Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
... А в крайна сметка, всичко опира до приоритети. Аз ако искам да си взема КНИГА, ще спестя от всичко останало - ще пуша по малко през седмицата, ще пия водица на някой купон или пък един ден ще се храня с геврек и солети, вместо KFC примерно. Щото нали, за мен книгите са приоритет.10 лева са две кутии цигари. След като безработен студент-пушач като мене може да отдели 10 лева без проблем (не е като да имаме кинти в семейството) - всеки с минимални доходи може.
Не се обиждай, но... ТИ НАРЕД ЛИ СИ С ГЛАВАТА!?!Можем ли да очакваме, например, с излизането на втората част, цената на първата да падне до 3-4 лева?
И аз съм студентка и работя основно за родителите си т.е. не ми се плаща редовно, а като си хвана някой отделен проект обикновено с месеци ми се бавят плащанията поради капризите на клиентите и фактът, че в криза всеки иска да му се върши работа, но не иска да си плаща.Супер е, че ти явно нямаш проблем с настоящата цена, но една прилична част от хората, към които са прицелени книгите-игри сега са студенти, струва ми се... Дори да оставим това настрана, дори да приемем, че книгите са невероятни и всеки би заключил, че настоящите цени са напълно оправдани след прочитането им, същинският проблем си остава: Прагът, който трябва да бъде прескочен, за да разбере човек за какво иде реч, е твърде висок.
Аз лично на кино не съм ходила от година или година и половина - просто няма какво толкова да се гледа, че да ми се развали кефа ако го гледам на компютъра. Пък и по принцип си падам по по-стари филми, които в момента не се дават много много по кината. Та за това предпочитам да си купя книга (игра или нормална) отколкото да си дам парите за кино.Как мислиш, защо например цените на билетите за кино падат през определени дни от седмицата? И тъй като в случая цената на книга-игра е сравнима с цена на кино билет: според теб, какъв процент от потенциалната аудитория би предпочела да купи книга, вместо да отиде на кино? Книгите-игри толкова по-популярни от киното ли са, толкова по-често ли се появяват и т.н.?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas