Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ама не нали? Дай да се засягаме безмозъчно и да обиждаме останалите затова.А ако ще пускаме разкази от Новата по тази линия по-нататък, ще е по-професионално (печат направо).
3. Още навремето, преди една година, Калин/Соулрейзър и компания раздадоха безплатно на първия НДК фест над ОСЕМДЕСЕТ нови мои издания, които междувременно си бяха в продажба. Смятай колко хора са се облагодетелствали оттам. Съвсем отделно пък колекцията ми от стари книги-игри, която раздадох през Кампанията.
Последното точно така винаги съм го виждал аз и точно затова никога не съм говорил за това. И затова и се ядосах на Рони, че ме кара да говоря за такива неща. (Иначе споко, въпреки наглед острия ми тон - характерен в такива случаи - не сме се засегнали с него, познаваме се добре и си общуваме главно лично.)Много те моля също така да не "промотираш" търговската ти работа по представянето на твои комерсиални продукти като "услуга изцяло в полза на форума" - ясно е че и ти си от полза за общността по този начин, но и общността е от полза за теб, бидейки най-големия ти и основен пазар.
Един вид ти правиш услуга на всички нас, но правиш услуга и на себе си - взаимна полезност, точно във вида в който трябва да съществува.
О, думица не съм им казал дори лично. Никой нищо не ми дължи. Просто отговарям на Рони, че ВЕЧЕ съм дарил над 80 нови мои книги. (С това почнах още навремето.) И както виждате НИКОГА не съм го споменавал, дори когато самият Калин ми беше задал такъв въпрос във форума. Отново - точно затова се ядосах на Рони, че ме принуждава да се изтъквам, след като съм си мълчал повече от година.
За раздаване на издания предназначени за продажба чух слухове, но при условие че се късае за отношения между теб и още няколко човека участвали на изложението ще помоля (не само теб) да не пренася въпроса на форума. Все пак широката публика не е ви е "светила" нито като сте се уговаряли при какви условия им даваш книгите, не е ясно и колко хора освен въпросните е присъствал на "раздаването". Разбери се с хората, които смяташ че ти дължат нещо.3. Още навремето, преди една година, Калин/Соулрейзър и компания раздадоха безплатно на първия НДК фест над ОСЕМДЕСЕТ нови мои издания, които междувременно си бяха в продажба. Смятай колко хора са се облагодетелствали оттам. Съвсем отделно пък колекцията ми от стари книги-игри, която раздадох през Кампанията.
Ако не беше такъв мръхтялник (човек който често се засяга и оплаква ненужно)
Дай да се засягаме безмозъчно и да обиждаме останалите затова.
Щракни/постни я малко и ние да се ориентираме.... Но поне са послушали молбата ми и са ни отделили едно от най-централните места, доколкото мога да се ориентирам по изпратената ми карта-схема...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas