Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз съм фен на кеча от години и продължавам да го гледам с удоволствие. Много са ми странни пренебрежителните коментари, че битките били нагласени! Ами то и филмите са нагласени, ама ги гледат хората и не се оплакват от нагласеността на събитията. Такива добри демонстрации на живо не е лесно да се правят (който е правил - знае) и е кеф да ги гледаш, а и който иска реален екшън - да си гледа MMA или UFC.А относно кеча, макар че знам че е театър, винаги ми е бил забавен.
на мен пък точно сюжетът с динозаврите ми хареса. Беше в стила на ледена епоха....ако има нещо което не ми хареса много-много бе рекламата с бобъра. Тъпо е.
Кралете на Кеча е една от най-тъпите КИ която съм чел директно я изхвърлих на боклука - някой циганин може да я вземе за хартия. като я изиграеш един-два пъти и вече знаеш всички варианти не е много по-добра от Професия ченге на ММ или книгите на Сим Николов. А литературните й качества са на много ниско ниво.
именно. То половината препратки бяха сбъркани. И аз се чуда как може на Сатаника Кралете...да му е харесала. Първо - на началните епизоди на повечето кечисти не са там където ги очакваш. После имаш една началана схватка - изкарваш я, побеждаваш и.... ако искаш де се биеш с някой друг се налага да повтаряш същата схватка но да сменяш имената на бойците. което значи че на второто - третото изиграване знаеш колко точки ти носи да нанесеш ритник, колко да нанесеш кроше...и винаги си избираш правилната опция. Побеждаваш с три удара. и оттам нататък играта е безинтересна. Не се споменава да получаваш награда. Не става ясно кога спечелваш турнира, нямаш точки които да "качваш" нито пък бонус които да събираш... пари или слава...какъв е всъщност смисълът? ИГрата е по-бъгава и от Варварският бог, но в Бога поне има интересен сюжет и иновативна система за битки, съчетани с прекрасни илюстрации и прекрасни диалози. В Кралете...има ужасна литература, никаква игра и твърде много бъгове... Дори Сим Николов пише по -интересни КИ€
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas