Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не знам ...аз съм от феновете на Л.Рон Хъбърт (като изключим сциентологията...все пак той сам си казва: "Да пишеш за едно пени на дума е смешно. Ако човек наистина иска да натрупа милиони, най-добрият начин е да създаде своя собствена религия.") Харесват ми нещата, които пише да нямат дълбочината на Артър Кларк или Айзък Заимов и не са като на Хайнлайн...но поради някаква причина още ми носят добри спомени...може би трябва да ги препрочета, защото наистина МНОГО години минаха от последното им четене.
Препоръчвам Страх като добър представител на жанра хорър.
Войни на светлината е добро също ...чете се леко, има хумор, помощникът е пълен изрод, а историите са повече от абсурдни.
Бойно поле земя - супер епична фантастика, която наистина е доста плоска от към герои и доста ХЕПИ ЕНД (екранизацията не струва), но има доста неща и теми, които са философски и касаят обществото, природата и т.н. Екшън има, а в последната част се разпределя наследството на победените господари, там е хем скучно, хем и увлекателно.
Мисия земя - първият път, когато я четох подходих сериозно и това беше грешка (дори симпатизирах на моменти на главния лош...) вторият път подходих като към пародия на обществото (разбирайте американското) по време на студената война и останах очарован.
Бойно поле Европа ...за съжаление нямам никакъв спомен за емоциите, които ми е оставила тази книжка и сега, дори се съмнявам, дали съм я чел...
"Мисия Земя" е мега гаврата. Тайни служби, Флот, Психолози (когато още са правили лоботомия) - всичко под ножа. Екшъна и там не спира, ама и тая поредица може да мине за "боза".
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas