Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Имаш ли идея колко думи е твоята тетрадка?
Точно 20х. (на око де, защото я нямам още дигитализирана). Епизодите са малки/тактически. Но пък много бяло отива за празните места помежду им и новите редове за многобройните различни избори. Затова и направих текста в 2 колони на страница.
44 думи на епизод! Забележително постижение. По принцип така се получава, когато има много екшън и малко лирически отклонения.
Точно. (А и имаше избор от петима самостоятелни герои ПЛЮС тактически битки, които са двата НАЙ-зверски разклоняващи елементи в КИ евър - особено в комбинация ) Но аз сега - след 10 години в романите - това го намирам за "счупен стил" и за неправилна посока, в която бях поел тогава (със самостоятелните си КИта), така че за всичко мое в Новата вълна ще продължавам да си държа на поне 100 думи средно на епизод - при все така максимум лаконизъм и нула развлачване, разбира се. Това е мимимумът, за да има достатъчно художествен стил, хумор, диалог и развитие на героите (и сетинга и сюжета, все пак).
Мисля че имаше една за ЕЛО издадена 2003 и е рядка като кокоши зъби Лисичков май каза и за някаква на Майндкрайм така че май тетрадката не беше единствената, ама мисля че е идейно да се издава този формат. Почти за без пари се достига максимален ефект.Издадена е 2004-5а - единствената бг КИ между двете вълни.
Иначе мога да зарадвам хората, които вече са я прочели (и тези които тепърва ще си я вземат от Онлайн магазина knigi-igri.net/index.php?option= ... Itemid=134 , където е под по-общото си заглавие "Новите приказки от 1001 нощ"), че цялата, завършена история ЩЕ бъде издадена - и то как. С много важни допълнения и усъвършенствания на стила на разказване и геймплея от първата книжка - да не говорим за формата, странирането, илюстрациите и обема.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas