Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
И да си направите една снимка на срещата, че ний от Прованса нямаме възможност да дойдем
![]()
Nixa,
Аз имам един въпрос: имаше идея да се публикува на сайта също така имената на участващите и сумите, с които участват. Докъде се стигна с тази идея - имате ли съгласието на участващите или не успяхте да го получите? Ако това е невъзможно не може ли поне да има информация за броя участващи и евентуално статистика за това колко души са заявили определена сума?
Смятам че такава информация би била много полезна, за да се знае колко трябва да се додава на човек в случай на нужда: аз например смятам, че най-добрият вариант за инициативата е да се съберем 100 души с по 60 лева влог (затова и засега съм обявил минимума), но ако се стигне до необходимост от увеличаване на първоначалните вноски, към 15 Януари например, ще трябва да се знае с по колко на човек ще се справим![]()
До 31-ви трябва да се съберат или да се обещаят, как стояха нещата? Ако е първото не трябва ли вече да се питат хората за евентуално увеличение на вноските?
Ако хората не щат да се отказват няма ли вариант да бъде отпечатан по-голям тираж?
Въпрос 7 - Не знам за другите, но на мен ми се иска ММ да е напълно свободен в творческо отношение, какъв съм аз, че да поставям изисквания?
Не съм съгласен . Ако предлагаш на хората избор, си длъжен да се съобразяваш с тяхното мнение, дори и да не се съгласяваш!
Въпрос 7 - Не знам за другите, но на мен ми се иска ММ да е напълно свободен в творческо отношение, какъв съм аз, че да поставям изисквания?
E ти винаги може да посочиш изисквания, съвсем друг въпрос е дали някой ще се съобрази с тях![]()
![]()
Участниците в инициативата получават анкета или поне някой от тях.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas