
Игрите с вас!

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

04 Сеп 2013 20:54
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 594
Корица #76794

Coblin King писа: писа:
Искаше ми се да се изразя по-меко, но май не ми се намират думи. Та ще давам направо. Корицата е ужасна, бе хора! Шарения до шия, някакви напълно противоположни графични елементи и три различни по форма или цвят шрифта, всичките грозни.
Бамбукът отзад е за минималистиична и изчистена корица и може съвсем сам да си е собствена корица.
Кръгчето в средата пък е като измъкнато от фентъзи роман и е изрязано ужасно дебилно. Но ако настоявате за овалната форма, можеше да се сложи в една интересна рамка и да се избере доста по-тъмен цвят за основа.
За текстовата част не ми се влиза в подробности. А и за "логото" изобщо не ми се говори.
Спирам дотук, може би трябваше да си мълча. Сега някой може да каже че злобея. Няма лошо, приемете че това е лично мое мнение и си пийте бирата спокойно.

Гоблин Крал, забелязах че си сериозен човек. Има ли шанс да предложиш концепция за корица от теб?

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

01 Юни 2025 04:08
snake_fang's Avatar
snake_fang
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 12
Корица #143900

Blackjack писа:
Аз да попитам - това по средата кой герой точно от поредицата е?
С много фантзия и взиране в тези неподхождащи си цветове, човек може да се вкара във филма, че това е елфката, с която може да се сбиеш на арената в Мортавалон.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Пътят на Тигъра
/
Корица
Time to create page: 0.129 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (522 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Yann Gamgee
    • Yesterday 14:37
    • P(L)AY THE GAME: Залози с живота (5 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Yann Gamgee
    • 14 Юли 2025 11:44
    • Бележки от Саракт (77 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Лично творчество
    • от Count Monte Kristo
    • 13 Юли 2025 20:39

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност