Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Те могат и 500 души да влизат, ама повече 15 души няма да се осмелят да пишат. Наблюденията са му на тази база.
Човече. Когато има невидими неща за обикновените потребители, за тях единствено остава да броят хората, които пишат по темите. За Джордж те са 25. Аз по-друг начин мога да преброя колко души са посетили форума за един ден, но това е друга тема на разговор.
Присъединявам се към написаното. Не си давате сметка колко усилия коства цялата работа. Също не си давате сметка и колко струва, ако трябва да се заплати. Не казвам, че не трябва да се докладват проблемите, но определено не това е начинът.Пиша само, за да благодаря на Виктор за усилията, които полага. Хубаво е да се отчете, че те са безкористни и отношението му към поетите ангажименти е много по-сериозно от това, което някои биха имали дори и срещу заплащане.
викторе, първо не съм се съмнявал в усилията ти. За други неща ставаше дума.
Второ - лично за мен, когато един платформата на един форум продължава да бълва дефект след дефект тя не е надеждна, и не би следвало да бъде рекламирана като надеждна. Съжалявам, че ти отнемат време и усилия нещата, но така се получава.
Ясно ми е че не можеш да удолетвориш всички, не беше това целта на заниманието. Проблема бе, според мен, че твърде много хора са се оплакали като цяло, т.е. платформата не е надеждна, т.е глупаво е да се рекламира като надеждна.
И последно - моля те - нека не смесваме чат, форум и сайт. В Дискорда може да пишат и 1000 човека. Никога не съм спорил за тва. Някои от тези хора не се явяват с повече от един -два поста за цялата година във форума. Колко сме активно пишещите във форума най-добре личи на конкурсите за Златна никса и пъстра никса, като се отсеят мъртвите души - обикновено не превишаваше 30 човека, а е имало случаи да достигаме и 19 човека. Що се отнася до чата - там човек може да влезе просто за да прочете новините или за да си свери нещо в каталога. Нека не ни е показател, за това колко души активно пишат във форума. Хубаво е, че сайта се посещава, но между сайт и форум има разлика. Огромна част от пишещите във форума сме едни и същи хора, рядко някой нов има като Добромир или Пепи. В този ред на мисли - като казвам 25 души, може и да са 30 може и 31 да са, не съм засичал точно число, но аз говоря за активно чпишещи хора във форума. Не за чат, не за сайт.
Толкова от мен. Който разбрал - разбрал. Нямам желание да убеждавам никого в нещо или да доказвам нещо, просто моля, да не бъда цитиран правилно, както в случая с 25 души, когато бе видно че говоря за форума, а не за сайта.*
*мога да направя една извадка от последните две Златни никси и последната Пъстра никса колко души са гласували - между 20 и 30 човека.
Това се превръща в задължаваща стъпка за почти всеки уеб сайт с изпращане на данни по формуляри, налагана най-вече от Google. Пешката още рано, рано през годината напомняше за това съвсем основателно, но нямаше как да го реализирам преди миграцията, която направих през ноемрви.HTTPS удостоверява сайта и съответния уеб сървър, на който е качен. Също така двупосочно криптира връзката между клиент и сървър, което осигурява защита срещу подслушване, подправяне или фалшифициране на съдържанието на съобщенията. На практика това дава достатъчно гаранции, че потребителят се свързва с правилния сайт (а не фалшиво копие), както и гарантира, че съдържанието на съобщенията между потребителя и сайта не може да се прочете или подправи от трети страни.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas