• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Евро 2020 - игра с прогнози

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 15
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
13 Юни 2021 13:31
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1309
Евро 2020 - игра с прогнози #138401
Англия - Хърватия 2:1
Австрия - Северна Македония 2:0
Нидерландия - Украйна 3:1

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

13 Юни 2021 14:57
Dongsaeng's Avatar
Dongsaeng
Котарак
Котарак
Скрий Още
Получени "Благодаря": 28
Евро 2020 - игра с прогнози #138402
Англия - Хърватия 2:2
Австрия - Северна Македония 2:1
Нидерландия - Украйна 2:1

13 Юни 2021 17:14
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 609
Евро 2020 - игра с прогнози #138403
Гоооооооол Точно на Стърлинг бях заложил, че ще вкара първия гол

Истината ще те направи свободен

13 Юни 2021 21:20
Stayfun's Avatar
Stayfun
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 111
Евро 2020 - игра с прогнози #138409
Round 2
16.06. Finland - Russia 2:0
16.06. Turkey - Wales 2:1
16.06. Italy - Switzerland 2:0
17.06. Ukraine - North Macedonia 3:0
17.06. Denmark - Belgium 0:2
17.06. Netherlands - Austria 2:0
18.06. Sweden - Slovakia 1:1
18.06. Croatia - Czech Republic 3:0
18.06. England - Scotland 0:1
19.06. Hungary - France 0:3
19.06. Portugal - Germany 1:2
19.06. Spain - PPolan 2:0

13 Юни 2021 22:09
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Евро 2020 - игра с прогнози #138410
Отсега обявявам прогнозите за утре - Шотландия - Чехия 1-1
Полша-Словакия 2-0„
Испания-Швеция 3-1

14 Юни 2021 06:47
the_arsonist's Avatar
the_arsonist
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 266
Topic Author
Евро 2020 - игра с прогнози #138414
Шотландия - Чехия 1:2
Полша - Словакия 2:1
Испания - Швеция 1:1

14 Юни 2021 09:35 14 Юни 2021 09:40 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Евро 2020 - игра с прогнози #138415
Гледах мачовете на Англия, а после и на Холандия снощи. Имах си друга работа от 19 до 22 ч. и изпуснах съседите.

Англия-Хърватска - малко изненади. На световно обикновено има един балкански тим който се завърта около 3-4 място. това през различни години са правили България (1994), Хърватска ( имат едно трето през 1998 и едно второ през 2018), Турция (2002). Нито един от тези отбори не направи силно представяне на следващото европейско.
АНглия е тим, който обичайно прави силни мачове в групите, но все нещо ги препъва. След Златното поколение на Дейвид Бекъм и компания, сега имам второ много силно поколение - Рахим Стърлинг, Хари Кейн и новите момчета.
Бях заложи на 2-1 очаквайки динамичен футбол и откриване на вечерта с гол на Стърлинг. После очаквах хърватите да изравнят, като заслуга има Модрич и накрая гол на Кейн, след асистенция на Стърлинг. Англичаните не ме разочароваха ...много. Очаквах малко повече идейност, от тях, но агресия не им липсваше. Стърлинг показа за пореден път, че е голям лидер, всяка втора топка минаваше през него, много пасове раздаде, много взривен футболист. Даже вкара първия гол.
Хърватите обаче сякаш ги нямаше на терена - пълно разочарование. Освен един Модрич не чухме друго име, а и той се бе покрил в защита. Масово се центрираха топки към Ребич, който стоеше изолиран като Гонзо пред защитниците на Бран Берген. Връзката между защитниците се пукаше.
При това положение смятам, че резултата можеше да е и по-висок. Обаче от един момент - 65-70 минута - англичаните сякаш решиха, че няма смисъл повече да се хабят - от една страна им липсваше идейност в завършващия удар (там всичко лежеше на Стърлинг), а от друга 1-0 ги удолетворяваше. Хърватите нямаха способност да атакуват.

Другият мач(Нидерландия - УКрайна)обаче бе .....УАУ!
Бях заложил за 3-0 на Холандия, но мача ме убеди, че това не е Холандия нито на Беркамп, братята де Бур,Овермарс и Едгар Давидс, нито на Нистелрой, Робен, Ван дер Мейде и Ван дер Саар.
Да, холандският тим (май е по-правилно вече да казваме нидерландски държавата си смени името!) бе видимо по-техничият и с повече агресия но....в действията им в началото усетих плахост, а в края - незрялост. 15-16 минути преди края Холанците при 2-0 се разлигавиха и допуснаха два детински гола, които ги накараха да треперят няколко минути.
Този мач ме върна доста години назад в миналото - Холандия падаше от Чехия с 3-0 седемнадесет минути преди края на едно световно първенство (дали н е бе 2002? ибли 2006?) когато Нистелрой, Беркамп и компания забодоха 4 гола. Нещо подобно се случи и сега - след головете на украйниците нидерландците сякаш се сепнаха и се поздравиха с победата. Аз обаче се питам ако играеха срещу Италия или Англия и бяха допуснали 2 леки гола, дали щяха да измъкнат победата за 10-12 минути. И за мен отговора е НЕ! Франк де Бур трябва да работи още с този отбор. Вярвам, че той ще сътвори чудеса след 2 г., но от това което видях -. не е готов за шампион. Украйна съвсем не от най-страшните препятствия, а затрудни Нидерландия, какво ще стане като срещнат Франция?

Следните потребител(и) изказаха благодарност: Лисичков, the_arsonist

14 Юни 2021 10:11
Аврора Бореалис's Avatar
Аврора Бореалис
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 34
Евро 2020 - игра с прогнози #138416
Шотландия - Чехия 0:0
Полша - Словакия 1:1
Испания - Швеция 2:0

Ако и днес не позная нищо, се отказвам :)

14 Юни 2021 13:37
Dongsaeng's Avatar
Dongsaeng
Котарак
Котарак
Скрий Още
Евро 2020 - игра с прогнози #138425
Аврора, не се отказвай. Прогнозата за финал носи най-много точки, а твоето предположение е съвсем реалистично. Немците (особено под ръководството на Йоахим Льов) действат целенасочено и като отлично споени и .функциониращи части на един организъм. А швейцарците са си жилави - иначе нямаше да бъдат удостоени с честта да охраняват папата :)
Своята прогноза за финал (Англия - Хърватия) аз направих по сантиментални причини - помня вдъхновяващото представяне на Лука Модрич от Световното в Русия. Даде всичко от себе си. Меко казано. А англичаните са ми слабост, защото в тяхното първенство динамиката е на макс и нищо не е сигурно до деветдесет и третата минута на мача.
Ако бях мъдра, щях да посоча като финалист Франция - петлите са абонирани за европейски и световни титли, кога - незаслужено, кога - още по-незаслужено :)

Бих искала да използвам възможността да благодаря на the_arsonist за идеята да пусне подобна игра тук, както и на George-AL за чудесните разбори на мачовете.

Шотландия - Чехия 1:1
Полша - Словакия 3:1
Испания - Швеция 2:2
Следните потребител(и) изказаха благодарност: George-AL, the_arsonist

14 Юни 2021 13:49 14 Юни 2021 14:02 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Евро 2020 - игра с прогнози #138426
Подкрепям Донгасент.Сакън! не се отказвай. Много от мачовете тук си бяха жив хазарт. Кой можеше да предположи, чи мачът на Дания ще завърши така? това събитие - със травмата на защитника - много повлия. И други мачове бяха на косъм. Видяхме, че Нидерландия водеше с 2-0, а се отпусна и стана 2-2, за малко да има и равен.
Швейцарците са много симпатичен отбор, през 2008-2014 Швейцария я водеше ОТмар Хитцфелд, който има успехи с Байерн М и Борусия Д - взел е ШЛ и с двата отбора. Той остави силно наследство. швейцарците имат вече добри играчи. Аз очаквах да бият. Да, не могат да се сравняват с Англия, но нас например могат да ни отупат като нищо.

Честно казано изненадвам се, че никой не прави разбори, но допускам че диалогът се води в чата.
На АВрора мога да й предложа ако иска да се присъедини и към алтернативната игра на Арсониста във Фейса, вече сме 6 души там. Шансовете са по-високи, защото можеш да залагаш и на футболист който ще вкара първия гол, както и на тим, който ще поведе (на мен Стърлинг ми донесе добри точки - там водя с 28 т., пред Танер и арсониста с 23 и 22).
ОСвен това получаваш точки ако познаеш голова разлика, също и голове вкарани от единия отбор.
Ето известен разбор

Англия -
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
англичаните са отбор със силно първенство, имат бърз футбол, умеят да играят добер с високи центриралия, притежават футболисти като Стърлинг и Хари Кейн...но от 1966 когато са били домакини не са печелили световно първенство.ЗА европейско - имат 55 годишна суша. Все нещо става.

Холандия -
"Лалетата" са техничари, но на световни винаги се пречупват точно преди края. Я ще са втори, я трети, четвърти. Европейски финали май са печелили един или два пъти, но този отбор, не ме грабна вчера. По него има още работа. При това голямото име като треньор бе Роналд Куман, сега Де Бур по-скоро наследява един готова селекция.

ИТалия -
един от фаворитите. Не е без значение как се е отразила пандемията на "скуадрата" но поне засега - силно начало. ОТ това което обичайно съм гледал Италия забива гол, и после дебне на контри. Обаче в мача на откриването ни се представи съвсем друго представление.

Турция-
съвсем не са лош отбор. Много от нашите сътезатели играят в Турция, а там нивото е доста по-високо отколкото в България. Обаче истина е, че играеш колкото ти позволява противника. Очаквам Турция да са втори в групата, но да отпаднат по-натам

Франция
са големият фаворит. Ако те са първи в групата и Италия са първи ще се срещнат на полуфинал. Един от двата отбора за мен ще стане щампион. Уви по-вероятно е това да е Франция. Много технични футболисти имат там, начелос Гризман и Бензема.

Хърватска -
един тим, който съвсем не е за подценяване, но се падна в доста тежка група . Не им завиждам.

14 Юни 2021 14:28
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1309
Евро 2020 - игра с прогнози #138428
Шотландия - Чехия 2:1
Полша - Словакия 2:0
Испания - Швеция 3:1

Аз разбори не правя, но пък ако се доверявахте на прогнозите ми до момента, щяхте доста хубави пари да сте изкарали вече ;)

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

14 Юни 2021 15:40
Bobara
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 6
Евро 2020 - игра с прогнози #138432
Шотландия - Чехия 1:2
Полша - Словакия 0:0
Испания - Швеция 2:0

14 Юни 2021 18:56 14 Юни 2021 19:55 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Евро 2020 - игра с прогнози #138433
Отсега залагам утрешните мачове и потвърждавам прогнозите си от другата игра
Унгария - Португалия 1-3
Франция -Германия 2-1

Хахахаах, вярвали ли е някой, че Словакия ще поведе? Гледам че освен Бобъра, който е дал за 0-0, всички други май сме дали победа за Полша. Кой с 2-0, кой с 2-1. Но пък и поляците си заслужиха гола - малко движение имат, неточни пасове, липсва им завършваш удар. За 22 минути чухме 2 пъти името на Левандовски и нито веднъж в атака.

АВрора, сегаш е шанс за теб - само трябва поляците да изравняват.:)

П.С- Добре де, за мен не е нормално че Мак се разходи между 4 защитника!

15 Юни 2021 10:46 15 Юни 2021 10:56 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Евро 2020 - игра с прогнози #138439
И така правя разбор на снощните мачове.

Вчерашните мачове ме изненадаха. Неприятно. Полша- Словакия1-2. Очаквах убедително победа на Полша, над футболното джудже Словакия. В Полша играе Левандовски, много от полските футболисти играят в немското първенство. Уви, нищо такова не се случи. Поляците играеха бавен футбол, изглеждака сякаш спят на терена, а първото полувреме до Левандовски не достигаха топки. Словаците напротив играеха на бързи пасове и закономерно се поздравиха с първия гол. Неприятно впечатление ми направи, че Мак се разходи между 4 души, при първия гол.Още повече, че той бе автогол -вратаря не реагира добре на изстрела. Това обаче - 4 човека да не могат да покрият едно крило - е трагедия.. През второто полувреме поляците вкараха повече агресия, но дори тогава гола им падна след многоходова комбинация, а не след разцъкване. Словаците бързо се съвзеха и върнаха за 1-2 Заложил бях за 2-0 за Полша, но победата на Словакия за мен е закономерна

Испания-Швеция – 0-0

Ето още една непритяна изненада! Чудех се дали да заложа на 3-1 или на 3-0 за испанците, още повече че са домакини. . Те доминират изцяло клубния футболен в последните 20-25 години чрез Реал М и Барса, а в лигата на Уефа – и чрез Севиля. Спечелиха няколко големи международни форума, станаха двукратен европейски шампион през 2008 и 2012 и веднъж световен шампион през 2010, да не изброявам колко пъти бяха в четворката на световни финали. Футболът им е техничен и бърз, а шведите нямат онова поколение на Златан ИБрахимович. (заложих на 3-1 очаквах много голове)
Шведите обаче си бяха научили урока, играеха с 8-9 човека в защита. Постепенното нападение на Испания, чрез къси пасове не сработи, не се откриха чисти ситуации и въпреки териториалното превъзходство на Испания (близо 80 процента) нямаше голове. Това което очаквах от мача Италия –Турция, получих от Швеция –Испания – 9 човека в отбрана. Опълченците на Шипка удържаха точката. Шведите могат да са доволни, испанците – не!

Шотландия- Чехия 0-2
Единственият мач, който гледах на запис за деня. Леко съм разочарован, очаквах равен. Двата тима са доста равностойни, от това което видях на записа не можах да се убедя, че чехите имат тотален превес. Да, може да бяха малко по-агресивни, но шотландците също имаха положение. Само преди гола имаха две реални опасности пред вратата на чехите, после пък удариха и греда.
Лично за мен тази група – Англия, Чехия, Хърватска,Шотландия – е „групата на смъртта“, „желязната група“ .Всякакви въртележки са възможни, отборите са равностойни. Все пак жалко че Шотландия загуби домакински мач, сега ще се изправя срещу Англия. Въпреки моите симпатии за шотландците, не вярвам, че могат да спечелят мач срещу англичаните – но да видим! Топка е, върти се.

Следните потребител(и) изказаха благодарност: Dongsaeng

15 Юни 2021 17:21
Dongsaeng's Avatar
Dongsaeng
Котарак
Котарак
Скрий Още
Евро 2020 - игра с прогнози #138445
Унгария - Португалия 1:2
Франция -Германия 2:3

Предположих, че Дружина польска ще победи, защото поляците инвестират много в развитието на спорта. И това дава резултат, поне що се отнася до постиженията им в леката атлетика.

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 15
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Time to create page: 0.090 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Корици на несъществуващи книги-игри (38 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Yann Gamgee
    • 13 Юни 2025 16:40
    • Дигитализирани заглавия (31 Мнения)
    • в Работилница / Дигитализиране
    • от Yann Gamgee
    • 13 Юни 2025 11:52
    • Пролетен панаир на книгата 2025 г. (26 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от Efix7
    • 12 Юни 2025 15:46

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност