• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Общи приказки
/
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
28 Апр 2014 15:20
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 603
Topic Author
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88364
От няколко дни във фесбок се появи нова страница за книги-игри ( www.facebook.com/knigi.igri ), която обяви, че скоро ще излезе нова книга-игра от стар автор. Днес въпросната страница дава още по-зашеметяващо обещание, а именно - шест нови книги-игри от шест стари автора. Как тълкувате това събитие, възможно ли е според вас? Ако е измама - какво цели тя? Аз лично бях склонен да повярвам, че ще има нова книга-игра и по откъса, който беше публикуван си мислех, че става въпрос за Ледената цитадела, защото Колин беше казвал, че е започвал работа по нея още навремето. Сега като са обявени 6 книги-игри от 6 стари автора, нещата започват да ми изглеждат съмнителни, още повече с оглед на мълчанието, което е надвиснало в нашия форум. Какво мислите?

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

28 Апр 2014 15:24
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1309
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88366

Meriadoc писа: писа:
От няколко дни във фесбок се появи нова страница за книги-игри ( www.facebook.com/knigi.igri ), която обяви, че скоро ще излезе нова книга-игра от стар автор. Днес въпросната страница дава още по-зашеметяващо обещание, а именно - шест нови книги-игри от шест стари автора. Как тълкувате това събитие, възможно ли е според вас? Ако е измама - какво цели тя? Аз лично бях склонен да повярвам, че ще има нова книга-игра и по откъса, който беше публикуван си мислех, че става въпрос за Ледената цитадела, защото Колин беше казвал, че е започвал работа по нея още навремето. Сега като са обявени 6 книги-игри от 6 стари автора, нещата започват да ми изглеждат съмнителни, още повече с оглед на мълчанието, което е надвиснало в нашия форум. Какво мислите?

Ами като гледам, че в това съобщение няма нито едно изречение, което да не свършва с "!", както и наличето на главни букви, мисля, че на всеки му е ясно кой го е писал. От друга страна знаем кой друг е майстор на ЗАШЕМЯТЯВАЩИТЕ анонси, които след това от рубрика "ОЧАКВАЙТЕ" отиват в рубирка "НЕ ОЧАКВАЙТЕ" :grin: , така мисля че имам правилни догадки за тази страница. А и на от всички корици на стари книги-игри не виждам нито една на Майндкрайм. Не вярвам да е случайно. :wink:

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

28 Апр 2014 16:06
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 262
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88373
Защо гадаете? Всичко е ясно!

Нали в поредицата за Асасините трябва да излязат 6 книги, а до момента е публикувана само първата. Поради многото негативни рецензии за нея, Уейн е решил да я пренапише. Това според стандартите на „Новата вълна“ си е съвсем легитимно ново произведение. Пет от старите автори вече са написали по една книга, за да завършат поредицата :)

28 Апр 2014 16:07
hameleona
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 10
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88374
Както казах, преди мнението ми да изчезне: Не ми дреме на. Не ми и пука на. Евтиния съспенс е по-подходящ за епизод на бразилски сериал, а качеството на откъсите е... интригуващо, да не кажа нещо лошо.

Only the ladder is real. The climb is all there is!

The Warden: Elves have strange powers.
Sten: Being easily conquered does not constitute a "power".

28 Апр 2014 16:15
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88375
Да, както и в чата обсъдихме, някой не беше подбрал правилен откъс. Това с тичащият с часове "кениец-ескимос" и то по-гладък лед беше ужасно недомислено. Нищо че е изморен, гладен и жаден.....

Нищо чудно да е някаква ранна бета останало още преди 15-20 години и сега някой да го е изровил и да се опитва да го отупа от прахоляка.

28 Апр 2014 16:38
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 137
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88376

Ейдриън Уейн писа: писа:
Затова пълната ни серия ще е от СЕДЕМ заглавия, а не шест. Затова и решихме да не излизат само 1ва и 2ра - а после да скачаме на 7ма.

Във втория ни пост по темата вече няма да говорим за една книга и един автор, а за ШЕСТ. Така става още по-интересно. Иначе обстоятелствата са същите:

Ще се учудя ако страничката не е списвана от нашия О` Най-Професионален, О` Най-Велик Автор и Издател на Интерактивни Романи.

Което автоматично го праща в групата "Интересуват ме... Щом ги видя на рафта."

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

28 Апр 2014 17:43
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2342
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88381

Meriadoc писа: писа:
От няколко дни във фесбок се появи нова страница за книги-игри ( www.facebook.com/knigi.igri ), която обяви, че скоро ще излезе нова книга-игра от стар автор. Днес въпросната страница дава още по-зашеметяващо обещание, а именно - шест нови книги-игри от шест стари автора.
Какво мислите?
Аз мисля, че на първи април щеше да е смешно, сега е просто дезинформация , но не мога да преценя какъв ефект би имало и всеки да прави каквото си знае. :woohoo: Технически това, че книгите-игри ще се издадат "сега" е подвеждащо, но реално не се обвързва със срокове и може да се тълкува всячески. Считам за твърде възможно да се постигне нещо от сорта на 4 до 5 до края на годината - Асасините и Олтарът (2 книги от 2 стари автора ако Асасините излезе под Блонд и Уейн), Мишо в "Пътешествието", Калоян от Георги (той може да бъде определен лесно като един от старите автор, макар и с нова книга) и вече възможните Бейв (Тед Грей), Любо, Елена, пък току виж някаква изненада от сорта на Джордж или Уилко.
Изказването със сигурност надхвърля сериозно реалността - всички сме наясно, че "сега" няма да е до края на годината, както и че от заплануваните шест (ако конкретизираме точно шестима) нито има шест готови сега, нито въобще ще се реализират 6/6, нито има мощен издател, който да успее да ги реализира в кратки срокове.

Аз не бих се мръщил на този хайп, ефектът (като популяризация) може да е добър, а иначе бих заложил, че го е писал адаша, той все пак има вродена склонност да вярва в планове, по-грандиозни от реалността и да заразява с ентусиазма си околните. Ян трябва да каже, все пак той популяризира въпросната страница и ако не е негова, най-малко трябва да има идея какво популяризира. Според мен статията не е негова, само 1 удивителна на два поста, което е непостижимо :lol:

28 Апр 2014 20:49
mu6-more-rock
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88392
разглеждайки изложените корици на фб-страницата можем да направим обосновано предположение кои ще са плеядата автори...
дайте сега да разчепкаме заглавията :wink:

ТЪРСИ

28 Апр 2014 21:09
mu6-more-rock
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88393

Ал Торо писа: писа:
...Считам за твърде възможно да се постигне нещо от сорта на 4 до 5 до края на годината - Асасините и Олтарът (2 книги от 2 стари автора ако Асасините излезе под Блонд и Уейн), Мишо в "Пътешествието", Калоян от Георги (той може да бъде определен лесно като един от старите автор, макар и с нова книга) и вече възможните Бейв (Тед Грей), Любо, Елена, пък току виж някаква изненада от сорта на Джордж или Уилко.
...

видях какво си написал
някаква вътрешна информация ли?
да не се окаже един с няколко псевдонима само,че ми отиде обоснованото предположение.
ще трябва да го дирят за дял от печалбата,дето им ползва кориците за реклама :-)

ТЪРСИ

28 Апр 2014 23:22
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 792
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88395
На страницата си пишат, че са само от старите автори и ще се издадат в поредица 6 книги...
2 откъса има, които са доста...противоречиви...и като цяло не е сериозно.

29 Апр 2014 11:16
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 262
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88415

Ал Торо писа: писа:
Технически това, че книгите-игри ще се издадат "сега" е подвеждащо, но реално не се обвързва със срокове и може да се тълкува всячески. Считам за твърде възможно да се постигне нещо от сорта на 4 до 5 до края на годината - Асасините и Олтарът (2 книги от 2 стари автора ако Асасините излезе под Блонд и Уейн), Мишо в "Пътешествието", Калоян от Георги (той може да бъде определен лесно като един от старите автор, макар и с нова книга) и вече възможните Бейв (Тед Грей), Любо, Елена, пък току виж някаква изненада от сорта на Джордж или Уилко.
Изказването със сигурност надхвърля сериозно реалността - всички сме наясно, че "сега" няма да е до края на годината, както и че от заплануваните шест (ако конкретизираме точно шестима) нито има шест готови сега, нито въобще ще се реализират 6/6, нито има мощен издател, който да успее да ги реализира в кратки срокове.

Във въпросното изявление изрично пише, че шестте книги ще излязат в обща поредица. Т.е. това автоматично означава, че Мишо и Георги Караджов отпадат. Не ми се вярва втори том на „Калоян“ да бъде публикуван под шапката на някаква поредица. За „Пътешествието“ дори няма смисъл да коментираме :evil:

От изказването излиза, че книгите не само са завършени, но някои от авторите са написали и повече от една (най-вероятно Уейн визира себе си). Аз като нов потребител прочетох доста от старите теми и подобни изхвърляния се срещаха много често. В най-скоро време ще се разбере доколко имат покритие в този случай...

29 Апр 2014 12:10
MrMoustache's Avatar
MrMoustache
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 31
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88422
Ами, като гледам качените на страницата, корици на стари класики, има точно на шест автора - Р.Блонд, Е.Уейн,
Дж. М. Джордж, В. Дриймънд, Дж. Блекбък и Любо Николов.
Ето, от всеки по една част от споменатата нова поредица и получаваме 6 от 6 :wink:

29 Апр 2014 12:59
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2342
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88426
Вярвам доста силно, че ако Върдж и Джордж бяха близо до завършване на нещо, щях да знам и то ще се издаде, било то в обща поредица или от Сдружение КИ - там топката е в авторите :-)

29 Апр 2014 13:10
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88428
Защо ли си мисля, че тази тема трябва да се слее с тази "Кои книги-игри НЕ ОЧАКВАТЕ излязат?". Все пак говорим за едни и същи неща. 8-)

29 Апр 2014 20:57
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 462
Очаквайте! Шест нови книги-игри от старите автори #88441

nixata писа: писа:
Защо ли си мисля, че тази тема трябва да се слее с тази "Кои книги-игри НЕ ОЧАКВАТЕ излязат?". Все пак говорим за едни и същи неща. 8-)
Може да си го мислиш, ама грешиш! :side:
Никса, Ал Торо вие поне трябва да сте наясно, че д'едо ви Джордж знае какво ще излиза... поне един месец по-рано :grin:

Вместо да правите неверни предположения, направете конкретно предложение в достатъчно количество валидни, употребявани банкноти с малък номинал, не маркирани, не описани и без поредни номера в пачките.

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Общи приказки
/
Time to create page: 0.077 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Всички грешки в книгите-игри на 1 място (111 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / No Exit?
    • от Вилорп
    • 10 Юли 2025 16:04
    • Поредица "Приключенията на Лорън" (2 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от Count Monte Kristo
    • 08 Юли 2025 13:35
    • Fighting Fantasy от 80те на Puffin и други (25 Мнения)
    • в Книжна борса / Продавам
    • от banskidedo
    • 07 Юли 2025 15:22

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност