Да, до степен да не си купя книгата-игра. |
|
7 | 26.9% |
Да, но все пак бих си купил играта. |
|
6 | 23.1% |
Не, няма да ми пречи. |
|
4 | 15.4% |
Не, даже го намирам за много яка идея. |
|
9 | 34.6% |
Общ брой гласували: 26 ( Opk, zeroot, lordbulb, Monevwww, psicho_lg ) See more
Nedelcho Bogdanov, systemshock, harlequin, Ал Торо, Асен, ninja_senso, Yann Gamgee, DeviousRio, Stayfun, Coblin, kiril_ps, dechoto, George-AL, Der, ringlas, gbm, the_arsonist, Вилорп, Efix7, Леден Дракон, ze BG
|
|||
Само регистрирани членове могат да участват в тази анкета |
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Стим иска да ползвам негово приложение, гог иска да ползвам негово приложение ЕА искат тяхното, някаква мания е всеки да се прави приложение. Майкрософт и те се бутат да ми инсталират някакво приложение та да пускам игри през него. Да сваля и инсталирам самата игра бива, ама ако ще ме кара да свалям още някакви приложения за да я играя...
Не знам и дали хипстарите попадат в целевата аудитория, ама те как точно ще свалят приложението и ще го ползват на нокията си?
Донякъде да, но пак оставам на графа "Да, но пак бих си я купил". Просто съм по-далеч от "да и затова няма да си я купя".Леко допълнение към въпроса. Ако не е нужно да се сваля нищо, а интеракцията е през уебсайт, това променя ли отношението на тези, които да негативно настроени?
Съгласен съм с това, че всъщност скриването на невалидни опции постига обратен ефект колкото и алогично да изглежда на пръв поглед. Мисля, че повечето от хората, които са играли "Спасението на Аврея" споделят това мнение. Прав си, че част от опциите може би трябва да останат неактивни в сиво или с чисто литературен текст да им се подскаже, че тук има и друг вариант, който не е достъпен за тях. Има обаче и такива, които определено не искам читателят да вижда и те са по-скоро характерни за сандбокса и не са проблем при линейните книги-игри. Един такъв пример е ако на дадена локация се случва едно нещо от 9 до 12 часа (игрово време), друго от 12 до 13, трето от 13 до 17 и т.н. - при стандартната книга-игра това няма как да го скриеш от читателя и той ще знае точно кога евентуално пак си струва да отиде там. Друг още по-сериозен проблем е проверката за конкретни кодови думи, които също веднага биха издали коя кодова дума къде се ползва и като я получи играчът ще знае къде да отиде.
Ако трябва да се разчита само на твърдото ядро от фенове, подобен проект би бил на загуба.
Със сигурност би имало добър ефект върху маркетинга според мен.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas