• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Майкъл Майндкрайм
/
Шангри

Шангри

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
25 Май 2014 13:45
stalk
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Получени "Благодаря": 8
Topic Author
Шангри #89284
Като игра е зле, но като сюжет е супер. Харесвам ги и трите части. Като почитател на бойните изкуства и спортове ми допадна много.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

30 Дек 2014 14:54
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 762
Шангри #99878
Интересна и нетипична трилогия. Всяка книга е доста по-различна от останалите. Като дете ми харесваха много, ключовете ги намирах за уникални, даже ме беше яд, че никой от приятелите ми не ги разбира, та да си пишем "тайни" съобщения :grin: Сега ... не знам, не смятам, че са сред най-доброто от ММ, дори бих казал, че са от най-слабите му неща. Все пак ги намирам за препоръчителни за всеки фен.

28 Дек 2015 17:11
Horacio B. Andreas's Avatar
Horacio B. Andreas
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 24
Шангри #111216
"Шангри" и "Сенките на мрака" са двете препратки от книгите-игри към старите кунг-фу филми. По тази причина трилогията на ММ много ми харесва, а Димар и останалите са запомнящи се герои. Тези дни врътнах пак книгите и се убедих, че втората е най-добра, а при третата тотално е изпуснат шансът за епичен завършек. "Отмъстителят" е твърде кратка, а лошият герой, създадал всички беди на Димар, се оказа закачулен пич, който имаше половин реплика. :o Пропуснат е и шансът за нещо повече с женските образи. Ирма можеше да се върне в третата книга и да помогне по някакъв начин. Освен това можеше и да се напише от кумова срама нещо за смъртта на Ния. Момичето толкова помогна на Димар, накрая я утрепаха, за да го предпази, а от Майкъл имаше само едно изречение: "Няма време за сантименталности"! :unsure: :silly:

06 Мар 2022 18:30
Elan Morin Tedronai's Avatar
Elan Morin Tedronai
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 32
Шангри #139790
Shangry.jpg

Здравейте. Няма такава тема за тази поредица на Майкъл Майндкрайм. Тя на мен ми е любимата. Независимо, че цялата поредица за Супер-Агента е най-значимия проект на Майкъл. Дори бих се надявал да напише - когато напише разбира се, не го пришпорвам - новата книга-игра, която е обещал. Кой знае? Да е за Шангри или Супер-Агента. Знам, че е подготвил нещо голямо. Трилогията "Шангри" ми е любимата от заглавията на Старата Вълна сред произведенията на Майкъл Майндкрайм. Усещах Света малко като Хайборея и този Джерлафдонен Свят, където се развиват приключенията на "Варварският Бог" и "Принцът на Алкирия". Той си знае какъв е светът, но този китаизъм и азиатизъм изглеждаше само като Историзъм на Фантазмената. Усеща се в Империята Шоу Лун и островната (японска) Козакура във Феарения Абейр Торилда, както и аналогичните Кхитай и Лемурия в Хайборея, Фантазмична Исторична. Много ми приличаше сетинга на такъв Фантазмен Свят. Бисерът в короната си остава "Заплахата". Има ли други фенове на поредицата за Димар, на Майкъл?
Чаво - Elan Morin Tedronai

Всеки ден, във всяко едно отношение, положението става все по-добро и по-добро. Винаги гледай напред.
Прикачени файлове:
Shangry.jpg
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Майкъл Майндкрайм
/
Шангри
Time to create page: 0.062 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Трошача (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Вилорп
    • Yesterday 21:00
    • Юбилеен конкурс 30 години книги-игри в България (16 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от harlequin
    • Yesterday 11:00
    • Пролетна форумна среща на йеденйе и пийенйе! (3 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Форумни срещи
    • от Monevwww
    • Yesterday 10:44

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg