Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Литература: По принцип такъв вид сетинг ме радва много така, че и историята ми допадна много!
На доста места са описани елементи на самия фентъзи свят, с чиято помощ читателя заформя една по обширна представа за това от къде е тръгнала цялата работа и вероятно на къде отива (особенно последното в частност е оставено на въображението на читателя но мисля че Хама ще ни насочи по нататък).
Персонажи: Може би най-развития от тях е Мей-Ли (или поне на мен ми стори че автора вкарва най-много в нея чрез леки подметки и забележки). Като персонаж мога да я оприлича на Кара "Старбък" Трейс от Battlestar galactica вселената
- пилот по професия, има нетандартна мисъл, доста закачлива в повечето време, само не е азиатка
. Предполагам приликата е случайна.
Грифин остана малко загадъчен все още. Очаквах че ще се разкрие как е изпреварил в чин останалите си събратя, като е по-млад от тях с няколко десетки години. Може това е идея за друга книга ?
)
И е. Но и той си е жива легенда в Империума, така че е нормално героят да го вижда в една по-... по-идеализирана светлина.Коморин ми се видя прекалено "изхвърлен" персонаж на фона на останалите. Но това си е мое мнение
.
Система за битки: Интересна смеска между литература, шанс и обикновенна разяма на удари. РАБОТИ!!! Лесна и приятна за игра.
Особенно ми хареса възможността да се играе без зар (не че не съм фен, но трябва да мислим и за все още неосъзнатите ^_ ^). В нея има адски много хляб тъй като позволява голяма вариативност.
- Пробвай да минеш всичко с Матилда, тежка броня и енергиен щит- енергията на бронята няма смисъл т.е. дори с най-тежката винаги стига, което прави останалите безмислени (освен в някой ситуации, но силата на бронята ги компенсира).
- Предполагам и че е гълта повече обем като епизоди, но тук най-добре Хам си знае. Всъщност няма да е лошо да сподели, че ми стана иинтересно).
Мисля, че произведения с такъв обем трябва да се издават на хартиен носител. Като че ли е малко тегаво да бъдат изиграни от монитора. Предполагам, че това е причината това да е едва 5-тия коментар в темата (за Справка - на Хуаранг и Кумихо са над 50). Като цяло, общественото мнение е за такъв тип - "тухли".
АвреяТоро обясняваше, че има дори хора, които са Харесали Нарциса, но не им се занимава със Спасението на Аврора заради факта, че може да се намери само онлайн.
dredknight написа:
- енергията на бронята няма смисъл т.е. дори с най-тежката винаги стига, което прави останалите безмислени (освен в някой ситуации, но силата на бронята ги компенсира).
- Предполагам и че е гълта повече обем като епизоди, но тук най-добре Хам си знае. Всъщност няма да е лошо да сподели, че ми стана иинтересно ).
- Пробвай да минеш всичко с Матилда, тежка броня и енергиен щит
До някъде проблемът е останал от една промяна в системата в последния момент - скафандрите не даваха бонусите си безплатно а на цената на 10 енергия. Тогава вече беше по-интересно. Ако има интерес мога да пусна този тип правила.
- Не просто гълта повече епизоди. Тази система е като вампир за епизоди, който няма насищане. Обичам да се фукам, че епиздите са 500... 60+ от тях са само битката с КиХ.
Освен това е ужасно трудна за систематизиране и гонене на бъгове. Изобщо... не е лесно да се пише по тоя начин. Но ми харесва и мисля, че в крайна сметка си заслужава.
И да. Така е.
Какви картинки ти трябват да се пробвам да помогна.
Мога да се опитам на Фотошоп да ти направя някакви фотореалистични планети, тук там с някое корабче покрай тях.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas