Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Уейн, излязла ли е книгата? Срам за теб ако не си казал.Днес пък ходих до магазина да си купя книгата. И какъвто съм разсеян, забравих, че е понеделник и дюкяна е затворен. Нищо, казах си, и отминах.. да сме живи и здрави ще мина утре
Книгата още не е излязла и започнахме да говорим за цената! Айде стига бе!!!
Ако е 15 лева няма да си я купите ли? Скоро си взех новата на Людмила Филипова - 18 лева. Ще делим ли цената на културата на такава за "нормална литература" и за "книги-игри". Размерът на цената се определя /колко е скъпо или пък не за всеки един/ от това колко е важен един продукт за теб и какво удоволствие ти доставя. Пък и сега не сме деца с нищожни джобни...
За сведение - навремето трябваше да пиша разкази по вестниците за хонорар, с парите от които да избирам коя книга да си купя. Имах желание да си вземя всяка, но нямах възможност; нямах джобни, трябваше да бачкам, за да ям. Сега, за щастие, мога да си позволя да си купя всяка една, от която има нужда душата ми. Сигурен съм, че хлапетата в момента са доста по-добре от нас преди години. Ако пък видите дете да се усуква пред сергия с книги като циганче пред сладкарница, нямащо пари, купете му една, която иска - няма да сторите зло.
Между другото, направете си сметка колко пръскате на месец за някакви /всякакви/ неща и колко можете да отделите за книги, които излизат по веднъж на месец-два.
Не твърдя, че сме стиснати /моля никой да не се обижда/, но ако не даваме нищо или унизително малкоза културата /такава, каквато я харесваме и искаме ние/, тя ще изчезне... и честит ви Азис!!!
Ай наздраве от мен!
Жалко е, че книжарниците взимат по 50%. Еврейска работа е това.
Пингвините затвориха и в Добрич. И на мястото има Хеликон, но даже и не бяха чували за Котарака, така че пак не ти върши работа предполагам.Пингвините затвориха в Габрово на 1 юли а Хеликон няма и без това. Което значи че интернет остава единствената ми опция.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas