Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Явно си изненадан, но е истина. Ходила съм на обучение в такъв център. Преподавателите бях учители, които бяха решили, че обединени в образователен център имат по-добри шансове за намиране на клиенти, отколкото поединично с даване на частни уроци.Искаш да кажеш, че учителите по чужди езици, понеже са на заплата към центровете, имат задължение сами да пишат обяви за курсовете, които водят? Малко си се объркала в мислите си, струва ми се...
3 месеца е хубав, кръгъл срок, подходящ за изписване в рекламна обява. Един семестър също може да е 15 седмици или повече (когато се учи двусеместриално, летният семестър обикновено е по-дълъг) и въпреки това срокът на обучение в справочниците се изписва в брой семестри, а не в брой седмици или лекции. Който се интересува от точния брой седмици, лекции и обучителни часове звъни в университета за подробности. Който се интересува дали тримесечния уъркшоп ще е 12 или 13 седмици, дали почивните дни се броят и прочие, звъни в "Грозен" и пита. Все пак, брошурките не са каталози (и не трябва да са).Продължителността е едва 26 часа, защото за тримесечие имаме 13 седмици (но е възможно и да става дума за 12 седмици, което не е точно три месеца
Да, каква изненада - глаголът "записвам се" в българския език може да означава и "включвам се в група" .За първи път чувам човек да може да се запише на нещо на имейл. Обикновено заявяваш участието си, изпращайки имейл на обявен имейл адрес.
Цели три аргумента за това как са изписани квалификациите на лектора. Явно словоредът на флаера е решаващ критерий дали курсът е добър. Сигурно можеше и да е по-добър, наистина - и все пак да твърдиш, че това прави обявата тъпа е доста далечен изстрел.Не е "работил като...
Росене, ти си каза мнението и там, където вървеше тази ужасяваща дейност, която си описал горе - оказа се, че по-голямата част от аудиторията не го намира за спам и има желание да получава информация за уъркшопите и курсовете на "Грозен". Не е ли редно и това да споменеш, м?Аз бих добавил, че начинанията на въпросните художници се „рекламират” по изключително безпардонен и грозен (да оправдае името на фирмата) начин. Един безкраен спам, който е почти без аналог в комикс средите.
За съжаление там са се преплели мрежи от приятелство и интереси, които допълнително усложняват нещата.
Росене, ти си каза мнението и там, където вървеше тази ужасяваща дейност, която си описал горе - оказа се, че по-голямата част от аудиторията не го намира за спам и има желание да получава информация за уъркшопите и курсовете на "Грозен". Не е ли редно и това да споменеш, м?Аз бих добавил, че начинанията на въпросните художници се „рекламират” по изключително безпардонен и грозен (да оправдае името на фирмата) начин. Един безкраен спам, който е почти без аналог в комикс средите.
За съжаление там са се преплели мрежи от приятелство и интереси, които допълнително усложняват нещата.
[offtopic]Брех, каква полеми предизвика това, което пуснах. :) Добре, че тук ме познават и никой не би си помислил, че съм го направил нарочно. [/offtopic]
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas