Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
При съпоставка на статистиката и разписанието на Ефикс ...
Ще допълня списъка на Торо с най-важната точка, без която всяко от горните се обезсмисля: повече (качествени) автори, които да създават въпросните произведения. Предвид, че сред хардкор аудиторията тука повечето са само читатели(/организатори/издатели) - не знам откъде биха се пръкнали спонтанно творци в КИ-жанра, които да смогват да изливат (отново - *качествен*!) материал за 12+ издания годишно.Така че през това минава пътят за повече книги-игри:
- разширяване на пазара от професионалист в сферата;
- обновяване на онлайн магазина на Knigi-igri.bg;
- повишаване на цените;
- ограничаване на разходите (= качество, брой илюстрации, стокови илюстрации, ограничено време / итерации за редакция);
- вероятно таргетиране към тийнейджърска аудитория, тъй като зрялата е малка и разпокъсана като вкусове, жанрове + изключително взискателна (не говоря за твърдите фенове на жанра, а за масовия читател);
Така е, така е, но според мен имаме достатъчно качествени автори, всъщност.
Няма нужда, не става дума за 12+ КИ от БГ автори. Има си и качествени преводни, даже ако зависеше от мен, бих увеличил броят им.не знам откъде биха се пръкнали спонтанно творци в КИ-жанра, които да смогват да изливат (отново - *качествен*!) материал за 12+ издания годишно.
Няма нужда, не става дума за 12+ КИ от БГ автори. Има си и качествени преводни, даже ако зависеше от мен, бих увеличил броят им.не знам откъде биха се пръкнали спонтанно творци в КИ-жанра, които да смогват да изливат (отново - *качествен*!) материал за 12+ издания годишно.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas