• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Конкурси
    • Златна никса
    • Пъстра Никса
📚

Пълна хронология

Книги-игри в България, 1991–днес

494 Заглавия
35+ Години
80+ Автори
Топ автор: Колин Уолъмбъри — 48 издания
Рекорд: 1997 & 1998 — по 59 заглавия
Начало: „Огнена пустиня", дек. 1991 г.
Виж пълния списък →
📚 Хронология ‹
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
За форума и сайта
/
Пет причини за завръщането на psicho_lg!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
05 Окт 2016 20:52
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1211
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117096
1. Уейн няма нужда то пари за асасините 2, защото парите за тях и за останалит 5 книги от поредицата са отдавна подготвени и само се чака подходящ момент да се издадат.
2. Пари за инициативата има и те продължават да трупат лихва на влог. Следващия който пусне някакъв подобен коментар и не го подкрепи с доказателства в поста си ще ни лиши от присъствието си за неизвестен период от време.
3. Психо и Йойо не са ни напуснали а са с бан, според банлистата на форума, така че спокойно имат основателна причина да не пишат тук.
4. Киро не създава драми той е просто дългата маша на Мери.

благодаря за вниманието
Игрите с вас!

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

05 Окт 2016 22:12
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 644
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117100
А за какво са баннати и защо ги няма в Таблицата с Нивата на Провинение?

06 Окт 2016 10:52
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117101
Пак казвам и този път напълно сериозен: За да се оправи форума, призовавам за Диктатура в основата си и йерархия в обществото по заслуги! Да се екстрадира перманентно всеки, който не е издал книга-игра минала поне 300 бройки тираж.
Ако това предложение е твърде крайно, тогава призовавам за изнасяне на авторите на един левел отгоре, за да нямат феновете достъп до разговорите им. Да видим тогава дали няма да се оправят нещата.
Какво е това нещо сульо и пульо да могат лесно и открито да се заяждат с хора като Уейн и ММ

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

06 Окт 2016 12:37
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 238
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117102
Неделчо ако това са ти сериозните предложения..., няма да ги взема на сериозно! :)
Диктатурата донякъде я има - ръководството решава еднолично всички важни въпроси, дали, кога и кой да си почине и пр. Е има си и писани правила, но се прилагат и неписани, на което също сме били свидетели. Свиква се някакси - собственика определя. Понякога се съобразяват и с нас. Ти призоваваш за откритото отчитане на йерархия и заслуги в една свиваща се откъм активни потребители общност. Това ще я доубие съвсем! А предложението ти за екстрадиция, освен, че е много далеч от правното си понятие, по-скоро напомня за експулсиране. Да не говорим, че критерият ти е странен - който не е издал книга-игра от поне 300 бройки. Ами аз не съм издал и още куп народ не е, значи да си ходим според този критерий? Или да взема да поръчам в понеделник да ми издадат набързо нещо, че да мога да остана в "Клуба на джентълмените"? Предложението ти, не само е крайно, но при прилагане ще стане вредно. Като резултат ще има пълното игнориране на феновете и безсмисленото фаворизиране и противопоставяне с авторите. Какво са авторите, без хората, които обръщат внимание на труда им? Твоят пост предпоставя, че феновете тук са в основата на проблема, който всъщност не си дефинирал ясно. Какъв е проблемът на форума според тебе? Ниската активност? Това, че някои хора, все още си позволяваме да имаме мнение? Много ми е зор да имам достъп до "разговорите на авторите"! Дали ще говорят зад параван или пред нас, все ми е тая. Има хора, които се заяждат с ММ и Уейн ама е вярно и обратното. Ти поне го изпита на гърба си. ;) За което пък си има Управа. Не смятам, че СЕГА, това е проблемът, особено след като и двамата ги няма. Ето в тази тема, пообсъдихме нещата миналата година, когато пак ни налегнаха такива размисли - knigi-igri.bg/forums/polls/4424-kolko-ch...vate-foruma?start=30. Вярвам, че ТОГАВА, бяхме на път към някакъв анализ на ситуацията, но не и до разрешения. Вярвам също така, че форумът има перманентна нужда от драми и сеири, които къде "сезонно", къде изкуствено изместват същността - да се говори предимно за КИ. Има толкова много нови книги, включително тези които предстоят да се издадат. Това не се коментира от месеци! Вместо това си говорим глупости и мечтаем за диктатура!

"Intellect is invisible to the man who has none".

06 Окт 2016 12:50
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117103
Предложението на Неделчо не е лошо, но 300 бройки ми се вижда като твърде либерален праг. Може би 1000 е по-разумно число. И примерно да не се експулсират неотговарящите на критерия, ами да имат право само да четат и да ги е яд.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Nedelcho Bogdanov

06 Окт 2016 12:59
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117104
Що бе Зорт, виж колко набързо те надъхах да издадеш книга в 300 екземпляра за да влезеш в "Клуба" :)
Екстрадация знам какво е - бъзикам се естествено с думата, но да - по-добре ще е да не са заедно фенове и автори, колкото и гадно да ти звучи!!!
Вярно че в крайните ми изказвания захвърлих половината ви, някои от които сте готини, но не може хем така хем онака
А проблема е прост - форума така или иначе няма да се развие, то ще стане по-добър според мен ако останат само авторите. Докато я има тази смесица се получава кофти за авторите и не случайно на никой от тях не му се пише. Мен не ме гледай, аз не съм казал нищо съществено и няма да го направя пред банда непознати. Отделно - ако се разделят ще се върне и уважението към самите автори и дай да не се лъжем - не фена заслужава да бъде уважаван от автора и да получава разбиране от него (случая Психо Торо се скараха точно като такива автор - фен , моля те) а винаги е било точно обратното. Феновете трябва да уважават авторите за това което са им дали. Винаги трябва да е така! Торо ще извади още една книга и фенчетата колкото и да ги е яд на него ще го изконсомират и точка.
Отделно мен не ми пука за форума като цяло и само си пия сутришното кафе. Примерно сега като ме светна какъв е проблема като цяло, ми ще взема и аз да си тръгна. Искам да е с гръм и трясък, та кажете ми къде да обявя напускането ми на форума, както правят явно повечето?

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

06 Окт 2016 13:00 06 Окт 2016 13:02 от kiril_ps.
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1001
Topic Author
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117105
Става дума и за електронен тираж нали?
Предлагам да е и магнитен - у дома имам останали една камара касетки, мога да си запиша КИ на тях и да ги п(р)одавам??

За напускането - имаше една тема Чао от мен 2, много ми харесва :)
Ейй, наспамихте ми хубавата тема, но вярвам, че ако Психо чете, ще му хареса...хехехехе

kiril-ps.itch.io/

06 Окт 2016 13:05
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 613
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117106
аз също не съм издал книга -игра -един от малкото съм, И като ме остракират кой ще го защитава Неделчо от Танер? сам си вредиш Неделчо, не може всеки фен да е и автор. Нало знаеш "много вожд - малко индианец" и "сто баби - хилаво дете"

Истината ще те направи свободен

06 Окт 2016 13:06
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117107
Е, то с теб и Танер си отива :)

06 Окт 2016 13:51
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1211
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117109
Танер има издадени 6 книги в общ тираж 1200 бройки.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

06 Окт 2016 14:19
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117110
Намери веднага вратичка ДРУгаря Вилорп :) Задръж си го тогава - или както Мери каза между 300 и 1000 бройки на книга - само седиш и четеш и се пръскаш от яд :woohoo:

06 Окт 2016 14:26
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117111
1300 щяла да бъде границата :(

06 Окт 2016 14:36
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117112
Не - книга с по-малък от 300 тираж - нямаш право да наблюдаваш дори форума и какво си пишат другите - тук може примерно да има макс една тема за фенова, на която да си задават каквото си искат и да хвалят който си искат - една единствена темичка.
После - от 300 до 999 тираж на книга - имаш право да четеш вече всичко което се пише във форума, но нямаш право да контактуваш
От 1000 на горе си "пълноправен член на клуба"

Иначе забележете Кирчо, който така бясно иска да върне един фен на форума, с лека ръка ми посочи на мен - автора темата за напускане :D - е не е ли скица!!!

06 Окт 2016 14:50
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 238
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117113
ЕкстрадАция няма. Онова другото - дето го знаеш, го има! Последният ми "пациент", "умря" от това "заболяване"... :lol:

А сега по-сериозно. Изненадан съм от изложението ти. Смятах, че творците са хора с по-свободен дух, нетърпящ изкуствени ограничения и налагане на разделителни линии. Нека всеки прецени за себе си, доколко полезно ще е, след почти шест години от създаването на форума, феновете и авторите, да бъдат разделени в него. Дали форумът ще се развие или не, едва ли е в зависимост от натирването на феновете. Не знам от какво им е кофти на авторите, но смятам, че много от тях са показали, че желаят критика и са го заявявали. Едва ли от това не им се пише! За другото си има Управа. Само не разбирам, как ще се върне уважението в случай, че едните и другите се разделят. Щом са загубили уважение, това сигурно не е станало без тяхното съдействие. А това няма да се промени дори и да им направим зала на славата или пък модераторите започнат да бдят за неудобни въпроси. Ще заприличаме на проф.Вучков - щом някой въпрос не му е ок, зрителя го прекъсват, наричат го простак и т.н. Разделението няма да доведе до по-добро взаимно разбиране. Уважението се печели, то не е даденост. Макар, че някои автори, не заслужават уважение именно заради това "което са ни дали"... Необходим ли е форум за автори, за да не се чува това? Впрочем разменяте си скайповете и сте готови! Защо да се налагат ограничения тук? Психо и Торо доколкото знам, не са се скарали за това, че единият е автор, а другият е фен. Просто Психо изсипва тук някакви Уейнизации и Торо му реагира по-грубо отколкото е необходимо. Психо напуска. Торо и той. Следват бръщолевения от "наша" страна.
Жалко е, че възприемаш "фенчетата", предимно от консуматорска гледна точка. Вярно е, че такъв тип хора, са много удобни - само трябва да купуват без да мислят и по-възможност да не питат много-много.
Че не ти пука за форума, разбрах. Иначе нямаше да препоръчваш авторите да минават в стерилна среда.

"Intellect is invisible to the man who has none".

06 Окт 2016 15:00
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Пет причини за завръщането на psicho_lg! #117114
Е има и някои хора които влизат само заради новините и информацията за книгите.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
За форума и сайта
/
Time to create page: 0.083 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Пъстра никса 2025 (8 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от ringlas
    • Today 09:19
    • В ЛАБИРИНТА НА ВРЕМЕТО (44 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Любомир Николов
    • от Pe6ka_S_Mnenie
    • 18 Апр 2026 00:15
    • Неразказани Легенди: коментари и ревюта (27 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Други книги
    • от Pe6ka_S_Mnenie
    • 17 Апр 2026 23:23

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност