• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Конкурси
    • Златна никса
    • Пъстра Никса
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
"Оn! Фест" и Книгите-игри
/
Свежи отзиви от събитието!!!

• 1
  • 1
15 Сеп 2011 17:46
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 211
Topic Author
Свежи отзиви от събитието!!! #29969
Скъпи приятели,

ОН! Фест започва от утре!

Нека в тази тема да пише всеки един, който е бил, ще ходи или току що се връща от мероприятието!

Така бързо ще натрупваме интересни впечателение кой и какво става там.

Игри, както никога досега. И няма да спрем!

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

18 Сеп 2011 22:11
Ana
Тарикат
Тарикат
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Свежи отзиви от събитието!!! #30276
Хмм, според мен се получи доста добре. Имаше много неща, до които обикновено нямаме достъп, поне аз де, и като цяло беше интересно. Особено много се радвам, че имахте щанд с книги-игри - досега ми е попадала само една, а ми харесват супер много. Взех си "Асасините" и е... завладяваща (:

Като цяло смятам, че Онфест беше успех. Сега като се замисля, може би трябват още изложители и може би повече "интерактивни" занимания - уъркшопи и прочее. Ноо това ще дойде с времето. Засега е супер, че изобщо има такова събитие!

18 Сеп 2011 22:58
koziq
Посетител
Посетител
Свежи отзиви от събитието!!! #30286
Мерси за отзива Ана, надявам се да останеш в нашата общност - и тук е интересно!

18 Сеп 2011 23:05
mitcoiv's Avatar
mitcoiv
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 31
Свежи отзиви от събитието!!! #30288
Доволен съм и аз. Отново се видях с най-активните хора от форума както и с авторите. Успях да разговарям с много хора. Очаквам следващото такова събитие, на което бих се включил по-активно.

С интерес ще чакам филма на koziq и отзивите в медиите ;)

Инициатива за нова книга-игра от Майкъл Майндкрайм

mitcoivanov.com/bg/

18 Сеп 2011 23:19
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2506
Свежи отзиви от събитието!!! #30291
Супер събитие и според мен! Утре ще разказвам повече, просто в момента искам да споделя емоцията. 8-)

18 Сеп 2011 23:23
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 211
Topic Author
Свежи отзиви от събитието!!! #30295
супер сте всички участици! евалла!

Игри, както никога досега. И няма да спрем!

18 Сеп 2011 23:57
mitcoiv's Avatar
mitcoiv
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 31
Свежи отзиви от събитието!!! #30304

Yann Gamgee писа: писа:
супер сте всички участици! евалла!

Ян, другия път ти ще си гвоздея на програмата ! :)

Инициатива за нова книга-игра от Майкъл Майндкрайм

mitcoivanov.com/bg/

19 Сеп 2011 21:45
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 189
Свежи отзиви от събитието!!! #30461
И ако не дойдеш ще дойда с гвоздеи да те бетонирам в Разград :D

Избери своето приключение

20 Сеп 2011 00:19
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Свежи отзиви от събитието!!! #30485
Въпреки тежкият понеделнишки работен ден и въпреки, че съм много тъжен в този момент, заради това, че отново се запознах с готини хора и не мога да ги видя, мога само да кажа, че тези три дни се превърнаха в страхотен спомен и занапреде ще ги разказвам с плам какво се случи на този фест.

Първи ден - откриването.

Не присъствах на самото откриване, но присъствах на концертите, които бяха вечерта, като повече се интересувах от една група, която винаги ще остане в моето сърце - NAPALM DEATH.
Въпреки че Младенов не можа да дойде аз все пак успях да си намеря придружители на този брутален концерт, от който се отървах само с една ръка, като лявата ми ръка тотално беше премазана от един идиот, който ми влезе с кубинки в погото...... отмъщението ми беше пълно..... очевидците знаят какво се случи :P
Трябваше да се изнасям след моята група, защото не ми харесват Therapy? въпреки че след тях щяха да пеят Светльо и легендите. Прибрах се към 2 сутринта и успях едвам да заспя към 4 за да се събудя в 7 за да се подготвя за главната част на шоуто.

Ден втори

Заедно с Чавдар (онзи мод с дългото име), Koziq (Николай Николов - автор на Планината на смъртта), Танер (Впрочем аз), както и на бачо ви Уейн, се приготвихме с приготовленията на масата ни и закачането на транспаранта (тука искам да благодаря горещо на съседката ни, която не говореше български и ни услужи от тяхното тиксо за да закачиме великият ни транспарант, който си е чист шедьовър на българското изкуство).
Залата постепенно почна да се пълни, а аз понеже знаех, че е по добре да има повече шарени работи за показ и така да се спират при нас (защото като видят книги просто ни подминаваха), изкарах на видно място две от бордовите игри, които бях взел и резултат не закъсня. Примамени от луксозното издание на играта Dungeonquest и Anima, хората се спираха и само след миг попадаха под словесната атака от наша страна..... и работа почна да се опича :D
Обаче по яката аудитория беше от другата страна, защото там имаше места за оувърклокване, компютърни игри, националното по Magic the Gathering (за мое съжаление, нямаше изненада и шампион стана един от фаворитите), Моите хора от Интелигеймс, които освен че предлагаха да се играе на Катан, предлагаха също така и суши, до тях бяха анимарите, които си бяха народ и половина, а там се мъжделееше и човешката библиотека с нашия любимец :D
До нас беше и сцената и онези двама хубавци (тука не искам да псувам), като говореха, не само че нищо не се разбираше, но и докато обяснявахме на хората за книгите-игри се налагаше и да крещиме.
Обаче го обръщахме на майтап и се появи супер лафа за деня:
- Чавдарееее! Взимай стола и Charge на критикал :D
Хората, които бяха при нас се смееха на якото ни представление с Чаво.
По едно време се появи сякаш от нищото единственият човек от форума, който специално заради нас на този фест Dark Kaiser. Това момче заедно с приятелката му дойдоха чак от Ямбол!!! И се оказаха доста яка компания , с тях доста смях падна. Бавно наближи краят на деня и след серия от въпроси кой иска да дойде с мене в Pork Pie за да слушаме групата O.H. точно те се съгласиха и останаха с отворена уста от мощта на групата (момичето дори ми правеше компания във вихреното пого, от което пострада и другата ми ръка, както и десният ми крак, а един пич ми нацепи и устната, друг пък си заби лакътя в гърба ми, но пак си отмъстих подобаващо :P) След концерта останах в тях, а това тях беше стая предоставена им от Уейн и си говорихме цяла вечер нищо че на сутринта ни чакаше още по тежък ден на феста.

Трети ден

Бързо се наместихме, като този път отворих играта Stone Age и веднага дойде един познат с заканата да ме размаже на тази игра (Уейн видя какво направих с заровете и го отказах набързо) Хората виждайки настолната игра почнаха да идват. И по някое време гледам Майки как се насочва към мене, когато направихме с Владо Стоичков няколко игри на Меджик и почна да ме насърчава да се съсредоточа в играта :D (Владо ме би 2-1). После с Майк доста си говорехме и заобяснявах механиката и начина на направа на Destiny Quest и още куп интересни неща, което си го запазвам за себе си.
По някое време седнах на земята до опънатия Stone Age, извадих чашите за мятане на зарове, като ги напъхах с по три дървени зара и почнах да танцувам странни танци с тях :D
След около половин час първите ентусиасти дойдоха, а заедно с тях и на масата стана жегата, защото и Сашо се беше появил най-накрая, както и Джейн, Mitcoiv също се вясна.
Нали я знаете поговорката "Любопитството уби котката"?
Същото се получи и при нас. След като толкова хора бяха при мене да играят, а другите от форума се шляеха и разглеждаха, любопитни хора идваха да видят какво е толкова интересното при нас.....
Играхме си ние настолната игра, Уейн и Торо цъкаха книгите си с автографи, а останалите се занимаваха с другите, които гледаха с любопитство какво става при нас и им обясняваха за книгите-игри.
Така премина третият ден, като в края дори направих кратка демонстрация как се хвърлят зарове.

Изцяло съм доволен от видяното и вече мога да заявя смело, че за следващите събития ще сме повече от подготвени.

20 Сеп 2011 18:18
Кърли
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Свежи отзиви от събитието!!! #30545
ще взема пример от човека преди мен и ще обясни трите дена на феста при мен как преминаха.

При мен всичко почна още от 15вечерта - в 22и30 потегли влака Варна-София.Във влака се забавлявахме като играехме на филми и асоциации. След час два може и повече вече почнахме да заспиваме и така до сутринта когато се събудихме.

16
Бяхме на ЖП гара София и голяма група се раздели на две - едната част отидоха в залата където се провеждат тренировките за София,а другата част останахме на гарата с хореографите за да се презаверят билетите за връщане.След час и нещо като си презаверихме билетите и по малката група се насочихме към залата, а от там всички заедно се запътихме към Интер Експо Център мястото за фестивала.След акто стигнахме Експо Център, се захванахме с танците и сглобяване на спектакъла с които открихме феста.Деня мина главно в танци и игри докато всеки си чакаше реда.Стана 18:00 метицата си започна речта и към 18 и нещо започна спектакъла ни On!The Center.След спектакъла се пръснахме по домовете тъй като повечето нямахме години за концертите ю,а и всички бяхме много изморени.

17
беше десет и една две минути когато бяхме пред Експо Център.Първия танцов клас почваше в 11 и ние поразцъкахме малко на игрите до щанда на Книги-Игри.в 11 отидохме на първия танцов клас след него с малка почивка почна втория.След втория танцов клас имахме малко свободно време преди първата лекция в програмата.Аз пообиколих останалите секции в зала 1 и минах покрай масата на Книги-Игри и леко ги загледах в бавна крачка,Уейн ме видя и искаше да ми обясни(тогава незнаех че е той) но аз бях се ансочил пак към танцовата зона.Продължихме с танците и с разглежадане на останала част от феста.Втория път като минах покрай масата на Книги-Игри неиздъжах и се спрях Уейн започна да ми обеснява говорихме за първата вълна поканиме във сайта и форума и забеляза че съм заинтересуван от книгите-игри и си купих Асасините като ми даде подарък Варваския Бог. Това бяха първите две книги игри с които се сдобих тъй като аз съм от новото поколение и не съм бил част от Първата вълна.
и така миная пъвия ден в танци и книги-игри като за мен всичко свърши с втората лекция на тема хип-хоп историята, но като се прибрахме неиздържах и започнах да играя Варварския Бог като момчето в което бях останал му стана и на него интересно.

18
Сутрината се събудих половин час преди алармата да бие и докато чаках другото мочме да се събуди подхванах пак Варваският Бог.След половин час някъде бяхме в автобуса към Експо Център, като го гонихме с багажа за да го изтървем.Втория ден премина пак в танцови класове и обикаляне по другите секции и с мнго преминавания през масата на Книги-Игри като този път си купих Котаракът и Черният Нарция като и този път получих подарък една от старите книги-игри.Поговорихме с Уейн отново за Първата вълна и за престоящото излизане на нови книги-игри.Този ден беше по различен от 17 защтоо нямаше танцови калсове до вечерта ами този път имаше танцов батъл 1vs1 в които ме записаха последните 30 секунди преди началото което беше странно защото неисках,но единият хореограф от софия настояваше и се пуснах и накрая несъжелявах нищо че не преминах напред,но беше нормално тъй като не се бях подготвял за това събитие в танцовата част на феста.След финала на батъла поговорихме с този онзи пообиколихме за последно и с Гоош(главният хореограф) отдохме да свършим
още една две задачи преди да отидем на гарата.Преди да тръгнем от центърапоговорих за последно с Уейн като дадох обещание да пиша във форума като се прибера.Свършихме с Гоош задачите и седнахме да хапнем в пицария Анщайн.След това на гарата за да си хванем влака.във влака изкарах тънкото книжле "Новите приказки от 1001 нощ" и запонах да играя докато накрая незагасихме и заспахме.

и така се прибрах от феста с 5книги игри и много доволен от преживяното.

20 Сеп 2011 22:45
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Свежи отзиви от събитието!!! #30562
a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5989_n.jpg

a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3215_n.jpg

a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3958_n.jpg

a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9383_n.jpg

a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2944_n.jpg

a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5673_n.jpg

a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5770_n.jpg

a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8091_n.jpg

a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7898_n.jpg

a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8408_n.jpg

Тука почвам странния си танц с чашките за зарове

a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7928_n.jpg

При което веднага дойдоха участници за Stone Age :)

a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7502_n.jpg

a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0142_n.jpg

Този беше в топ 5, които ще представят България на европейското по Косплей(поне така разбрах де). Иначе исках той да е сред наградените :D

a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5013_n.jpg

a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8023_n.jpg

На последната снимка: Dark_Kaiser, SatanicSlayer, Al Toro, Кал, Ейдриън Уейн, Mitcoiv и клекналата е Jane Undead.

• 1
  • 1
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
"Оn! Фест" и Книгите-игри
/
Time to create page: 0.364 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

📚

Пълна хронология

Книги-игри в България, 1991–днес

502 Заглавия
35+ Години
80+ Автори
Топ автор: Колин Уолъмбъри — 48 издания
Рекорд: 1997 & 1998 — по 59 заглавия
Начало: „Огнена пустиня", дек. 1991 г.
Виж пълния списък →
📚 Хронология ‹

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Проклятието на меча (21 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Джордж М. Джордж
    • от Elan Morin Tedronai
    • Today 01:40
    • Юбилеен конкурс - 35 години книги-игри в България (4 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от Etom
    • Yesterday 22:43
    • ЗЛАТНИЯ ОРАКУЛ (25 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Майкъл Майндкрайм
    • от Elan Morin Tedronai
    • Yesterday 22:25

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност