Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Едно подценено мнение, но не - не ми звучиш еретично. Всъщност съм съгласенСигурно ще прозвуча еретично за доста от вас, но може би най-добрите си книги-игри според мен Майндкрайм написа под псевдонима Стюарт Dark (май той му даваше някаква нова творческа свобода).
Това наистина ми хареса... обаче е много далеч от истината. Никой, никога на никого не е "натривал носа". Причините книгата да не бъде издадена от Мега са много по-различни от всички предположения и едва ли са предмет за обсъждане във форума. Ама пък явно е забавно да се строят хипотези за задкулисните машинации на издателите.... Хубавото е че книгата излезе и натри носовете на нивируятния МЕГА екип...
Със сигурност (4-тата) е единствената книга-игра, която ме е разплакала.
Ами ... категорично не съм съгласен. Още първата книга ме грабна и омагьоса и така ме държа цялата поредица. Ако можеше всеки ден така да ме обиждат с емоциите, които ми донесе тази поредица ... всъщност стана ясно че я ОБОЖАВАМ.Казано накратко, тази книга-игра е обида за читателя.
Наскоро препрочетох първата книга за Хлапето. Затвърдих си впечатленията от преди години. Ужасно кратка (колкото един по-дългичък разказ в МЕГАИГРА, някакви си 120 епизода, а и страниците не са много); дневник, игра, избори - слаба работа; постна откъм описания, събития, стил и сюжет; претенциозна (с твърденията, че е за по-зрели читатели, че се наблягало на историята); лъжлива ("разговорът" със себе си в края - бях го разкрил много лесно).
Абсолютно точно! От бг-поредиците никоя не може да се мери с ХлапетоФеноменален Майкъл Майндкрайм и тази поредица със сигурност е най-доброто нещо, случвало се на жанра!
vanio_I и The_Olimpic, хайде да залагаме, кой ще е слеващия изял банана.[/offtopic]Абсолютно точно! От бг-поредиците никоя не може да се мери с Хлапето
С оглед развитието на форума напоследък, не е добре да даваш толкова крайна положителна оценка за ММ.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas