Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Няма голяма връзка (адашът вероятно е взел броя думи от дигитализирана версия, иначе не виждам как), но само да вметна, че двете колони думи всъщност много СПЕСТЯВАТ от мястото, за КИ специално. Неслучайно за "Коприна в Нощта" тетрадката използвах този номер. Иначе, особено при кратки епизоди, отива СТРАШНО много бяло поле с всички нови редове за опциите и паузи между епизодите.Страниците на Мегаигри са по-големи, но загубите по-тях също (две колони, отстояния, размер на шрифта).
За мен единственият съществен параметър (от изброените) са броя думи
Имайте го предвид и за форумните тетрадки.
Вълните бяха безобразно разтеглени. При положение, че Хами може да напълни много бързо всякакъв обем, не виждам никакъв смисъл хартията да се разхищава както в част от старите КИ навремето, че и по-зле.
Това го имам в книжките на хермес Последната врата, пъклената кула...
Това може би обяснява защо ми е много по-лесно да чета от телефона си, на който редовете са доста къси. Първоначално си мислех, че така ми се струва, защото чета главно КИ и после разбирам колко думи е цялата. Но, и с линейна литература е така.Две или повече колони са оправдани при по-голям формат издания, защото дават възможност на окото по-бързо да стига до края на реда където да си почива. Все някой е забелязал че няма вестници където текста е поднесен на цели редове (освен ако не е няколко думи с грамаден кегел). Ако е епизодите са наистина кратки разделянето на две колони ще предаде илюзията за обем което няма да дразни читателя, че чете нещо от по два реда и трябва да листи. Друго си е епизода да е 4-5 реда, дори и да съдържа еднакво количество текст.
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas