• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Форумни игри
/
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 20
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 20
03 Фев 2020 15:39 03 Фев 2020 15:43 от Coblin.
Coblin's Avatar
Coblin
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 169
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134055
Корморанът измърмори една изключително цветища и описателнa ругатня, захапа пурата решително и побърза да извади харпуновия си пистолет от кобура.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

03 Фев 2020 22:04
dechoto's Avatar
dechoto
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 54
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134064
- Ей, сладури - озъби се лудо Дечо - 'що не ги оставим тук Рахвин и Ефикс да си спинкат. Вие стреляците 'що не се покатерите на ония сандъци, а аз ще завардя входа.
Касапина извади меча си и толкова бързо описа дъга с него, че останалите буквално видяха как въздуха се разпра.
- От засаждащи ще се окажат обсадени. Бих могъл да ги задържа повече време от колкото на вас ще ви трябва, за да ги натъпчете с метал.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Асен

03 Фев 2020 22:15
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1115
Topic Author
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134066
карта: media.discordapp.net/attachments/6242817...52782080/unknown.png
компания: media.discordapp.net/attachments/6242817...idth=1170&height=546
Утре ще опиша интеракцията и излизането от сенките.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги
Следните потребител(и) изказаха благодарност: ninja_senso, George-AL

03 Фев 2020 23:24 03 Фев 2020 23:28 от Nedelcho Bogdanov.
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134070
- Предложението ми остава същото; запречваме източния вход с каруцата и я запалваме. Ако остане процеп, ще турим и една бъчва. Доколкото останалите два изхода, може Дечо да се заеме с тез двамата на южния изход, а Лордът, Смайли и аз, тоест Ефикс, че го управлявам по-добре, ние тримата да открием стрелба по уродите на северния изход и, ако се справим бързо с тях, да помогнем и на Дечо. - каза един от двамата натровени.

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

04 Фев 2020 09:40 04 Фев 2020 09:41 от Вилорп.
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Topic Author
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134076
- Подкрепям идеята за стрелбата, стига да не се целим в едни и същи хора. Ако ще се целим в северния вход аз ще взема онзи вляво – вие вземете другия вдясно - разпали се Лорда. Бутането на каруцата и паленето обаче ми се струва голяма глупост – ще ни отнеме много време, а има опасност сами да се затапим и да поставим себе си между бандитите и огъня.
- Освен това ми се струва, че на източният вход виждам значително по-добре облечен господин, вярвам, че той е туто-ди капо и мисля, че ако го убием другите ще се разбягат. Помислете над това. Ако изберете да стреляте в тази посока, аз пак ще стрелям в левия, спрямо туто ди капо за вас бих оставил останалите двама.
Докато говори лордът вече е извадил в дясната си ръка двуцевния кремъчен пистолет и се приготвя да стреля.

За тези с наблюдателност
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
Един по-наблюдателен човек, обаче лесно ще забележи, че докато говори, той не откъсва поглед от Боцмана и следи внимателно накъде се движи оръжието му.

Оригинален пост
Подкрепям идеята за стрелбата, стига да не се целим в еднии същи хора. Ако ще се целим в северния вход аз ще взема онзи вляво – вие вземете другия вдясно. Бутатенот на каруцата и паленето обаче ми се струва голяма глупост – ще ни отнеме много време, а има опасност сами да се затапим и да поставим себе си между бандитите и огъня.
Освен това ми се струва че на източният вход виждам значтелно по-добре облечен господин, вярвам, че той е туто-ди капо и мисля, че ако го убием другите ще се разбягат. Помислете над това. Ако изберете да стреляте в тази посока, аз пак ще стрелям в левия, спрямо туто ди капо за вас бих оставил останалите двама.”
Докато говории лордът вече е извадил в дясната (силн)ръка двуцевния кремъчен пистолет и се прготвя да стреля. (има и умение пиистолети)
Един по-наблюдателен човек, обаче лесно ще забележи, че докато говори, той не откъсва поглед от Боцмана и следи внимателно накъде се движи оръжието му.

Цвят за модериране

04 Фев 2020 10:31
Coblin's Avatar
Coblin
Командос
Командос
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134079
Боцмана прикляка до бурето с надеждата, че то ще го защити от тройката злодеи в източния край.
- Много говорите, малко стреляте, момчета! Тъй де! - избълва бързо Смайли и стреля по посока на по-близкия от двамата бабаити запречили южния изход.

04 Фев 2020 11:38 04 Фев 2020 12:08 от Вилорп.
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Topic Author
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134081
Харпунът изжужа и с трясък откърти парче мазилка до южния изход от площада.

Системно
Средна трудност 2 зара + приклякане 1 зар= 3 зара
Резултат 1,2,4 - няма успех (5 или 6) = пропуск

От сенките на източния вход се подаде могъща фигура следвана от още двама бабаити и вдигна примирително ръце.
- Но за какво е тази агресия господа? Да не би сред вас да има длъжници, които да не се склонни да покрият вземанията си? Необходимо ли е за някакви си 160 гвинеи да се стига до саморазправи?
Като изключим че някой откаченяк е надрусал тигър с етерно масло мутанти говори доста спокойно и уверено. Разбирасе увереността му може да се дължи на това, че покрай него има доста бабаити, като не изглеждат чак толкова склонни към разговори, още повече след като Боцман стреля по тях.
- Хора, дайте да преговаряме с тях! Повече са и изглежда битката ще е тежка. Нека опитаме с дипломация, смирение и ако ни се удаде възможност, да се изплъзним с хитрост - фалцетно изписука Ефикс опитвайки се да се надигне от количката.
- Ето едно разумно предложение! Като изключим частта с хитростта - отбелязва тигъра. - Оу, простете за ме за вмешателството, просто имам изострен слух и понякога забравям да предупредя. Моля продължете с разговора, ни е с момчетата не бързаме.
От към пристанището, съвсем на близа сякаш се долавя свирката на параход.

За тези с уличен плъх
Това е Зебрата - до сега никой не е посмял да го попита защо се казва така но има предположения че е заради белезите по лицето му. Той е непрофесионален играч по ръгби и тартор на агитката към местния клуб Бристъл сити. Занимава се с легални и не съвсем легални залози, лихварство и да... събиране на дългове.

За Боцман
Имаш 10 гвинеи в джоба. Чак 160 не му дължиш, но стотина със сигурност са се натрупали.

За тези с Образованост
Знаеш, че в началото на експериментите с естерно масло в Оксфордсия университет са се опитала да направят говорещ тигър по молба на граф Оксфордшър.

За всички
Разполагате с по 10 гвинеи и освен това ви дадоха предплата ама нямам да припомням колко.

Цвят за модериране
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Асен

04 Фев 2020 17:28
Coblin's Avatar
Coblin
Командос
Командос
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134088
- Моето беше само предупредителен изтрел! Тъй де, изобщо не съм се целил във вас, ама хич-хич! - Извиква с малко паникьосан тон Смайли и прибира пищова обратно в кобура. Намества шапката си и решава да пробва нещо.
- Хъм-хъм, ако искате можем да играем една игра на карти, как ви се вижда? Ако бия, ни пускате по живо, по здраво, по право, няма да ни видите повече очите, дума ви давам! Или зарове да метнем? Ези-тура? Камък-ножица-хартия? Или някаква друга игра, ако ви се игра, нали така, ваша воля! Как ви се вижда, да се разберем цивилизовано, а-а???

За Водещия
Смайли иска да пробва да ползва умението си Чаровник, ако е възможно.

04 Фев 2020 20:29
dechoto's Avatar
dechoto
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 54
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134090
"Все още съм си за здравия пердах. Най-близо съм до Тигъра. Спирам му хода напред заедно с двете му дружки и ги задържам на място. Няма кой знае на къде да се разгънат. През това време Лорда и Боцмана подкарват боса с патлаците. Очаквам да се справим с него достатъчно бързо и плъховете му да се разбягат. Другите ни пазят гърбовете до колкото могат, като очаквам повече да защитават позициите си и задниците ни от колкото да нападат" - Дечо огледа всеки един от съзаклятниците си с толкова див поглед, че всички прочетоха мислите му в очакване на бойния рев.

04 Фев 2020 20:42 04 Фев 2020 21:14 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 592
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134092
Лорд де Клийв прецени, че времето за приказки е приключило. Шансовете да се измъкнат живи и здрави чрез преговори бях нищожни. Противниците им бях двойно повече, а те имаха и ранени. Засега терена работеше в тяхна полза, но скоро Тигъра и хората му щяха да скъсят дистанцията и шансовете им рязко щяха да намалеят. Освен това свирката на парахода показваше, че времето им да се доберат до пристанището и да намерят кораб за отплаване рязко намалява. Боцмана не изглеждаше като човек, който им купища пари - нито Тигър като някой, който опрощава дългове. Жизненоважно за приключенците бе да променят съотношението на силите.
Той вдигна високо силната си дясна ръка, прицели се двуцевния пистолет пистолет и стреля два пъти - веднъж в Тигъра и веднъж в близкостоящия охранител*. С Другата лява той натисна бързо едно копче и от бастуна изскочи едно острие. Още Преди да е видял резултата от изстрела с Лорд де Клийв пусна празния пистолет на земята понечи да грабне втория пистолет.

*ИИ - от двамата бодигардове Лорда стреля, по този, който му е по-близо - левия.
ИИ 2 (извънгрово) мислех тук да има някаква силна реплика например крясък "Времето за мислене свърши" или "Джеронимо", обаче Тигъра е със силен слух, не искам да го предупредя какво ще правя, затова действам с елемент на изненада.

ИИ3 - Дечо, имаме работа с мутант. Освен че той има супер-развит слух (трябва да внимаваме какво говорим), не знаем дали не владее телепатия....внимавай какво си мислиш. И въобще - призовавам или по активно да пишем и в другата тема по организационни въпроси, или да използваме ИИ (извънигрово), за да се разбираме л просто да пишем на ЛС, за да имаме максимална съгласуваност.

ИИ 4 - Спасе, използвам умението пистолети и силната си ръка, за да произведа два изстрела един след друг

Истината ще те направи свободен
Прикачени файлове:
f58bf4bcc2854be405ddd5bf8184cf99.jpg

04 Фев 2020 22:12
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134094
- Пуста младост! - мрънкаше си под носа злият демон УЗНВ. - Пуста безразсъдна смелост. Няма по-пагубна от нея. Не съм оцеляла 3 000 години, като все се хвърлям през глава в бой. Уж тук повечето са образовани, а само за бой мислят.
Докато се ядосваше, демонката облегна тялото на Рахвин изправено на каруцата, а с тялото на Ефикс застана плътно до него и насочи пушката към задните два изхода. - Все някой трябва и тях да пази. - помисли си, ама май на глас.

ИИ (Извън Играта): Демонът постави така телата, за да ползва първо Ефикс за далечен бой и, когато бандитите се приближат, да се прехвърли в тялото на Рахвин за ръкопашния.

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"
Следните потребител(и) изказаха благодарност: George-AL

05 Фев 2020 10:10 05 Фев 2020 13:32 от Вилорп.
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Topic Author
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134099
В момента в който Зебрата сви рамене и каза: „Защо не, нека да поиграем!” Рияна успя да прочете мислите на тракиеца и те въобще не ѝ харесаха докато той вадеше меча си и пристъпваше напред. За жалост не успя и да направи кой знае какво преди Лорда да изреве нещо нечленоразделно измъквайки пистолет из под фрака си и да стреля с него генерирайки облак дим.
Чу се тупване на тяло и рев от страната задимения източен коридор. В същото време писукайки фалцетно Ефикс труна чукопушката си на близкото буре и стреля по навлизащите от юг хора с което повали единия от тях. Бирниците бяха намалели с поне двама, което поне изравняваше числеността. И докато южната и източната група търпяха поражения северната нахлу необезпокоявана, вероятно защото макар да държеше двата задни изхода под прицел мускета на Ефикс имаше само един заряд. Този който се отправи към слугата извади нож с размера на къс меч и буквално му сцепи главата със замаха си сред фонтан от кръв и мозък. Другия почти успя да стигне до Лорда преди същия да измъкне едно тънко острие от бастуна си и със злорада усмивка да бръкне за втория пистолет под фрака. Злорадата усмивка обаче бърза повяхва когато установява че няма там няма втори пистолет и вероятно ще трябва да премине към ръкопашна схватка.
На източния фронт устремът на двамата оцелели е спрян от Дечо който се разминава на косъм от замаха с кама и този с нокти ноктеста лапа.
Същевременно Ефикс също се свлича на паважа докато Рахвин се опитва да се надигне от количката. Рияна и нейния сервоскелет като че ли не правят нищо, ако не броим бързата смяна на цветовете на сепията.

За телепатите
Страх, слабост, не е нужно, не си заслужава, ни ни плащат достатъчно, страх, пази се, стой на зад, на зад!

Системно
Изстрел на Лорда 152 (1 успех) - уцелва тигъра и прави 1 щета
Изстрел на Лорда 543 (2 успех) - уцелва и убива
Изстрел на УЗНВ през Ефикс - 452 (1 успех) - уцелва и убива
Нападение на лош 1 към слугата - 56 (2 успех) - уцелва и убива
нападение на лош 2 към Дечо - 31 (неуспех) - пропуска
Нападение на боса към Дечо 313 (неуспех) - пропуска

ИИ: Може да опишете следващите си действия, накъде тръгвате (до 5 полета) дали ще атакувате или ще се защитавате...

media.discordapp.net/attachments/6242817...width=625&height=459

Цвят за модериране
Следните потребител(и) изказаха благодарност: George-AL

05 Фев 2020 10:45 05 Фев 2020 10:48 от Coblin.
Coblin's Avatar
Coblin
Командос
Командос
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134101
Боцманът решава да стреля по втория противник охраняващ южния вход. След което ще се опита да притича и да се прикрие зад бурето там (онова намиращо се най-долу в картата).
Прикачени файлове:
12.jpg

05 Фев 2020 10:50
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134102
Тялото на Рахвин тръгва към двамата от северния вход и, когато ги наближава, вдига вестника и го хвърля по единия. Желязото, скрито във вестника, полита. 175см и 85кг-мовия Рахвин се готви за ръкопашен бой с другия, молейки се някой от стрелците да му се притече на помощ, ако е възможно.

ИИ: Рахвин, мисля, не е стрелец, затова пробва да свали единия бандит почти от упор.

05 Фев 2020 13:54 05 Фев 2020 15:13 от Вилорп.
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Topic Author
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #134106
актуализирана карта след хода на УЗНВ (придвижване и атака) и Боцман (придвижване и зареждане*)
ии Извинявам се за късната актуализация
Докато Боцман се прикрива и зарежда веснтика хвърлен от олюляващия се като зомби Рахвин издрънчава в главата на налитащия към контето човечец с добавка на хрущене и го събаря облян в кръв, а смият вестник все още свит на руло издрънчава отново малко зад него.

Актуална карта:

Лорд де Клийв посегна към пистолета си... и изпсува цветисто. Явно Джейк не го бе разбрал и бе сложил резервните му оръжия в куфарите. Сега той бе мъртъв, а багажът - безполезен. Лордът щеше да тъжи за него след битката, основно защото щеше сам да си носи вещите, но сега трябваше да се отдаде на боя. Докато се готвеше да посрещне нападателя си, фрагът бе откраднат вероломно под носът му от Рахвин. Това постави Лорда в нелепа ситуация, хем бе на голямо разстояние от багажа с пистолетите връз падналия Джейк, хем от защитаващия се Дечо... Лорда изруга отново и тръгва да помага срещу тигъра. Пое към Дечо, като използваше петте метра открит паваж които ги деляха един от друг за прикритие. Стремеше се стената да му дойде отляво, каруцата в дясно. Накрая се наложи почти да опре дясно рамо в Дечо за да замахне към тигъра с шпагата си.

ИИ (към всички): Хората помагайте да убием боса, има щета, а Дечо се справя сам с него. Ако го убием останалите двама може да избягат.

Оригинален пост

"Лорд де Клийв посегна към пистолета си...и изпсува цветисто. Явно Джейк не го бе разбрал и ме сложил резервните му оръжия в сака."сега той бе мъртъв, а сакът - безполезен. Лортъ щеше да тъжи за него, щом свършеше битката, но сега трябавше да се отдаде на боя. докато Се готвеше да посрещне нападателя си, той бе убит. Това постави Лорда в нелепа ситуация, защото бе на огромно разстояние и от сака с пистолетите до падналия Джейк и от защитаващия се Дечо...Лорда изруга и тръгва да помага срещу тигъра- Той тръгна към дечо, като използваше терена за прикритие. Стремеше се стената да му дойде отляво, каруцата отдясно. Почти бе достигнал Дечо когато замахна към Тигъра с шпагата-бастун и близък бой"

ИИ (към всички): хората помагайте да убием боса, има щета, а Дечо се справя сам с него. Ако Ако убием останалите двама може да избягат.

Атаката на Лорда бе толкова майсторски направена, че изненада всички присъстващи имащи честта да я наблюдават, включително и самият него. Вероятно това щеше да влезе в учебниците по фехтовка като „финт Де Клийв“, а в уличния жаргон, като „Да одереш котка без да разбере“.

Актуализирана карта:

Системно

УЗНВ мята вестника - 5 - (успех) - убива го на място
Атака на Ал 3-1=2 зара - 66 - (успех) - нанася критични щети

*Няма да питам къде точно си държал резервните харпуни

Цвят за модериране
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Асен, George-AL

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 20
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 20
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Форумни игри
/
Time to create page: 0.078 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Активност на авторите от новата вълна (43 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Meriadoc
    • Yesterday 23:57
    • Магьосникът Сива Звезда 3 - Отвъд Кошмарната порта... (7 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Der
    • Yesterday 23:56
    • "Сонора" (56 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Блонд и Уейн
    • от Вилорп
    • Yesterday 22:51

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg