Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Също така в епизод 87 се споменава че имам цилиндър и ръкавици, а на края на епизода ме питат дали имам само цилиндър или имам и ръкавици?
◘ Имаш под ръка само цилиндър ► Епизод 118
◘ И ръкавици ► Епизод 194.
като се срещам се дуелирам с хакера при първата мисия го губя
аха ето - епизод 18 - "ти ми даваш пистолета си, а аз на теб - изход от Катарзис.. Поколебаваш се, но му даваш оръжието" слеват епизоди 267-31-11 и на 11 ме пе тита "ще се възползваш ли от фактора на изненадата и отваряйки вратата ще ги застреляш - 120 " с какво?
в средата на епизод 87 се казва, че героят има цилиндър и ръкавици. "черен фрак, цилиндър на главата ти и ръкавици в дясната ръка"
и накрая на текста те питат имаш ли ръкавици или нямаш? Струва ми се безсмислено, след като в текста ти е казано, че ги имаш, да те питат дали ги имаш, ясно е, че това е някаква техническа грешка? Може би е трябвало да бъде "Ще използваш ли цилиндъра" (118) или " ще се довериш на ръкавиците" (194), но зададено по такъв начин човек веднага разбира колко важни са ръкавиците, а пък ги нося в себе си.*
като се срещам се дуелирам с хакера при първата мисия го губя
аха ето - епизод 18 - "ти ми даваш пистолета си, а аз на теб - изход от Катарзис.. Поколебаваш се, но му даваш оръжието" слеват епизоди 267-31-11 и на 11 ме пе тита "ще се възползваш ли от фактора на изненадата и отваряйки вратата ще ги застреляш - 120 " с какво?**
*сега виждам, че не е "имаш ли", а "имаш" ....но начинът по който е поставено, едно над друго цилиндъра и ръкавиците, ми се струва недобър, подсказва, че едното е по-важно от другото. Достатъчно такива игри при Сим съм играл. Отчитам разположението на изречението като техническа грешка. Дребен детайл, но е неприятно
**в една електронна игра просто нямаше да ти предпложи този избор, защото щеше да "скрие" този епизод, докато не се изпълни мисията и не ти дадат оръжие.
Да не говорим, че всички сме гледали Матрицата, как Нео си скаччаше от едната реалност в другата с бластера.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas