Получени "Благодаря": 777
1. ми стегни се чакаме го за брой 7, максимум за 8Aми нали следващата година се очертава руско-испанска при преводните, та затова не съм започнал още да чета френските. А и те ги пуснаха сега има-няма преди 5-6 дни. Двама от авторите са сред традиционните им. На единия (Outremer) може нещо да влезе в спсианието ви ако се стегна
Може да се отцепят мненията в нова тема или да се преемстят в темата за френските книги-игри.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Къде може да се четат мненията? (забелязал съм, че гугъл преводач превежда много по-добре от италиански на английски, отколкото от италиански на български, така че предполагам, че от френски на английски ще е разбираемо)Между другото мненията на френските читатели са предимно положителни Поздравления!
Къде може да се четат мненията? (забелязал съм, че гугъл преводач превежда много по-добре от италиански на английски, отколкото от италиански на български, така че предполагам, че от френски на английски ще е разбираемо)Между другото мненията на френските читатели са предимно положителни Поздравления!
Къде може да се четат мненията? (забелязал съм, че гугъл преводач превежда много по-добре от италиански на английски, отколкото от италиански на български, така че предполагам, че от френски на английски ще е разбираемо)
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas