Ами пробвай. Имаш карата, нарисувай си една "планина", "хълмче", "дърво" и давй с копи/пейст - пък да видим какво ще излезе. Става много смешно ако са едни и същи.Ха, не знам с векторизиране (и копи-пейст) колко по-време и пр. емко щеше да е, на мен ми се струва два пъти по-бързо, но как да е - на който както му е удобно.
А шрифтът ме дразни, просто защото стои чуждо. Дет' се вика, КомикСанс да бяхте сложили, щеше да е по-добре.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Разбира се, че съм "пипкал" нали затова казвам, че е прерисувана. Давай поиграй си. Не е толкова сложно. Само е много подробно и става досадно. Мен надписите ме забавиха повече.Е, естествено, че ще пипнеш малко, сигурен съм, че и на Фотошопа си пипкал.
За другото си има линии и криви и т.н. Стават нещата. Ако се откача от моя Фотошоп днеска, ще пробвам малко за лично удовлетворение. ;Р
Шрифтът си седи просто чужно. Сигурно щото е подчертано серифен. Макар че ако беше без главни букви, сигурно щеше да изглежда по-добре.
- Много ясно ама не стават за тоя случай. То и макроси могат да се дефинират (ако знаеш как) и после могат да се правят подобни карти "на килограм".За другото си има линии и криви
Ето нещо което направих набързо без да ровя из шрифтовете. Няколко различни шрифта, с различна големина на буквите.
dl.dropboxusercontent.com/u/327 ... 20map1.jpg
Ето нещо което направих набързо без да ровя из шрифтовете. Няколко различни шрифта, с различна големина на буквите.
Да разбира се. Шрифта в моретата е идеален. Хайде сложи нещо такова и в долната част дето надписите са един върху друг и едва се четат. Върху морето е най-лесно.
Шрифтът в имената на моретата е много хубав.
А бе, не се впрягай толкова на мен вече ми мина. Прави си карта щом ти харесва.Първо, не те знам ти за колко време си го направил това по твоя начин, второ, подмотал съм се защото съм си доизцъквал някакви неща, а пък след цял ден висене пред Фотошоп и Илюстратор, в един момент ми дойде малко нагоре да правя и бекграунд, но не се притеснявай, и до него ще стигна.
Ще си направя карта за мен си, не за Уейн. Нямам намерение да му ставам топ дизайнер на поредицата" по причини, които ти сам обясни вече поне два пъти. Започнах тази карта, щото ми стана интересно/забавно.
Колкото до шрифтовете на корицата - мсиля също сам каза, че не си доволен от тях. Че не ти е харесал вариантът с изпъкващ и реално контрастен цвят на уонаби логото - ОК. И на мен не ми харесва особено, но със сигурност ми стои по-добре от равното, което е постнато като оригинал.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas