• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Архив Инициативи
/
Нова книга-игра на М. Майндкрайм
/
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а.

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
02 Окт 2019 22:38
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 485
Topic Author
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #132123
Докато още съм в играта, ще пиша тук веднъж месечно, в началото на месеца. Искам да излезе поне още една моя книга-игра, така че не ми се излиза от играта.

Помня, че казах 1-ви октомври, но... “if a man does not master his circumstances then he is bound to be mastered by them.” ― Amor Towles, A Gentleman in Moscow. И аз опитвам, но не ми се отдава. Of mice and men...

През август и септември не намерих достатъчно време да работя по книгите-игри, сбърках с много. Вместо да имам три свободни седмици, имах един уикенд. Половината го прекарах в спортни залози, за да се разсея от проблемите.

Сигурно е, че няма да напиша продължение на "Отново заедно". Темата ми беше интересна, но и сложна. Нещата, за които исках да пиша, не са ми по силите. Благодаря на всички, които харесаха "Отново заедно", но те са едно малцинство и донякъде вината за това би трябвало да е моя.

Сигурно е, че няма да започна с фентъзи. Опитвах и ми харесва, и ме влече, но трябва да се занимавам само с това, за да имам някакъв шанс да направя нещо, а и резултатът ще е неясен на фона на предишни опити.

През октомври ще се видя с Ал Торо и с Никсата, за да обсъдим някои идеи. Загубих връзка и с тях, не знам какво ще излезе. Може да проработят някои идеи.

Надявам се да напиша книга-игра до края на годината. Не знам дали няма да ми е последната, но бих искал да напиша поне една.

Харесвам тази общност, харесвам повечето от лидерите й (в момента), бих искал да помогна. Радбирам, че най-добрия начин да помогна е да напиша една добра книга-игра. За моите разбирания, за момента това ми се отдава трудно.

Осъзнавам, че написаното не е кой знае колко съществено, вълнуващо и т.н. За момента не съм способен на повече.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Meriadoc, Вилорп, Shin, ze BG, morphy, kiril_ps, nixata, ninja_senso, dechoto, Monevwww, Der, ThufirHawat

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

05 Окт 2019 23:42 05 Окт 2019 23:45 от Nedelcho Bogdanov.
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #132159
Нямам търпение да чуя какво ще кажеш през ноември! Силно вярвам в теб и знам, че ще напишеш една от най-яките грамотни и допринасящи за новите поколения книги игри, която някога ще сме чели.
Стискам ти палци и ще вярвам в теб още дълги години. Ти си моят идол!

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Mindcrime, kiril_ps

01 Ное 2019 22:51 03 Ное 2019 18:02 от ringlas. Причина: Редактирано от администратор. Мненията са отцепени в съответния раздел.
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #132364
През октомври не напреднах с нищо в писането на книга-игра. Знам, че няма изненадани. Още две седмици няма да имам никакво свободно време. Чувствам се изтощен.

Срещата не даде особен резултат. Не съм очаквал да се получи бързо, не се раждат лесно идеи. Няма сериозни проблеми, които да бъдат решени с малко пари.

Редактирано от администратор. Мненията са отцепени в съответния раздел.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: kiril_ps

02 Дек 2019 06:22
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #132864
Ноември се оказа лош месец. Баща ми падна лошо на 17-и, оттогава съм в една лудница и опознавам отблизо здравната ни система. Не че ме изненадва, но горе-долу веднъж на десетина години имам толкова близки сблъсъци.

В момента не знам къде се намирам. Вместо да подготвя почвата за отпуск, натрупаха ми се неизпълнени задачи.

Hater
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Nedelcho Bogdanov

17 Дек 2019 18:40
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #133070
Седя и си слушам "The Spaghetti Incident?" и се чудя на фона на "Chinese Democracy" какво мислите за "Отново заедно".

Hater

17 Дек 2019 19:43
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1112
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #133071
Мисля, че е време да го качите за свободно сваляне на PDF на сайта.

Дракона вече е свободен за четене в Читанката, така че това няма да е прецедент. И ще можем да го изиграем и да си го припомним.

Untitled_2019-12-17.jpg

Редактор - 21 произведения
Автор - 17 книги (6 издадени)
Дигитализатор - 32 iPDF книги-игри
Организатор - "Вълшебен зар" 2018-2022
Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2022
Прикачени файлове:
Untitled_2019-12-17.jpg
Следните потребител(и) изказаха благодарност: dechoto

01 Ян 2020 03:52
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #133292
Няма нужда да си го припомняте.
Онези, които го прочетохте навремето, не го оценихте като нещо, което да си е заслужавало четенето - голямата част от вас.

Hater

01 Ян 2020 04:03
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #133293
Декември не ми беше свободен месец. Януари също не се очаква да бъде. Ако следвам личния си план и няма ексцесии, ще мога да си почина през февруари.

Hater
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Rahvin

01 Май 2020 19:03
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #135535
Извинявам се, позагубих се. Както повечето от вас знаят, заради безобразното си държание през новата година натрупах 55 наказателни дни.

Извънредното положение първо леко усложни нещата със свободното ми време, но после качествено ги подобри. Заради карантината човекът, с когото си деля една работа, пое вечерните смени и уикендите, което направи дните ми доста по-свободни.

За около месец бях зает с редакциите по Торнадо6, това приключи миналата събота. Оттогава насам писах рекламен текст за книгата за Инициативата, четох и книги-игри покрай Златната никса.

Сега ми остава да превъртя 2-3 пъти Trap for winners на високото ниво и да напиша ревю за Борбата за елита. И после само писане. Подозирам, че на 1 юни ще имам повече новини. Зависи от положението. Колкото по-дълго държат в карантина колежката ми, толкова повече време ще имам за писане!

Ето и рекламата, която ще излезе в Торнадо 6:

Очаквайте новата книга-игра на

Майкъл Майндкрайм

Някога ти беше щастлив. Имаше красива съпруга и уютен дом. Многото разрешени случаи доказваха, че си изключително добър детектив.
До Инцидента. Двама детективи и шестима цивилни загинаха по време на ръководена от теб полицейска акция. Ти получи тежки наранявания и трябваше да преминеш през Ада, за да оцелееш.
Беше обвинен за провала на акцията и набеден за ръководител на престъпна група. Намериха достатъчно “факти”, за да те принудят да се откажеш от всичко. Съпругата ти се разведе с теб, загуби дома си, значката и уважението на колегите си.

И какво, ако за тях си лош

Сега си в частния бизнес, на ръководна позиция в авангарден отдел на сериозна охранителна фирма. При теб ще идват най-богатите клиенти, ще вземаш отговорни решения. Понякога ще се налага да нарушаваш закона, за да не разочароваш клиента, но дали ще можеш да го направиш?
Как ще избереш да се развие новия ти живот? Ще успееш ли да разкриеш истинските причини за провала на акцията? Ще накажеш ли виновниците? Или пък ще затвориш тази страница и ще гледаш само напред?
Дали ще искаш сериозна връзка, или ще наблегнеш на развлеченията? Каква част от времето си ще прекарваш в работа и за кого? Дали няма да откриеш щастие в това да си престъпник, или ще направиш всичко, за да си отново детектив? Разум, емоции, баланс!

Приготви се за сериозна игра!

Hater
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee, Асен, mitcoiv, nixata, ninja_senso, koleto, dechoto, Леден Дракон, the_arsonist, zeroot, MurderInc

15 Май 2020 23:58
MimarinChan's Avatar
MimarinChan
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 14
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #135631
Доколкото разбирам от мненията дотук, господин Майндкрайм, ще пишете нова книга. И се отказвате да е фентъзи, което е супер. Не че не чета фентъзи, но пазарът е преситен от лоши шаблони на вампири, гоблини и всякакви фантастични същества, за които можеш да се сетиш и които явно не мога да ги смеля, защото фентъзито си е доста труден жанр и трудно се отдава на всеки.

Пожелавам ви време и желание за това начинание! :)

Искам да видя стила ви. Търпи ли промяна, вдигате ли летвата или е както преди. :)

井 の 中 の 蛙 、 大海 知 ら ず

16 Май 2020 01:27 16 Май 2020 01:27 от ringlas.
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 781
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #135632
Пускам отговор от Майндкрайм, тъй като тази тема е информационна и е на автора. Моля да не се репликира и пита в нея, бъдещите коментари да са в подходящите раздели и теми.

Господин Майндкрайм е наказан. Той е толкова изнервен от неспособността си да пише фентъзи, че натрупа цели 87 наказателни дни за 2020-а година. Затова се налага господин ринглас да му публикува мненията.

Дори и да четете фентъзи, мила MimarinChan, едва ли бихте понесли моето.
Свалям летвата, стилът ми е як лимбо рок, яко ще се умира!
А сега ще взема да си поръчам една пица!

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee, Вилорп, ze BG

02 Окт 2020 12:17
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 799
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #136512
Скоро не е имало информация?

knigi-igri.bg/shop/
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee

02 Окт 2020 14:12
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 161
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #136513
Акулите не прощават - носете си банския, ако плажувате! :) Иначе ще уплашите акулите! :)

Игри, както никога досега. И няма да спрем!

02 Окт 2020 19:08
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2007
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #136515
Залепям темата.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee, Mindcrime

11 Окт 2020 02:48
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Информация в началото на месеца, започнато през октомври 2019-а. #136602
Боря се с материал, който да влезе в ПГ9. Трудно ми е да намирам време, а влизането в темата ми е трудно всеки път. Все пак се надявам да успея, макар че безобразно закъснях.

Книга за Инициативата би могло да има евентуално догодина. Ако организаторите не решат да прекратят начинанието, ще мисля за тези неща по Нова година.

Hater
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee, Elan Morin Tedronai, kiril_ps

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Архив Инициативи
/
Нова книга-игра на М. Майндкрайм
/
Time to create page: 0.119 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Най-слабият български автор. (51 Мнения)
    • в За книгите-игри / За авторите и художниците
    • от ringlas
    • Yesterday 17:40
    • Размисли в-у Сим и Прокълната(та му) Земя (87 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от LethianDreams
    • Yesterday 10:52
    • Търся да купя Ледената Цитадела (3 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от logus
    • 20 Мар 2023 17:31

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg