Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
От няколко дни във фесбок се появи нова страница за книги-игри ( www.facebook.com/knigi.igri ), която обяви, че скоро ще излезе нова книга-игра от стар автор. Днес въпросната страница дава още по-зашеметяващо обещание, а именно - шест нови книги-игри от шест стари автора. Как тълкувате това събитие, възможно ли е според вас? Ако е измама - какво цели тя? Аз лично бях склонен да повярвам, че ще има нова книга-игра и по откъса, който беше публикуван си мислех, че става въпрос за Ледената цитадела, защото Колин беше казвал, че е започвал работа по нея още навремето. Сега като са обявени 6 книги-игри от 6 стари автора, нещата започват да ми изглеждат съмнителни, още повече с оглед на мълчанието, което е надвиснало в нашия форум. Какво мислите?
Затова пълната ни серия ще е от СЕДЕМ заглавия, а не шест. Затова и решихме да не излизат само 1ва и 2ра - а после да скачаме на 7ма.
Във втория ни пост по темата вече няма да говорим за една книга и един автор, а за ШЕСТ. Така става още по-интересно. Иначе обстоятелствата са същите:
Аз мисля, че на първи април щеше да е смешно, сега е просто дезинформация , но не мога да преценя какъв ефект би имало и всеки да прави каквото си знае. Технически това, че книгите-игри ще се издадат "сега" е подвеждащо, но реално не се обвързва със срокове и може да се тълкува всячески. Считам за твърде възможно да се постигне нещо от сорта на 4 до 5 до края на годината - Асасините и Олтарът (2 книги от 2 стари автора ако Асасините излезе под Блонд и Уейн), Мишо в "Пътешествието", Калоян от Георги (той може да бъде определен лесно като един от старите автор, макар и с нова книга) и вече възможните Бейв (Тед Грей), Любо, Елена, пък току виж някаква изненада от сорта на Джордж или Уилко.От няколко дни във фесбок се появи нова страница за книги-игри ( www.facebook.com/knigi.igri ), която обяви, че скоро ще излезе нова книга-игра от стар автор. Днес въпросната страница дава още по-зашеметяващо обещание, а именно - шест нови книги-игри от шест стари автора.
Какво мислите?
...Считам за твърде възможно да се постигне нещо от сорта на 4 до 5 до края на годината - Асасините и Олтарът (2 книги от 2 стари автора ако Асасините излезе под Блонд и Уейн), Мишо в "Пътешествието", Калоян от Георги (той може да бъде определен лесно като един от старите автор, макар и с нова книга) и вече възможните Бейв (Тед Грей), Любо, Елена, пък току виж някаква изненада от сорта на Джордж или Уилко.
...
Технически това, че книгите-игри ще се издадат "сега" е подвеждащо, но реално не се обвързва със срокове и може да се тълкува всячески. Считам за твърде възможно да се постигне нещо от сорта на 4 до 5 до края на годината - Асасините и Олтарът (2 книги от 2 стари автора ако Асасините излезе под Блонд и Уейн), Мишо в "Пътешествието", Калоян от Георги (той може да бъде определен лесно като един от старите автор, макар и с нова книга) и вече възможните Бейв (Тед Грей), Любо, Елена, пък току виж някаква изненада от сорта на Джордж или Уилко.
Изказването със сигурност надхвърля сериозно реалността - всички сме наясно, че "сега" няма да е до края на годината, както и че от заплануваните шест (ако конкретизираме точно шестима) нито има шест готови сега, нито въобще ще се реализират 6/6, нито има мощен издател, който да успее да ги реализира в кратки срокове.
Може да си го мислиш, ама грешиш!Защо ли си мисля, че тази тема трябва да се слее с тази "Кои книги-игри НЕ ОЧАКВАТЕ излязат?". Все пак говорим за едни и същи неща.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas